TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kizlar benim hikayem burada bitti..benim minnak beni birakmis...bugun 11 gunumdu 1.20 cikti degerim ilaclarimi biraktim adet olmayi bekliyorum
Tam 11.gün ve 1.2 beta ayni bnm gbi cnmm üZme kndini cnm inan hayirlisi diilmis bole demkten bska hicbise gelmiiio saglikli degilmis hayirli degilmis en dogrusu buna inanmk cnm ancak boyle insan kndini rahatlio... Hayirlisiyla en kisa zamanda bebisin olur...

Dua etmezmiyim ederim tabiki hep ediyorum buradaki tüm arkafaşlarada
İnşallah sağlıcakla hayırlı evlat yada evlatların olsun canım rabbim büyük
Amin hepimiz büyük imtihanlar veriyoruz ama sabrın sonu selamettir . . Hayırlı olan ise en güzelidir . Dua ederken eskiden Allahım çocuğumuz olsun hemeeen derdim . Tedavim başlayıp da ne zorluklar atlatınca Allahım senin iznin ile hayırlısıysa bize sağlıklı nesiller nasip et diyorum. İnsan yaşadıkça öğreniyor aslında ne muhteşem birşey evlat sahibi olmak , ve de ne zor

Kızlar bahçeci umut saglik merkezinde tedavi olanlar için özel grup açmak istiyorum doktorlar ve işleyiş hakkında tecrübelerimizi konuşalım isteyenler yazabilir mi ?

Kizlar transferden sonra kan testine kadar kullanilmasi gereken bir ilac yada dr kontrolu gerektirecek bir sey var mi? Yani dr.a gidiyor muyuz o 12 gun boyunca yada herhangi bir tedavi gerekiyor mu?

Aynen katılıyorum dua önemli ama dua nın şekli en önemlisi
rabbibini bilen, İnanan kuranın ve peygambermizin yolunda ilerleyecek sağlıklı nesiller nasip eyle derim
Ben inanıyorum Birgün duamız kabul olacak inşallah sabırla bekliyoruz:)

Canım sen bunları bence doktorunla görüş işleyiş farklı olabiliyor .
dr.uma sordum hatta tatili iptal edelim dedim oda olmaz moral acisindan o tatile gideceksin dedi

Bana dr hic birisisini birakmamami soyledi ..birakirsan kanaman olur dedi
yok yok birakmicam zaten sadece dr.a gidis gelis olmayacak sanirim degil mi betahcg degerkne kadar

Amiiiiinn amiiiiinn amiiiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…