Sen içini ferah tut canım yeter ki, herşey bir düzende gider. Rabbim hayırlısı ile sonuçlandırır inşallah, dualarımdasınKızlarrr bayramda açıkmış inşallah bayramın ikinci günü transferim olacak allahım izin verirse
Cevap yazan arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum:)
Ayyy hadi inşallah canım hepimize :)Iki kere bayram yaşarsın umarım
Sağol canım benim bende dua ediyorum sana ve tüm arkadaşlaraSen içini ferah tut canım yeter ki, herşey bir düzende gider. Rabbim hayırlısı ile sonuçlandırır inşallah, dualarımdasın
Canım benim histeroskopi sonrası gecikmem çok fazla oldu inşallah senin öyle olmazCnm benimde adetim bayrama denk geliyor ve ikinci gün tatilde oluyorum fakat histeroskopi olduğum için 10,15 gün fln geç olurum gibi geliyor sence de böyle Olur mu opu dan sonra 15 gün gecikmiş tim ilaç kullandığım halde. Yani bayramda adet gecikmesi çok işime yarıçak hem klinik açılmış olucak Hemde tatilden dönmüş olucam.
Gozun aydın canım Insallh kalp atışlarini da duyarsin minnaklarinKızlar iki kese gördü doktor ama biri yukarıda biri biraz aşağıda. 2 hafta sonra daha net görmek ve belki kalp atışlarını dinlemek için gideceğim. Değerlerim 10.gun 307, 13. Gün 812 idi
sadece estrofem fakat yanında önceden kullandığın folik ve devit 3 Damla'ya da devam demişti.Sağ ol canım. İnşallah ekime kalmayacağım. Ben de sana yazacaktım. Bir şey soracağım sana. Doktor bana adetimin ilk günü başlamak üzere Estrofem yazdı sadece. Sen başka bir şey kullanmış mıydın acaba?
Canım ben de dışarı çıkıyorum günde bir kere bi yerlere git gel yapıyorum kendimi yatağa hapsetmicdm demiştim zaten kendime. Dün akşam başlayan bir bel ağrım var ama aman aman değil ufacık bi sızı , sanki üşütürüz de ağrır ya öyle bi ağrı var. Oksapar iğne kullanıyorum birde crinone jel . Onlara devam ediyorum . Başka da birşey yokNasılsın cnm nasıl gidiyor. Ben de hiç belirti mwlirti yok turp gibiyim ilaçlar bile etkilemiyor demekki beni. ne göğüs sızlamisti kaşık ağrısı bel ağrısı hiçbir şey yok dün ilk kez dışarı çıktım 20 dakika kadar yürüdüm.
Benim iğneler bitti vitamin cor aspirin ve jel var. Evet zaman durdu sankiCanım ben de dışarı çıkıyorum günde bir kere bi yerlere git gel yapıyorum kendimi yatağa hapsetmicdm demiştim zaten kendime. Dün akşam başlayan bir bel ağrım var ama aman aman değil ufacık bi sızı , sanki üşütürüz de ağrır ya öyle bi ağrı var. Oksapar iğne kullanıyorum birde crinone jel . Onlara devam ediyorum . Başka da birşey yokZaman geçmiyor sadece
Hmm tamam o zaman aynı şeyleri kullanıyoruz. Ben de şaşırdım herkes jel ve iğne kullanıyor benimki neden sadece estrofem diye düşünmüştüm. Sağ ol canım.sadece estrofem fakat yanında önceden kullandığın folik ve devit 3 Damla'ya da devam demişti.
Ben transfere kadar bunları sonrasında ise bunlara ek olsapar iğne kullanıyorum 5 gündürHmm tamam o zaman aynı şeyleri kullanıyoruz. Ben de şaşırdım herkes jel ve iğne kullanıyor benimki neden sadece estrofem diye düşünmüştüm. Sağ ol canım.
Gözün aydın canım hayrla kucağına al inşallahTeşekkür ederim hepimiz için dualarımız evlat isteyen herkesin kucaklari bebisle dolsun
Herkes bi kanama diyor gözüm wc de acaba kanama olmuş mu diye beklemedeyim korku sardı .. acaba kaçıncı günlerde oluyor kanamaBenim iğneler bitti vitamin cor aspirin ve jel var. Evet zaman durdu sanki
Hiç bilmiyorum ama herkeste olmuyor sanırım. Ben herşeyden korkuyorum sağa döndüm bişey oldu mu sola döndüm bir şey oldumu Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallahHerkes bi kanama diyor gözüm wc de acaba kanama olmuş mu diye beklemedeyim korku sardı .. acaba kaçıncı günlerde oluyor kanama
Bende kanama olmadı herkeste olmuyor sürekli endişelenme benceHiç bilmiyorum ama herkeste olmuyor sanırım. Ben herşeyden korkuyorum sağa döndüm bişey oldu mu sola döndüm bir şey oldumu Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallah
Aynen böyle kullanacaksın sonrasında da betahcg test gününe kadar günde 4 tane devam edeceksin .Dilaraginosss canım bir şey daha soracaktım. Estrofemin kullanımı biraz karışık geldi bana. Adetin
ilk dört günü sabah/akşam bir tane
sonraki dört gün sabah/öğle/akşam bir tane
sonraki günler sabah/akşam iki tane
13. güne kadar böyle kullanıcam sanırım. Doğru mu anlamışım canım? Sen nasıl kullanmıştın?
Amin canım Allah'a emanetizHiç bilmiyorum ama herkeste olmuyor sanırım. Ben herşeyden korkuyorum sağa döndüm bişey oldu mu sola döndüm bir şey oldumu Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallah
Geçen bi yazida okumustum progestron ne alaka fıstık mi ne iceroyormus bazılarına alerji mi ne yapıyormuş. Öyle bi seydi sanirsmaHayirli akşamlar. Bugun transferinin 5 gunuydu. Ve transferfen sonra basima gelmeyen kalmadi. Progestan fitik olarak kullanamiyorum. Dokundu heryanim yara icinde. Sonra agizdan al dedi doktorym o da ishal yapti. Yetmedi arkadaslar simdide idrar yol enfeksiyonu oldum. Allahim icimde bir korku bir guzursuzluk anlatamam. Doktora soyluyorum progestan yutlunca bagirsaklarda erirmis ishal yaparmis korkacak bisey yok diyor. Enfeksiyon oldum gebelikte normaldir diyor. Cocuga zarar olmaz diyor. Senin embriyolarinada zarari olmaz diyor. Allahim yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?