- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 103
- 35
Beni anlatmışsın canım ben de doktora herseyi istiyorum ihtimali arttiracak diye gittim. Embriyolara pgt yapilsin bile dedim adam şaşırdı. İlk denemeden cogu seye gerek yok dedi hatta bu kadar endiseli ve pimpirikli olma yeter en kötüsü o dedi. Ben de koyverdim gitsin nasipte varsa tutar diye girisicem. :))Allah kardeşine kolaylıklar versin inşallah canım, senin de gönlüne göre olur da inş doktorla anlaşırsın devam edersin tedavine , ben de ilk tedaviye başlıycam adet olunca , buradan okuduklarımla dedim tüm tahlilleri genetik taramadır histeroskopidir çiziktir yaptırayım , temkinli olayım doktorlar ilkinde hiç bişey yapmıyor dediğin gibi , sonra bunları yapınca tutucak garanti havasına giricem diye korktum , olacağı varsa olur zaten , hem olmazsa da bahanem olsun çabalayacak sebebim olsun , tutmazsa gireyim araştırmaya ...
Sen transfer yaptırdınmı cnmKızlar zaman hic gecmiyor ya bir de adetin yaklasmasi sebebiyle cok acıyan göğüsler ve gerilen sinirler
Yok ben tedaviye baslamayi bekliyorum. Off ya asil en zoru transfer sonrasi test günü beklemek o zaman naparim bilmiyorumSen transfer yaptırdınmı cnm
Bende büyük ihtimal 13 temmuz donmuş transfer yapcam 2. Denemem olacak evt o süreç çok zorYok ben tedaviye baslamayi bekliyorum. Off ya asil en zoru transfer sonrasi test günü beklemek o zaman naparim bilmiyorum
Beni anlatmışsın canım ben de doktora herseyi istiyorum ihtimali arttiracak diye gittim. Embriyolara pgt yapilsin bile dedim adam şaşırdı. İlk denemeden cogu seye gerek yok dedi hatta bu kadar endiseli ve pimpirikli olma yeter en kötüsü o dedi. Ben de koyverdim gitsin nasipte varsa tutar diye girisicem. :))
Masallahhhhhh masallahhhhh allahhhh saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm kacinci gun embriyosiydu konulan kac tane embriyo koydular meraktn soruorum cnmmm bkalimmm bizim nsl olckBugunnnn 2.testimi yaptım kızlar
395olmussss
Pazartesi 120
Çarşamba395
Maşallah masallah maşallah
Rabbim keseyi görmeye ve kalp atışını duymayı
Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız inşallah kızlar.
Olmaz mı olur tabi aynen hemşehri sayılırız daha yeni Ölüdeniz deydik:))İzmirli var olmaz mı :) eşim Fethiye li. Eş durumundan hemşeri sayılırız:)
Süper haber maşallah nazar değmesinBugunnnn 2.testimi yaptım kızlar
395olmussss
Pazartesi 120
Çarşamba395
Maşallah masallah maşallah
Rabbim keseyi görmeye ve kalp atışını duymayı
Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız inşallah kızlar.
Bende bekliyorum canım olsam bende transferi bekleyeceğim ama olmadım hala o testleri de yapmak istemiyorum 10 yıldır her ay yapıyorum :)Kızlar zaman hic gecmiyor ya bir de adetin yaklasmasi sebebiyle cok acıyan göğüsler ve gerilen sinirler
Daha önce gittiğim bi doktor vermişti ama kullanmadım canımCanım normalde başlamadan önce folik asit ve bazı vitaminler veriyorlar , daha önce görüştüğünde doktorun vermedi mi ?
Bugün biz de start verdik hayırlısıyla kızlar ilk iğnemi vurundum,şimdi Konya'ya dönüyoruz,iyi bi tüpçü bulmam lazım yumurta takibi için:)
Bana gonal f 150 ve cetrotide yazdı,onun dışında estrofem coraspin filan vermedi,unutmuş olabilir mi?
Canım onları transfer zamanı veriyorlar.Bugün biz de start verdik hayırlısıyla kızlar ilk iğnemi vurundum,şimdi Konya'ya dönüyoruz,iyi bi tüpçü bulmam lazım yumurta takibi için:)
Bana gonal f 150 ve cetrotide yazdı,onun dışında estrofem coraspin filan vermedi,unutmuş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?