TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Sonrakini mesajını yeni okudum inşallah olur transferin
Nasılsın cnm nasıl gidiyor. Ben de hiç belirti mwlirti yok turp gibiyim ilaçlar bile etkilemiyor demekki beni. ne göğüs sızlamisti kaşık ağrısı bel ağrısı hiçbir şey yok dün ilk kez dışarı çıktım 20 dakika kadar yürüdüm.

Kızlar bayramda sizin klinikler açık oluyor mu biliyormusunuz
Cnm benimde adetim bayrama denk geliyor ve ikinci gün tatilde oluyorum fakat histeroskopi olduğum için 10,15 gün fln geç olurum gibi geliyor sence de böyle Olur mu opu dan sonra 15 gün gecikmiş tim ilaç kullandığım halde. Yani bayramda adet gecikmesi çok işime yarıçak hem klinik açılmış olucak Hemde tatilden dönmüş olucam.

İletişimim iyi ama bakalım bir emin olsam açık bazı hastaları alıyorlar kesin yaptırtıyorum kaç Aydır bekliyorum
Cnm ben hatırlıyorum bayadır beklediğini sana bir fikrim olucak ama doktorunla konuşman lazım . Ben umreye gidicek ken adetime denk geliyo du geciktirici kullanmıştım sonra umre dönüşü adet oldum yani böyle istisna durumlarda adet söktürücü veya geciktiriciler var bunları doktor la görüşüp kullanabilirsin adetin bayrama denk geliyosa 1 hafta geciktirici kullanabilirsin doktor la konuşup

Canim uzulme, hayirlisi ile sana tutunurlar guzel guzel gelisirler. Benim ilk tup bebek tedavimde yumurtalarim bos cikmisti. Kahrolmustum. Deneme sansim bile olmadi diye. 25 tane yumurtadan bir tane cikmazmi diye cok aglamistim. Sonradan anladikki catlatma ignesi ile ilgili yanlislik olmus, ama maddi manevi insan yipraniyor. Insallah hayirli haberlerini aliriz senin Moralini yuksek tut.

Denemiştim ve kıstım oluşmuştu. O nedenle asla kur yapmadım. Sadece vitamin spor ve keçi boynuzu özü bir kaşık aldık eşimle günlük olarak
Tesekkur ederim canim sagol. Bugun 6.gunu kürün . Kullanipta hamile kalan cok var diye deneyeyim dedim. Zaten kistim var bakalim gittigimde sonuc ne olacak

Kızlar iki kese gördü doktor ama biri yukarıda biri biraz aşağıda. 2 hafta sonra daha net görmek ve belki kalp atışlarını dinlemek için gideceğim. Değerlerim 10.gun 307, 13. Gün 812 idi
Hayırlı olsun canım. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın. Darısı başımıza artık. Bana da bi aksilik çıkmazsa eğer 2 embriyo transfer edilecek.

Kızlarrr bayramda açıkmış inşallah bayramın ikinci günü transferim olacak allahım izin verirse

Cevap yazan arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum:)

Kızlar iki kese gördü doktor ama biri yukarıda biri biraz aşağıda. 2 hafta sonra daha net görmek ve belki kalp atışlarını dinlemek için gideceğim. Değerlerim 10.gun 307, 13. Gün 812 idi
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…