TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bu naasil bir korku nasil bir endişe biliyorum. Stres yapma diyorlar ama elde degil. Surekli dikkat etmekten dusunmekten olmuyor.. hepimize dua ediyorum hepimizin yuzu gulsun insallah
Değil mi yaşayan bilir dışardan herkesin anlamasını da beklemiyorum ben mesela.inşallah hepimiz er yada geç mutlu olucaz

Teşekkür ederim cevapladigin içime su serptigin için .allah en hayirlisi neyse onu versin insallah benimde 18 yumurta 7 si dollendi 2.kalite biri 4 biri 6 hücreli diğeri 2 hücreli 3 ya ne koyuldu kalan 4 hakkında henüz bilgi gelmedi gelisicekler mi die bakılacak ,ne zormus bu yol allah yardımcımız olsun hepimizin

Ay inan o kadar zor duruyorum ki
Dayanmamız lazım canım İnan ki gününde bakmak en doğrusu doktorumun bana transfer günü verdiği bi dosya var orada koyu italik altı çizili test tarihim yazıyor 23 ünde yaptıracaksın diye. Adamlar boşa demiyor , değerini görünce bu sefer daha çok stres olacaksın son 2 günün stres bombası gibi geçecek. Bide canım sen transfer olduğun günüde sayıyorsun neden? Doktorum bana transfer gününden sonra saymaya başlarız demişti

Canım benim 5.gün embiryosuydu idrarda çok silik 6.gün gördüm 7.gün de kan verdim 60 çıkmıştı sonucum darısı sizlere inşallah dualarımız sizinle
Allahım yardımcın olsun canım. Ya ben iş hayatında da garantici biri olduğumdan herhalde test gününden önce yapılan idrar kan testleri beni daha çok panik edecektir diye bekleme taraftarıyım. Bu beynimden geçenler ama gel gör ki ben de çatladım yerimde vallahi benimdi dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu bugünde 6. Günüm

Evet kesinlikle en doğrusu aklimla düşünürsem ama kalbim ne olacak sanki beklemeye ne gerek var diyor canım

Transfer gününü de saymamin sebebi hızlı geçmiş olsun günler diye psikolojik olarak ay ben epey sizofrene baglamisim sanirim

Transfer gününü de saymamin sebebi hızlı geçmiş olsun günler diye psikolojik olarak ay ben epey sizofrene baglamisim sanirim
Allah zeval vermesin canım hiye güldürdün beni sen transferi sayma sonrasından say bugün bizim 6. Günümüz. Yani sen dayanamıyorum dersen pazartesi günü baktır.

Allah zeval vermesin canım hiye güldürdün beni sen transferi sayma sonrasından say bugün bizim 6. Günümüz. Yani sen dayanamıyorum dersen pazartesi günü baktır.
Amin canım gül gül bol bol nitekim bu aralar çok ihtiyacımız var 23 üne kadar bekleyecek gibi hissetmiyorum kendimi p.tesi baktiririm. inşallah bu kez 0.01 görmem

Amin canım gül gül bol bol nitekim bu aralar çok ihtiyacımız var 23 üne kadar bekleyecek gibi hissetmiyorum kendimi p.tesi baktiririm. inşallah bu kez 0.01 görmem
İnşallah canım güzel değerler görürsün müjdeli haberleri verirsin bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…