- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Beklemedesin yani..en.son kac çıkmıştı kanin..bakalim benim bugun.kac çıkacak..baska da vermem heralde sonra 1hafta bekler hastaneye giderim diye düşünüyorumİyyim canım tekrar kan ver demediler benim dr yurtdışında Perşembe dönecekmiş haber beklicem artık heralde pazartesi salı gibi gideriz
herşeyde bir hayır vardır. naparsın işte bizim planlarımız tutmuyor hiçbir zaman.Kızlar benim transferim ekime kaldı ya. Ne güzel gün sayıyordum eylülde olacaktı. Doktorum bayram tatiline çıkacakmış. Tam da bayrama denk geliyordu benim transferim. Her şeyi hesaplamıştım. Eğer olursa doğacakları ayı bile hesaplamıştım :) Bunda da vardır bir hayır diyorum ama kendimi hazırlamıştım eylüle. Bu arada topik topik geziyorum. Önce Temmuz ayı tüp bebek yaptıranlar sonra Ağustos şimdi de Eylüle takılırım artık. Bu süreç çok sıkıntılı. Başka bir şey düşünemez oldum. Her gün bu sayfaya bakıyorum hamilelik haberi var mı diye. Günler çabuk çabuk geçse artık transfer olmak istiyorum ....
Evet canım beklemedeyim ben en son 13. Gün verdim 832,99 çıktıBeklemedesin yani..en.son kac çıkmıştı kanin..bakalim benim bugun.kac çıkacak..baska da vermem heralde sonra 1hafta bekler hastaneye giderim diye düşünüyorum
Allah korusun hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar çok heyecanlıyım. Yarın kese için doktora gideceğim. Açıkçası sağlıklı gelişip gelismedigini ve iki tane olup olmadıklarını merak ediyorum. İlk tüp bebek denememde 3 günlük embriyom tutmuştu ama kese randevusu da tamamen hayal kırıklığı olmuştu. Bebek içinde oluşmadı ve kürtaj olmuştum. Aynı şey başıma gelirfe tüm hevesim kursağımda kalır diye korkuyorum.
MaşallahEvet canım beklemedeyim ben en son 13. Gün verdim 832,99 çıktı
Insallh oyle bisey olmazsa Rabbim nasip eder görmeyi.nezamn gidiyosun kese için..sagsalim kucağına almak nasio olsunKızlar çok heyecanlıyım. Yarın kese için doktora gideceğim. Açıkçası sağlıklı gelişip gelismedigini ve iki tane olup olmadıklarını merak ediyorum. İlk tüp bebek denememde 3 günlük embriyom tutmuştu ama kese randevusu da tamamen hayal kırıklığı olmuştu. Bebek içinde oluşmadı ve kürtaj olmuştum. Aynı şey başıma gelirfe tüm hevesim kursağımda kalır diye korkuyorum.
Sana soylicek tek seyim var cnm RABBİM OL DEDİMİ 1EMBRİYO YETER GÜN HİC ONEMLİ DİİL YETERKİ OL DESİN Nasip etsin saglikla hayirlisiyla gelsin...kızlar doktorum aradı 5 yumurtamdan sadece 3 ü kalmış yarın 3. gün embiyosu olacak 2 si konulup 1 i dondurulacak size sorum 3. gün embriyosu olup aranızda tutan var mı arkadaşlar.İşin açıkcası üzülmedim diyemem ama tabi hakkımdan hayırlısı.
Dua et benim için rabbim artık hepimize ol desin Allahım herkese sağlıklı evlat versin.Sana soylicek tek seyim var cnm RABBİM OL DEDİMİ 1EMBRİYO YETER GÜN HİC ONEMLİ DİİL YETERKİ OL DESİN Nasip etsin saglikla hayirlisiyla gelsin...
Yarın 14 de randevum varInsallh oyle bisey olmazsa Rabbim nasip eder görmeyi.nezamn gidiyosun kese için..sagsalim kucağına almak nasio olsun
Canım ya aynı durumdayız benimde temmuz geçti Ağustos geçti bugün regl oldum aöa bayrama denk geliyor hemşire yarın listeye bakayım dedi hemde kapalı klinik dedi anlamadım bakalım yatın ne diyecek offf şansa bak bendeki şimdi de ekimi bekleKızlar benim transferim ekime kaldı ya. Ne güzel gün sayıyordum eylülde olacaktı. Doktorum bayram tatiline çıkacakmış. Tam da bayrama denk geliyordu benim transferim. Her şeyi hesaplamıştım. Eğer olursa doğacakları ayı bile hesaplamıştım :) Bunda da vardır bir hayır diyorum ama kendimi hazırlamıştım eylüle. Bu arada topik topik geziyorum. Önce Temmuz ayı tüp bebek yaptıranlar sonra Ağustos şimdi de Eylüle takılırım artık. Bu süreç çok sıkıntılı. Başka bir şey düşünemez oldum. Her gün bu sayfaya bakıyorum hamilelik haberi var mı diye. Günler çabuk çabuk geçse artık transfer olmak istiyorum ....
Kapalı dediler bana ama yarın hemşire arayacak beni listeye bakacakmışYa evet bayramda ne durumdasınız açık mı klinikler
Maşallah canım darısı başımıza8.gun 43.73
10.gun 174.64
12.gun 453.75
Rabbime şükürler olsun..Insallah Allah immmm tamamına erdirir
Benimki kapalı, o yüzden Ekimde başlayacağımKızlar bayramda sizin klinikler açık oluyor mu biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?