TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Beni anlatmışsın canım ben de doktora herseyi istiyorum ihtimali arttiracak diye gittim. Embriyolara pgt yapilsin bile dedim adam şaşırdı. İlk denemeden cogu seye gerek yok dedi hatta bu kadar endiseli ve pimpirikli olma yeter en kötüsü o dedi. Ben de koyverdim gitsin nasipte varsa tutar diye girisicem. :))

Senin hastalığın ne ben pko ve şeker kolestrol hastasıyım 25 yaşındayım bu sefer iki adet konulcak

Puanlık ben de akışına bıraktım , heyecanla adetimi bekliyorum , ama tedaviye başlayınca fikrim değişir mi bilmem , ne yaparsak yapalım Rabbim ol derse olacak , çok kafa karıştırmamak lazım doktora güvenmek gerekiyor ama gel de bana bunu anlat , bir aklım kırk fikrim var

Masallahhhhhh masallahhhhh allahhhh saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm kacinci gun embriyosiydu konulan kac tane embriyo koydular meraktn soruorum cnmmm bkalimmm bizim nsl olck

Süper haber maşallah nazar değmesin
Bizlerede dua et Darısı hepinizin başına

selam arkadaşlar. bende bu ay tekrar başladım, dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. adetin 2. günü merkeze gittiğimde lucrin depot vurdular. adetin 3. günü itibariyle de estrofem ve folic e başladım. pazaresi gece 11 de ovitrelle vurdum kolumdan. dünden itibaren de climara forte flaster banta başladım. 2 taneyi biri bir kalçaya diğerini de öbür kalçaya olacak şekilde yapıştırdım. cumartesi tekrar yenileyeceğim. ayrıca dünden itibaren crinone jele de başladım. pazartesi günü transferim var bakalım artık. ayrıca lucrin daily aldırdılar bide. kutunun içinde bayağı iğne var. ne zaman kullanacağımı bilmiyorum henüz. transfere geldiğinde anlatacağız dediler. bu tarz ilaçlar kullandınız mı sizlerde?

Yeni
ayrıca sormak istediğim bir soru daha var. okuduğum yerlerde lucrin daily için yumurtalık baskılamaya yaradığı yazıyır. ve genelde işlem öncesi kullanılıyor gibi anlatmışlar. fakat ben transferden sonra kullanacağım anladığım kadarıyla. transferden sonra niye kullanılıyor ki?

Bugün biz de start verdik hayırlısıyla kızlar ilk iğnemi vurundum,şimdi Konya'ya dönüyoruz,iyi bi tüpçü bulmam lazım yumurta takibi için:)
Bana gonal f 150 ve cetrotide yazdı,onun dışında estrofem coraspin filan vermedi,unutmuş olabilir mi?

Bugün biz de start verdik hayırlısıyla kızlar ilk iğnemi vurundum,şimdi Konya'ya dönüyoruz,iyi bi tüpçü bulmam lazım yumurta takibi için:)
Bana gonal f 150 ve cetrotide yazdı,onun dışında estrofem coraspin filan vermedi,unutmuş olabilir mi?

Hayırlı olsun canım tedavin

Canım onları transfer zamanı veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…