TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hayırlı olsun canımmmmm
Tedavim ertelenmese beraber olacaktık transferi
Senin iyi haberlerin gelir inşallah bana umut olursun:)
Canım biliyorum olsun üzülme ne olur hayırlısı böyle demek ki bana dualarını esirgeme olur mu inşallah hep birlikte anneliğimizin tadınız çıkarırız

Eltim hamile. Eltimi çok severim ama için çok değişik oldu onlar adına gerçekten çok sevindim niye böyle oldum bilmiyorum

Kızlar bugün adetten sonra 10. Günüm. Kontrolüm vardı bayağı yumurta saydı dr. Tam sayıyı bilmiyorum ama.
Bugün progesteron testi de yapılmış. 0,2 çıkmış. Bu ne anlama geliyor ki. Düşük gibi geldi bana.
Bir de sizlere danışmak istediğim bir konu var. Geçen ay olumsuz bir tüp bebek denemesi oldu. İş nedeniyle başka bir şehre gideceğimden ve tedavi imkanım olmayacağından tekrar hemen tedaviye başladık.
En azından yumurtalarım toplansın transfer için bi gün izin alıp gelirim diye düşündüm.
Ama bu transfer gününü denk getirmek de çok sıkıntı açıkçası. İşe Yen'i başlayacağımdan ve sözleşmeli olduğundan izin alıp gelmek de sıkıntı tabi.
Dr a bugün sordum. Bu ay da transfer olur mu diye. Sonuçta genelde ara veriliyor ya. Bir de dondurulmuşum hiç Yok maalesef. Tekrar yumurta toplama olacak. Doktorum yapabiliriz tabi ki dedi. Peşpeşe de oluyor dedi.
Çok uzun oldu Şimdi siz olsanız napardnız? Sizce beyhude bir çaba mı olur bu ayki transfer?
Yoksa gitmeden bir kez daha denemeli miyiz?
İki ay art arda ne gibi sakıncaları olabilir

Eltim hamile. Eltimi çok severim ama için çok değişik oldu onlar adına gerçekten çok sevindim niye böyle oldum bilmiyorum
Can'ım kıskançlık değil bu. Bu farklı bir şey. Ben de duyunca kötü oluyorum. Geçen en yakın arkadaşım 2. Hamileliği haberini verdi bana. Hiçkimse bilmiyormuş. Daha önceden 3 düşüğü var. Düşebilir yine falan yazmış. Elimde olmadan çok bozuldum. Negatifi öğrendiğim zamanlardı. Sadece hayırlı olsun yazdım. Aramalarına dönmedim. Kızdım kendime ama elimde değil. Bazen ince düşünmek gerekiyor.

Önemli olan yumurtalığının toparlanmasıydı ki "bunun için 2 ay ara veriliyor" toparlanmış canım, transferde sorun çıkacağını sanmıyorum. Yeter ki sen kendini hazır hisset. Geçen ayki tedavinde kaçtı canım progesteron?

Evet kist falan yoktu hemen iğnelere başladık. Açıkçası iğneler beni yıprattı biraz. Özellikle progestan. Ama çok istiyorum bir an önce olsun geçen ay progesteron sonucuna hiç bakmamıştım Can'ım.

Şimdi baktım Can'ım internetten baktım şimdi 14. Gün 0,2 görünüyor geçen ay.

Şimdi baktım Can'ım internetten baktım şimdi 14. Gün 0,2 görünüyor geçen ay.
O zaman sorun yok demekki, bende az önce araştırdım 1 in altında olması gerekiyormuş. Yani üzülecek ve kendini gerecek bir durum söz konusu değil Hayırlısı ile sonuçlanır inşallah bu denemen, inan heyecanla bekliyorum her birinizi. Bu arada bende kardeşimin 2. çocuğu olacağını öğrendim, kızmadım kimseye "kendimede" onların bana "halacım" diye koşup sarılmaları yetiyor bana, nasipten öteye köy yok canım. Ben inanıyorum, sabrımızın mükafatını katbekat alacağız.

Kizlar opu oldum bugun saat 9m30da hala avrilarim gecmedi benim gibi olan var mi?? Cok agrim var ayaga zor kalkiyorum

Birde yarin arayacaklar beni 13.00ten sonra dollenip dollenmedigini soyleyecekler
insallah dollenirler diye dua da ediyorum.

Birde bana 3.gun ebriyosu transferi planlandi sizlerin nasil??3. Gun ebriyosu iyi midir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…