Maşallah tebrik ederim darisi basimiza:)Aminn canım inşallah
Nasılsın cnm nasıl gidiyor. Ben de hiç belirti mwlirti yok turp gibiyim ilaçlar bile etkilemiyor demekki beni. ne göğüs sızlamisti kaşık ağrısı bel ağrısı hiçbir şey yok dün ilk kez dışarı çıktım 20 dakika kadar yürüdüm.Sonrakini mesajını yeni okudum inşallah olur transferin
İnşallah canım Insallh hepinize nasip etsin Rabbim..Maşallah tebrik ederim darisi basimiza:)
Aminn inşallah hepimizÇok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Cnm benimde adetim bayrama denk geliyor ve ikinci gün tatilde oluyorum fakat histeroskopi olduğum için 10,15 gün fln geç olurum gibi geliyor sence de böyle Olur mu opu dan sonra 15 gün gecikmiş tim ilaç kullandığım halde. Yani bayramda adet gecikmesi çok işime yarıçak hem klinik açılmış olucak Hemde tatilden dönmüş olucam.Kızlar bayramda sizin klinikler açık oluyor mu biliyormusunuz
Cnm ben hatırlıyorum bayadır beklediğini sana bir fikrim olucak ama doktorunla konuşman lazım . Ben umreye gidicek ken adetime denk geliyo du geciktirici kullanmıştım sonra umre dönüşü adet oldum yani böyle istisna durumlarda adet söktürücü veya geciktiriciler var bunları doktor la görüşüp kullanabilirsin adetin bayrama denk geliyosa 1 hafta geciktirici kullanabilirsin doktor la konuşupİletişimim iyi ama bakalım bir emin olsam açık bazı hastaları alıyorlar kesin yaptırtıyorum kaç Aydır bekliyorum
Neden olmasınEvet canim 2tane transfer edildi..ikiz mi dersin
Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim yaşım 37 bugün transferim oldu ama ağlayarak girdim açıkçasıdoktor kalitelerinin beklediği gibi olmadığını ama yinede transfer etmek istediğini söyledi 2 tanesi orta 1 tanesi daha az kalite 3 embriyo transfer edildi, tuhaf haldeyim sevinemedim bile transfere giderken Allah hepimize hayirlisini verin inşallah
Hayırlısı olsun canim ya..kaçıncı haftan senin bugun keseye gitcektin galiba dimiNeden olmasın
Tesekkur ederim canim sagol. Bugun 6.gunu kürün . Kullanipta hamile kalan cok var diye deneyeyim dedim. Zaten kistim var bakalim gittigimde sonuc ne olacakDenemiştim ve kıstım oluşmuştu. O nedenle asla kur yapmadım. Sadece vitamin spor ve keçi boynuzu özü bir kaşık aldık eşimle günlük olarak
Sağ ol canım. İnşallah ekime kalmayacağım. Ben de sana yazacaktım. Bir şey soracağım sana. Doktor bana adetimin ilk günü başlamak üzere Estrofem yazdı sadece. Sen başka bir şey kullanmış mıydın acaba?Sonrakini mesajını yeni okudum inşallah olur transferin
Hayırlı olsun canım. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın. Darısı başımıza artık. Bana da bi aksilik çıkmazsa eğer 2 embriyo transfer edilecek.Kızlar iki kese gördü doktor ama biri yukarıda biri biraz aşağıda. 2 hafta sonra daha net görmek ve belki kalp atışlarını dinlemek için gideceğim. Değerlerim 10.gun 307, 13. Gün 812 idi
İnşallah amin canım darısı başınaHayırlı olsun canım. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın. Darısı başımıza artık. Bana da bi aksilik çıkmazsa eğer 2 embriyo transfer edilecek.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar iki kese gördü doktor ama biri yukarıda biri biraz aşağıda. 2 hafta sonra daha net görmek ve belki kalp atışlarını dinlemek için gideceğim. Değerlerim 10.gun 307, 13. Gün 812 idi
Iki kere bayram yaşarsın umarımKızlarrr bayramda açıkmış inşallah bayramın ikinci günü transferim olacak allahım izin verirse
Cevap yazan arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum:)
Çok sevindim canım, Rabbim sağsalim kucağında göstersin inşallah. Bizleride unutma dualarındaKızlar iki kese gördü doktor ama biri yukarıda biri biraz aşağıda. 2 hafta sonra daha net görmek ve belki kalp atışlarını dinlemek için gideceğim. Değerlerim 10.gun 307, 13. Gün 812 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?