TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

@sibelsah N kdr gusel dilek dilemissin bana cok tesekkurler cnm... Cok zorlu surecler... Rabbim herseyin en hayirlisini sana taddirsin...
kızlar doktorum aradı 5 yumurtamdan sadece 3 ü kalmış yarın 3. gün embiyosu olacak 2 si konulup 1 i dondurulacak size sorum 3. gün embriyosu olup aranızda tutan var mı arkadaşlar.İşin açıkcası üzülmedim diyemem ama tabi hakkımdan hayırlısı.

Hakkında hayırlısı olsun canım..Benimde 8 yumurtadan 4ü olgun çıktı 3 ü döllendi bir embriyo 3. Güne güzel geldiği için donduruldu. Diğer 2 side 5. Güne kadar izlendi ama gelişim olmadığı için çöp oldu. Tek 3. Gün embriyosu ile hamile kaldım çok şükür. Nasipte varsa 1 taneden olur ama yoksa istersen 40 tane olsun yine olmuyor. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaallah

Kızlar nasılsınız.. Pozitif gören herkesi kutluyorum negatif alanlara da sabır diliyorum inşallah bizim de yüzümüz gülecek. Ben dönünce baya kötü oldum. Sinir, ağlama krizleri falan. Direkt negatif alsam mı daha iyiydi yoksa testte görüp sonra kimyasal olması mı bilmiyorum en azından rahimin tutunma sorunu olmadığını öğrendim ama çok zor. O gebelik testini yapıp çift çizgiyi gördüğüm sevinçten ağladığım anı hiç unutmuyorum. Doktor embriyomun kalitesinin çok iyi olmadığı için bu durumun sık yaşandığını söyledi yani 2 bc idi işte o bc bebeği ve plasentayı oluşturan hücreleri ifade ediyor o iyi değildi benim büyük ihtimal bebeği oluşturacak hücrelerde sıkıntı oldu keşke bana şansımın ne kadar olduğunu söyleselerdi yaptırtmaz tekrar yeni tedaviye başlardım. Dosyamı istedim bilgilerimi gönderdiler ben fazla ara vermeden ekimde denem istiyorum bursa acıbademle görüşeceğiz. Bugün işbaşı yaptım daha iyiyim.

Kızlar bugun 12.gun bugun de kan vercem..ama doktora nezamn gitsem bilmiyorum.kese icin nezaman gittiniz..beklesem biraz doktora gitmesem bişey olur mu acaba

içim biraz rahatladı işin açıkçası üzüldüm ama rabbimin dediği olur. sen bana umut oldun, şuan öyle bir durumdayım ki ne deseler yaparım yeter ki tutsun diye ama dua etmek dışında başka şansım yok. Gebesin sende bana dua et ne olur.

Aynı zamanda başlayacağız inşallah, hakkımızda hayırlısını versin Rabbim

Ederim tabi ki Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah. Ben de biraz üzülmüştüm elde başka kalmamasına ama nasip işte oldu mu oluyor..

Canım üzülme öyle şeyler dıyuyorumki 3. Gün olup gelişimi zayıf olup tutan. İçini ferah tut.

Canim beni cagirmislardi 2 defa. 7 temmuzda transfer olmustu. 10 temmuzda cagirip E2 baktirdi. Cikan sonuca gore Proluton yaptirmislardi. Sonra 13 temmuz tekrar E2 bakidi o gunde chorimon yapmami soylediler gobekten deri altina.Bir dahada 19 temmuz yani transferin 12.gun cagirdilar. Beta bakildi pozitif gorulunce hemen tekrar proluton yaptilar orda, o gunden beri hala 4 gunde bir proluton vuruluyorum, son iki kaldi. Benim daha ønceden 1 dusugum var belki o yuzdendir. Herkese gore degisiyor, ama neden E2 baktiklarini hic aciklamadilar. Proluton progestan , chorimon da hcg hormon takviyesi diye biliyorum.

Benim 3. gun embriyosuydu. Onemli olan 1 tane kaliteli yumurta. Nasip oldumu oluyor canim. 14 tane dollenmis yumurtadan sadece 1 tanesi 8 hucreli bolunmus benim 3.gune. Benim hic aklima gelmemisti embriyologlara sormak kalitesi nasil kac hucreli bolunme oldu diye transfer oncesiki gorusmede. Sonradan sormustum. Insallah hayirli haberlerini aliriz. Bebisin sana tutunur. Dualarim hep sizlerle.

Kızlar şimdi doktorum aradı yarın transfer gerçekleşiyormuş ne olur bu yazımı okuyanlar içten benim için dua etsinler, başkasının duası kabul olur derler. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Ayyy ne güzelll darısı başıma Rabbim senin için en hayırlı evladı sana nasip etsin çooookkk içten dua ediyorum inan... Allaha emanet ol minnağını kucağında böööyleeee uyut inşallah Allah yardımcın olsun..Transferin kolaylıkla ve hayırlısı ile geçsin... Senden ricam, ne oldu bitti yine yazarmısınmerak ediyorumda bende sanırım yaklaşıyorum o aşamaya

Proluton düşük önleyici iğne. Progestanda öylediye biliyorum

Yazacağım canım merak etme :)

Size birşey sorucam merak ediyorum. Opu günü sperm bulunamazsa yumurtalarımız dondurulup bekletiliyor mu? Yoksa bütün herşey boşuna mı gidiyor. Bilen var mı?

Canım nasılsın..kese görmeye nezamn gidiliyo biliyo musun..artik kan vermiyosun galiba sen..bugun 12.gun bugunde veriyim kafi bukadr galiba dimi
İyyim canım tekrar kan ver demediler benim dr yurtdışında Perşembe dönecekmiş haber beklicem artık heralde pazartesi salı gibi gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…