- 9 Mart 2014
- 233
- 253
- 103
canım benim pazar toplandı, bugün belli olacak transfer günüm senin az kalmış:) kaç embriyo kaçıncı gün konuldu acaba?Şafak 8zaman durdu sanki
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız 4. Gunum 2 embriyo 4. Gün konulducanım benim pazar toplandı, bugün belli olacak transfer günüm senin az kalmış:) kaç embriyo kaçıncı gün konuldu acaba?
kıyamamŞafak 8zaman durdu sanki
Bende benden öncekileri okuduğumda çok heyecanlaniyordum şimdi aldılar sonuçlarını çoğunda pozitif çıktı maşallah rahatladilar diyorum. Ağrısız acısız atlatirsin inşallah bol bol olgun yumurtanın olur.kıyamamne heycanlı bekleyiştir değilmi,inan sizleri okuyunca bende çok heycanlanıyorum,sıra bizede gelecekkkk benim daha opu yapılmadı ,belki cumartesi...... sonrası Allah kerim
opu nedir acaba?kıyamamne heycanlı bekleyiştir değilmi,inan sizleri okuyunca bende çok heycanlanıyorum,sıra bizede gelecekkkk benim daha opu yapılmadı ,belki cumartesi...... sonrası Allah kerim
AMİNNNN AMİNNN İNŞALLAH canım benim çok sağol..Bende benden öncekileri okuduğumda çok heyecanlaniyordum şimdi aldılar sonuçlarını çoğunda pozitif çıktı maşallah rahatladilar diyorum. Ağrısız acısız atlatirsin inşallah bol bol olgun yumurtanın olur.
ben sadece3 veya 5 diye bılıyordum birde döllenmiş yumurtalar sonradan azalabilir mu bilgin var mı acaba dün 5 adet döllenmiş denildi yani bugün azalır mı acaba?Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız 4. Gunum 2 embriyo 4. Gün konuldu
canım tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemine OPU deniliyoropu nedir acaba?
o zaman pazar günü benim opu gerçekleşti :)canım tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemine OPU deniliyor
o zaman pazar günü benim opu gerçekleşti :)[/QU ohh hadi maşallah çocukları hastanede bırakıp geldiniz deseneannesi ile babasını onlar dört gözle beklesinler inşallahhhhh
canım bi yere kadar kini söyleyeyim devamı gelince yine yazarım.Pazar opu işlemi gerçekleşti pazartesi yani dün döllenen yumurtalarım söylendi.Bugün ise 3. gün mü yoksa 5. günmü transfer edileceği söylenecek yani Allah izin verirse ya çarşamba yani yarın yada cuma transfer gerçekleşecek. Transferden sonra doktor çağırmıyor eve gidip 10 gün beklıyorsun.Çağıran varsa da bilmiyorum.Kızlar sormak istediğim aklıma takılan bir kaç konu var, yaptıran bilen arkadaşlar varsa yazarsanız çok sevinirim... ilk önce OPU işleminden sonra kaç gün bekliyorum transfer için (şu 3 gün 5 gün mevzusu var ya sanırım o) Birde transferden sonra kaç gün bekliyorum, birde bu aralarda kan tahili yada dr git gel sürekli yapılıyormu ) ÇALIŞAN bayanların kaderi bu işten izin alamamak
Doktoruna güven canım ben de transferden 7 gün sonra uçak ile seyahat ettim hatta aktarmalı 3 saat bekledim canım düğüne gittim oynadım şükür pozitif .Benim de doktorum kesinlikle iptal etme git demiştidr.uma sordum hatta tatili iptal edelim dedim oda olmaz moral acisindan o tatile gideceksin dedi
yok yok birakmicam zaten sadece dr.a gidis gelis olmayacak sanirim degil mi betahcg degerkne kadar
Anladım canım sağolasıncanım bi yere kadar kini söyleyeyim devamı gelince yine yazarım.Pazar opu işlemi gerçekleşti pazartesi yani dün döllenen yumurtalarım söylendi.Bugün ise 3. gün mü yoksa 5. günmü transfer edileceği söylenecek yani Allah izin verirse ya çarşamba yani yarın yada cuma transfer gerçekleşecek. Transferden sonra doktor çağırmıyor eve gidip 10 gün beklıyorsun.Çağıran varsa da bilmiyorum.
gercekten mi? Birde oradan dönus var ucakla. Bunlari hep dusundun mu? Gittigin yerde kac gun kaldin?Doktoruna güven canım ben de transferden 7 gün sonra uçak ile seyahat ettim hatta aktarmalı 3 saat bekledim canım düğüne gittim oynadım şükür pozitif .Benim de doktorum kesinlikle iptal etme git demişti
Evet canım 4 defa uçağa bindim 1 gün kalıp döndüm canım düğüne katıldım zatengercekten mi? Birde oradan dönus var ucakla. Bunlari hep dusundun mu? Gittigin yerde kac gun kaldin?
Maalesef olabiliyor dolleniyor. Ama devam etmeyebiliyor benimde beş tane döllenmiş ti iki tane transfer edildi gerisi devam etseydi dondurulacakti ama etmedi ama herkeste aynı değil tabikiben sadece3 veya 5 diye bılıyordum birde döllenmiş yumurtalar sonradan azalabilir mu bilgin var mı acaba dün 5 adet döllenmiş denildi yani bugün azalır mı acaba?
Opu gününü sağmıyoruz ya 3. Ü yada 5. Günü transfer yapılıyor.transfer gününü saymıyoruz 12. Günü kan testi yapıyoruz. Sonra 2. Gün arayla kan testi yapıyoruz sonra deger doktorun isyediği degere gelince keseye çağırıyorlarKızlar sormak istediğim aklıma takılan bir kaç konu var, yaptıran bilen arkadaşlar varsa yazarsanız çok sevinirim... ilk önce OPU işleminden sonra kaç gün bekliyorum transfer için (şu 3 gün 5 gün mevzusu var ya sanırım o) Birde transferden sonra kaç gün bekliyorum, birde bu aralarda kan tahili yada dr git gel sürekli yapılıyormu ) ÇALIŞAN bayanların kaderi bu işten izin alamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?