- 31 Temmuz 2017
- 11
- 36
- 3
- 51
Insallah sadece budur. Bebek tutsunda isterse ilaclar etimi parcalasin. O kafadayim su an.Geçen bi yazida okumustum progestron ne alaka fıstık mi ne iceroyormus bazılarına alerji mi ne yapıyormuş. Öyle bi seydi sanirsma
Bu naasil bir korku nasil bir endişe biliyorum. Stres yapma diyorlar ama elde degil. Surekli dikkat etmekten dusunmekten olmuyor.. hepimize dua ediyorum hepimizin yuzu gulsun insallahAmin canım Allah'a emanetiz
Değil mi yaşayan bilir dışardan herkesin anlamasını da beklemiyorum ben mesela.inşallah hepimiz er yada geç mutlu olucazBu naasil bir korku nasil bir endişe biliyorum. Stres yapma diyorlar ama elde degil. Surekli dikkat etmekten dusunmekten olmuyor.. hepimize dua ediyorum hepimizin yuzu gulsun insallah
Teşekkür ederim cevapladigin içime su serptigin için .allah en hayirlisi neyse onu versin insallah benimde 18 yumurta 7 si dollendi 2.kalite biri 4 biri 6 hücreli diğeri 2 hücreli 3 ya ne koyuldu kalan 4 hakkında henüz bilgi gelmedi gelisicekler mi die bakılacak ,ne zormus bu yol allah yardımcımız olsun hepimizinCanim uzulme, hayirlisi ile sana tutunurlar guzel guzel gelisirler. Benim ilk tup bebek tedavimde yumurtalarim bos cikmisti. Kahrolmustum. Deneme sansim bile olmadi diye. 25 tane yumurtadan bir tane cikmazmi diye cok aglamistim. Sonradan anladikki catlatma ignesi ile ilgili yanlislik olmus, ama maddi manevi insan yipraniyor. Insallah hayirli haberlerini aliriz senin Moralini yuksek tut.
SabırsızHafta sonu kan tahlili yapıyor mu hastaneler kızlar bilginiz var mı pazar günü 10. Günüm yaptırmayı düşünüyorum
Ay inan o kadar zor duruyorum ki
Canım benim 5.gün embiryosuydu idrarda çok silik 6.gün gördüm 7.gün de kan verdim 60 çıkmıştı sonucum darısı sizlere inşallah dualarımız sizinle
Dayanmamız lazım canım İnan ki gününde bakmak en doğrusu doktorumun bana transfer günü verdiği bi dosya var orada koyu italik altı çizili test tarihim yazıyor 23 ünde yaptıracaksın diye. Adamlar boşa demiyor , değerini görünce bu sefer daha çok stres olacaksın son 2 günün stres bombası gibi geçecek. Bide canım sen transfer olduğun günüde sayıyorsun neden? Doktorum bana transfer gününden sonra saymaya başlarız demiştiAy inan o kadar zor duruyorum ki
Dua et bizede olurmu bende muhtelemelen 9. Veya 10. Günde verecemCanım benim 5.gün embiryosuydu idrarda çok silik 6.gün gördüm 7.gün de kan verdim 60 çıkmıştı sonucum darısı sizlere inşallah dualarımız sizinle
Allahım yardımcın olsun canım. Ya ben iş hayatında da garantici biri olduğumdan herhalde test gününden önce yapılan idrar kan testleri beni daha çok panik edecektir diye bekleme taraftarıyım. Bu beynimden geçenlerCanım benim 5.gün embiryosuydu idrarda çok silik 6.gün gördüm 7.gün de kan verdim 60 çıkmıştı sonucum darısı sizlere inşallah dualarımız sizinle
Evet kesinlikle en doğrusu aklimla düşünürsem ama kalbim ne olacak sanki beklemeye ne gerek var diyor canımDayanmamız lazım canım İnan ki gününde bakmak en doğrusu doktorumun bana transfer günü verdiği bi dosya var orada koyu italik altı çizili test tarihim yazıyor 23 ünde yaptıracaksın diye. Adamlar boşa demiyor , değerini görünce bu sefer daha çok stres olacaksın son 2 günün stres bombası gibi geçecek. Bide canım sen transfer olduğun günüde sayıyorsun neden? Doktorum bana transfer gününden sonra saymaya başlarız demişti
Transfer günün 11 di değilmi canım ? Bugün kaçıncı gün oluyor sana göre ?Evet kesinlikle en doğrusu aklimla düşünürsem ama kalbim ne olacak sanki beklemeye ne gerek var diyor canım
Transfer gününü de saymamin sebebi hızlı geçmiş olsun günler diye psikolojik olarak ay ben epey sizofrene baglamisim sanirimDayanmamız lazım canım İnan ki gününde bakmak en doğrusu doktorumun bana transfer günü verdiği bi dosya var orada koyu italik altı çizili test tarihim yazıyor 23 ünde yaptıracaksın diye. Adamlar boşa demiyor , değerini görünce bu sefer daha çok stres olacaksın son 2 günün stres bombası gibi geçecek. Bide canım sen transfer olduğun günüde sayıyorsun neden? Doktorum bana transfer gününden sonra saymaya başlarız demişti
Transfer gününü de saymamin sebebi hızlı geçmiş olsun günler diye psikolojik olarak ay ben epey sizofrene baglamisim sanirim
Amin canım gül gül bol bol nitekim bu aralar çok ihtiyacımız varAllah zeval vermesin canım hiye güldürdün beni sen transferi sayma sonrasından say bugün bizim 6. Günümüz. Yani sen dayanamıyorum dersen pazartesi günü baktır.
Amiiiiinn amiiiiinn amiiiiinn çok teşekkür ederim
İnşallah canım güzel değerler görürsün müjdeli haberleri verirsin bize deAmin canım gül gül bol bol nitekim bu aralar çok ihtiyacımız var23 üne kadar bekleyecek gibi hissetmiyorum kendimi p.tesi baktiririm. inşallah bu kez 0.01 görmem
amiiiiinn inşallah canımİnşallah canım güzel değerler görürsün müjdeli haberleri verirsin bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?