TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kizlar tup bebek tedavisi oncesi sogan kuru yapiyorum. Rahmimdeki cikolata kisti temizlensin diye. Aranizda tup bebek oncesi kürler deneyen oldu mu acaba?

Hangi klinik canım böyle olur mu yahu hastane burası şimdi bir sürü kişi bekleyecek
Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi. 2 ay öncesinden infertilite servisinde her yere asmışlardı "14 Ağustos itibari ile bayram dolayısı ile servisimiz kapalıdır" diye bildiri vardı, hasta mağduriyetini önlemek adına. Gerçi benim sadece rapor, opu ve transferim o hastanede yapılıyor. Doktorum oranın profesörü fakat hastanede muayenehanesi yok, özel muayenehanesinde yapılıyor takibim. Yine de mağdur olmamak adına Ekimde başlama kararı aldık eşimle Belki özel merkezlerde tedaviler aksamıyordur.

Canım ya benim özel bahçeci hemşire kapalı diyor sonra listeye bakıp yatın haber vereyim diyor galiba kapalı ama bazı hastaları alıyor diye düşündüm bende bakalım bana ne diyecek
Normald regl me 10 gün var bu ay transfer olacak diye estrofem vs kullanmıştım rahim zarı kalınlaştı ondan erken oldum diye düşünüyorum şansıma artık

Nasipten öteye köy yok canım, içini ferah tut. Bu şekilde çelişkili konuştularsa, belki bazı hastalara tolerans gösteriyorlardır. Yani doktoruna bağlı olabilir. Olmayacak şeyleri benim için doktorum hastaneyi ayağa kaldırıp yaptırdı, belki seninkide iletişiminiz iyi ise,senin için bir düzenleme yaptırır.

Ya ben bayram tatilini yanlış biliyormuşum. Bugün baktım internetten 26 - 04 eylüle kadarmış. Ee benim de adetimin 13. günü 5 - 6 eylüle denk geliyor. O gün gitmem gerekiyor doktora. Tam denk geliyor aslında. Yarın arayıp ne zaman kapalı olduğunu öğrenicem. Ay boşuna üzülmüşüm yahu :)

İletişimim iyi ama bakalım bir emin olsam açık bazı hastaları alıyorlar kesin yaptırtıyorum kaç Aydır bekliyorum

Hadi inşallah

Kizlar tup bebek tedavisi oncesi sogan kuru yapiyorum. Rahmimdeki cikolata kisti temizlensin diye. Aranizda tup bebek oncesi kürler deneyen oldu mu acaba?
Denemiştim ve kıstım oluşmuştu. O nedenle asla kur yapmadım. Sadece vitamin spor ve keçi boynuzu özü bir kaşık aldık eşimle günlük olarak

Canım öncelikle hayırlısı olsun üzülüp koskoca tedavini stresle zedeleme . Ayrıca doktor bey tatile gitsin bir doktor daha vardı o merkeZde treansferini onlar yapamıyorlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…