Hangi klinik canım böyle olur mu yahu hastane burası şimdi bir sürü kişi bekleyecekBenimki kapalı, o yüzden Ekimde başlayacağım
Çok güzel hadi gözün aydın8.gun 43.73
10.gun 174.64
12.gun 453.75
Rabbime şükürler olsun..Insallah Allah immmm tamamına erdirir
Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi. 2 ay öncesinden infertilite servisinde her yere asmışlardı "14 Ağustos itibari ile bayram dolayısı ile servisimiz kapalıdır" diye bildiri vardı, hasta mağduriyetini önlemek adına. Gerçi benim sadece rapor, opu ve transferim o hastanede yapılıyor. Doktorum oranın profesörü fakat hastanede muayenehanesi yok, özel muayenehanesinde yapılıyor takibim. Yine de mağdur olmamak adına Ekimde başlama kararı aldık eşimleHangi klinik canım böyle olur mu yahu hastane burası şimdi bir sürü kişi bekleyecek
Maşallah canım, Rabbim tamamına erdirsin. Darısı başımıza8.gun 43.73
10.gun 174.64
12.gun 453.75
Canım ya benim özel bahçeci hemşire kapalı diyor sonra listeye bakıp yatın haber vereyim diyor galiba kapalı ama bazı hastaları alıyor diye düşündüm bende bakalım bana ne diyecekKocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi. 2 ay öncesinden infertilite servisinde her yere asmışlardı "14 Ağustos itibari ile bayram dolayısı ile servisimiz kapalıdır" diye bildiri vardı, hasta mağduriyetini önlemek adına. Gerçi benim sadece rapor, opu ve transferim o hastanede yapılıyor. Doktorum oranın profesörü fakat hastanede muayenehanesi yok, özel muayenehanesinde yapılıyor takibim. Yine de mağdur olmamak adına Ekimde başlama kararı aldık eşimleBelki özel merkezlerde tedaviler aksamıyordur.
Nasipten öteye köy yok canım, içini ferah tut. Bu şekilde çelişkili konuştularsa, belki bazı hastalara tolerans gösteriyorlardır. Yani doktoruna bağlı olabilir. Olmayacak şeyleri benim için doktorum hastaneyi ayağa kaldırıp yaptırdı, belki seninkide iletişiminiz iyi ise,senin için bir düzenleme yaptırır.Canım ya benim özel bahçeci hemşire kapalı diyor sonra listeye bakıp yatın haber vereyim diyor galiba kapalı ama bazı hastaları alıyor diye düşündüm bende bakalım bana ne diyecek
Normald regl me 10 gün var bu ay transfer olacak diye estrofem vs kullanmıştım rahim zarı kalınlaştı ondan erken oldum diye düşünüyorum şansıma artık
Cnmmm tez zamanda kalbindeki tüm istedgin dileklerin gerceklessin karnin bebislerle dolsunnn cnmmm....Dua et benim için rabbim artık hepimize ol desin Allahım herkese sağlıklı evlat versin.
Ya ben bayram tatilini yanlış biliyormuşum. Bugün baktım internetten 26 - 04 eylüle kadarmış. Ee benim de adetimin 13. günü 5 - 6 eylüle denk geliyor. O gün gitmem gerekiyor doktora. Tam denk geliyor aslında. Yarın arayıp ne zaman kapalı olduğunu öğrenicem. Ay boşuna üzülmüşüm yahu :)Canım ya aynı durumdayız benimde temmuz geçti Ağustos geçti bugün regl oldum aöa bayrama denk geliyor hemşire yarın listeye bakayım dedi hemde kapalı klinik dedi anlamadım bakalım yatın ne diyecek offf şansa bak bendeki şimdi de ekimi bekle(((
Mart'tan beri bekliyorum zaten
İletişimim iyi ama bakalım bir emin olsam açık bazı hastaları alıyorlar kesin yaptırtıyorum kaç Aydır bekliyorumNasipten öteye köy yok canım, içini ferah tut. Bu şekilde çelişkili konuştularsa, belki bazı hastalara tolerans gösteriyorlardır. Yani doktoruna bağlı olabilir. Olmayacak şeyleri benim için doktorum hastaneyi ayağa kaldırıp yaptırdı, belki seninkide iletişiminiz iyi ise,senin için bir düzenleme yaptırır.
Hadi inşallahYa ben bayram tatilini yanlış biliyormuşum. Bugün baktım internetten 26 - 04 eylüle kadarmış. Ee benim de adetimin 13. günü 5 - 6 eylüle denk geliyor. O gün gitmem gerekiyor doktora. Tam denk geliyor aslında. Yarın arayıp ne zaman kapalı olduğunu öğrenicem. Ay boşuna üzülmüşüm yahu :)
Ikiz olma ihtimali var mı kaç tane transfer ettiler. İki katından fazla artmış o nedenle öyle düşündüm8.gun 43.73
10.gun 174.64
12.gun 453.75
Denemiştim ve kıstım oluşmuştu. O nedenle asla kur yapmadım. Sadece vitamin spor ve keçi boynuzu özü bir kaşık aldık eşimle günlük olarakKizlar tup bebek tedavisi oncesi sogan kuru yapiyorum. Rahmimdeki cikolata kisti temizlensin diye. Aranizda tup bebek oncesi kürler deneyen oldu mu acaba?
Canım öncelikle hayırlısı olsun üzülüp koskoca tedavini stresle zedeleme . Ayrıca doktor bey tatile gitsin bir doktor daha vardı o merkeZde treansferini onlar yapamıyorlar mı ?Kızlar benim transferim ekime kaldı ya. Ne güzel gün sayıyordum eylülde olacaktı. Doktorum bayram tatiline çıkacakmış. Tam da bayrama denk geliyordu benim transferim. Her şeyi hesaplamıştım. Eğer olursa doğacakları ayı bile hesaplamıştım :) Bunda da vardır bir hayır diyorum ama kendimi hazırlamıştım eylüle. Bu arada topik topik geziyorum. Önce Temmuz ayı tüp bebek yaptıranlar sonra Ağustos şimdi de Eylüle takılırım artık. Bu süreç çok sıkıntılı. Başka bir şey düşünemez oldum. Her gün bu sayfaya bakıyorum hamilelik haberi var mı diye. Günler çabuk çabuk geçse artık transfer olmak istiyorum ....
Sonrakini mesajını yeni okudum inşallah olur transferinCanım öncelikle hayırlısı olsun üzülüp koskoca tedavini stresle zedeleme . Ayrıca doktor bey tatile gitsin bir doktor daha vardı o merkeZde treansferini onlar yapamıyorlar mı ?
Evet canim 2tane transfer edildi..ikiz mi dersinIkiz olma ihtimali var mı kaç tane transfer ettiler. İki katından fazla artmış o nedenle öyle düşündüm
Amin canim benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah canım, Rabbim tamamına erdirsin. Darısı başımıza
Ben bu kandan once aradim bide bizim verdigimiz tarihte verin kan dedi bende verdim..bidaha aramam heralde 1hafta sonra kadin doğuma giderimÇok güzel hadi gözün aydın
Aradınmı merkezini ne dediler
Aminn canım inşallahMaşallah canım darısı başımıza
Çok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah8.gun 43.73
10.gun 174.64
12.gun 453.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?