TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canım benim histeroskopi sonrası gecikmem çok fazla oldu inşallah senin öyle olmaz
Bende hemşire ile görüştüm bayramın 2. Günü transfer allah izin verirse:)

Kızlar iki kese gördü doktor ama biri yukarıda biri biraz aşağıda. 2 hafta sonra daha net görmek ve belki kalp atışlarını dinlemek için gideceğim. Değerlerim 10.gun 307, 13. Gün 812 idi
Gozun aydın canım Insallh kalp atışlarini da duyarsin minnaklarin asagi da yukari da olması bisey farkediyomuymus

sadece estrofem fakat yanında önceden kullandığın folik ve devit 3 Damla'ya da devam demişti.

Canım ben de dışarı çıkıyorum günde bir kere bi yerlere git gel yapıyorum kendimi yatağa hapsetmicdm demiştim zaten kendime. Dün akşam başlayan bir bel ağrım var ama aman aman değil ufacık bi sızı , sanki üşütürüz de ağrır ya öyle bi ağrı var. Oksapar iğne kullanıyorum birde crinone jel . Onlara devam ediyorum . Başka da birşey yok Zaman geçmiyor sadece

Benim iğneler bitti vitamin cor aspirin ve jel var. Evet zaman durdu sanki

Dilaraginosss canım bir şey daha soracaktım. Estrofemin kullanımı biraz karışık geldi bana. Adetin
ilk dört günü sabah/akşam bir tane
sonraki dört gün sabah/öğle/akşam bir tane
sonraki günler sabah/akşam iki tane

13. güne kadar böyle kullanıcam sanırım. Doğru mu anlamışım canım? Sen nasıl kullanmıştın?

Herkes bi kanama diyor gözüm wc de acaba kanama olmuş mu diye beklemedeyim korku sardı .. acaba kaçıncı günlerde oluyor kanama
Hiç bilmiyorum ama herkeste olmuyor sanırım. Ben herşeyden korkuyorum sağa döndüm bişey oldu mu sola döndüm bir şey oldumu Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallah

Hayirli akşamlar. Bugun transferinin 5 gunuydu. Ve transferfen sonra basima gelmeyen kalmadi. Progestan fitik olarak kullanamiyorum. Dokundu heryanim yara icinde. Sonra agizdan al dedi doktorym o da ishal yapti. Yetmedi arkadaslar simdide idrar yol enfeksiyonu oldum. Allahim icimde bir korku bir guzursuzluk anlatamam. Doktora soyluyorum progestan yutlunca bagirsaklarda erirmis ishal yaparmis korkacak bisey yok diyor. Enfeksiyon oldum gebelikte normaldir diyor. Cocuga zarar olmaz diyor. Senin embriyolarinada zarari olmaz diyor. Allahim yardim et

Aynen böyle kullanacaksın sonrasında da betahcg test gününe kadar günde 4 tane devam edeceksin .

Geçen bi yazida okumustum progestron ne alaka fıstık mi ne iceroyormus bazılarına alerji mi ne yapıyormuş. Öyle bi seydi sanirsma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…