TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Birde bana 3.gun ebriyosu transferi planlandi sizlerin nasil??3. Gun ebriyosu iyi midir??

Canim benimde 3 gun embryosu transfer edildi. Hic dusunme 3. gun diye. 14 tane dollenmis yumurtalarimdan sadece 1 tanesi 3 gun 8 hucreli idi 1 tane 7 ve 1 tane 6 hucreli. Geriye kalan 11 gelisemedi. 6.gun sonunda dondurulacak kaliteye ulasamadilar malesef. Ama 3.gun embriyom tutundu bana hergun dua ediyorum saglikla kucagima alayim ve Allah isteyen herkese nasip etsin diye. Bana labratuar ortamindaki sartlar her ne kadar iyi dahi olsa rahim sartlari bolunme tutunma ve embriyonun gelisimi acisindan daha iyi oldugu soylendi. Doktorum beklemek istemedi. Olcak oldumu 1 tane olsada oluyo 2.gun yada 5.gun. Allah yardimcin olsun insallah en kisa surede guzel haberler alirsin.

Sağol Can'ım. Arkadaşıma kızma sebebim aslında ondan kaynaklı birazda. Yaşadığım tüm süreçleri ve tüp bebek tedavisine başladığımı biliyordu. Gebelik haberlerinden ne kadar etkilendiğimi de. Önceden de korunmasız yaşadığı ilişki için acaba hamile kalır mıyım diye sormuştu Yani bir kez bile anne olamamış yıllardır bunun için uğraşan birine bilmem kaçıncı kez hamile kalışını bir müjde gibi vermesi bana doğru gelmedi. Belki de empati yapamıyorum ben. Ya da o yapamıyor bilmiyorum ama bu süreçte böyle kişilerden böyle ortamlardan uzak durmak en iyisi.
Yoksa hamileliğine çok sevindiğim birçok kişi var.

Birde bana 3.gun ebriyosu transferi planlandi sizlerin nasil??3. Gun ebriyosu iyi midir??
Iyidir tabiki. Herkeste 3.gün embriyo su 5.gün den daha kötüdür diye bir anlayış var hiç alakası yok eğer yumurta az ise doktor riske atmadan 3.gün de dondurur eğer yumurta çok ise şansını dener 5.güne bekler. . Benim 31 yumurta topladi diye doktir 6gün beklicem nasilsa cok dedi 16tane 5.gün 3tane 6.gün embriyo oldu ama ilk transferim negatıf oldu demekki bununla ilgisi yok hersey nasip. . 2ay ara verdim simdi transferi bekliyorum 2tane embriyo koyuluncak busefer hepimiz için hayirlisi olsun ..

Kizlar opu oldum bugun saat 9m30da hala avrilarim gecmedi benim gibi olan var mi?? Cok agrim var ayaga zor kalkiyorum

Birde yarin arayacaklar beni 13.00ten sonra dollenip dollenmedigini soyleyecekler
insallah dollenirler diye dua da ediyorum.
Can'ım geçmiş olsun. Benim de çok ağrım olmuştu opu sonrası. Uzun müddet geçmedi. Umarım geçer senin hemen.

Kizlar opu oldum bugun saat 9m30da hala avrilarim gecmedi benim gibi olan var mi?? Cok agrim var ayaga zor kalkiyorum

Birde yarin arayacaklar beni 13.00ten sonra dollenip dollenmedigini soyleyecekler
insallah dollenirler diye dua da ediyorum.
Hayırlı olsun canım ayrıca geçmişler olsun. Ben narkozdan ağrılı uyandım ve 3 gün feci ağrı çektim. Karnımın üzerine yattım hep, sancıdan nefes alamadığımı bilirim.

Kizlar benim hikayem burada bitti..benim minnak beni birakmis...bugun 11 gunumdu 1.20 cikti degerim ilaclarimi biraktim adet olmayi bekliyorum

Anladim canim. 6-7-8 hucreli be damak canim bilmiyorum ben. Ne guzel bebisini bekliyosun Allah saglikla kucagina alacagin gunleri gostersin. Bizlere de dua et olur mu?
Allah hayirlisini versin canim. Anladim. Insallah bu sefer olumlu sonuclanir

Can'ım geçmiş olsun. Benim de çok ağrım olmuştu opu sonrası. Uzun müddet geçmedi. Umarım geçer senin hemen.
benim biraz gecti simdi ama kabiz olmusum sanirim onhn agrisi var. Dr. Duphalac verdi onu iciyorum etkisini gosterir insallah biran once

Hayırlı olsun canım ayrıca geçmişler olsun. Ben narkozdan ağrılı uyandım ve 3 gün feci ağrı çektim. Karnımın üzerine yattım hep, sancıdan nefes alamadığımı bilirim.
sorma sabah acayip agrim vardi biraz gecti ayakta duramjyordun o derece. Allah razi olsun.sabahtan beri dinlendim cok sukur biraz daha iyiyim

Kizlar benim hikayem burada bitti..benim minnak beni birakmis...bugun 11 gunumdu 1.20 cikti degerim ilaclarimi biraktim adet olmayi bekliyorum
Allah yardimcin olsun canim. Zor. Soylencek soz yok. Allah sabir versin.

Canım biliyorum olsun üzülme ne olur hayırlısı böyle demek ki bana dualarını esirgeme olur mu inşallah hep birlikte anneliğimizin tadınız çıkarırız
Dua etmezmiyim ederim tabiki hep ediyorum buradaki tüm arkafaşlarada
İnşallah sağlıcakla hayırlı evlat yada evlatların olsun canım rabbim büyük

Merhaba kızlar bende de yumurta takibi yapıyordu bugün randevum vardı dr um cuma yada cumartesi yumurta toplama işlemi yapabilirim dedi çok heycanlandım bi yandan da korkuyorum değişik duygular içindeyim RABBİM hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…