TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İyyim canım tekrar kan ver demediler benim dr yurtdışında Perşembe dönecekmiş haber beklicem artık heralde pazartesi salı gibi gideriz
Beklemedesin yani..en.son kac çıkmıştı kanin..bakalim benim bugun.kac çıkacak..baska da vermem heralde sonra 1hafta bekler hastaneye giderim diye düşünüyorum

Kızlar çok heyecanlıyım. Yarın kese için doktora gideceğim. Açıkçası sağlıklı gelişip gelismedigini ve iki tane olup olmadıklarını merak ediyorum. İlk tüp bebek denememde 3 günlük embriyom tutmuştu ama kese randevusu da tamamen hayal kırıklığı olmuştu. Bebek içinde oluşmadı ve kürtaj olmuştum. Aynı şey başıma gelirfe tüm hevesim kursağımda kalır diye korkuyorum.

Kızlar benim transferim ekime kaldı ya. Ne güzel gün sayıyordum eylülde olacaktı. Doktorum bayram tatiline çıkacakmış. Tam da bayrama denk geliyordu benim transferim. Her şeyi hesaplamıştım. Eğer olursa doğacakları ayı bile hesaplamıştım :) Bunda da vardır bir hayır diyorum ama kendimi hazırlamıştım eylüle. Bu arada topik topik geziyorum. Önce Temmuz ayı tüp bebek yaptıranlar sonra Ağustos şimdi de Eylüle takılırım artık. Bu süreç çok sıkıntılı. Başka bir şey düşünemez oldum. Her gün bu sayfaya bakıyorum hamilelik haberi var mı diye. Günler çabuk çabuk geçse artık transfer olmak istiyorum ....

herşeyde bir hayır vardır. naparsın işte bizim planlarımız tutmuyor hiçbir zaman.

Kızlar bu arada değişik yazı karakteri deneyeyim dedim. Baya büyük olmuş. Kusura bakmayın. Her şey sıkıntıdan :)

Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim yaşım 37 bugün transferim oldu ama ağlayarak girdim açıkçası doktor kalitelerinin beklediği gibi olmadığını ama yinede transfer etmek istediğini söyledi 2 tanesi orta 1 tanesi daha az kalite 3 embriyo transfer edildi, tuhaf haldeyim sevinemedim bile transfere giderken Allah hepimize hayirlisini verin inşallah

Allah korusun hayırlı haberlerini bekliyoruz

Insallh oyle bisey olmazsa Rabbim nasip eder görmeyi.nezamn gidiyosun kese için..sagsalim kucağına almak nasio olsun

Sana soylicek tek seyim var cnm RABBİM OL DEDİMİ 1EMBRİYO YETER GÜN HİC ONEMLİ DİİL YETERKİ OL DESİN Nasip etsin saglikla hayirlisiyla gelsin...

Canım ya aynı durumdayız benimde temmuz geçti Ağustos geçti bugün regl oldum aöa bayrama denk geliyor hemşire yarın listeye bakayım dedi hemde kapalı klinik dedi anlamadım bakalım yatın ne diyecek offf şansa bak bendeki şimdi de ekimi bekle (((
Mart'tan beri bekliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…