TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Dilaraginosss ben sabırsızim ama eşim benden de sabırsız. Doktoru aramış hocam bugun kan versek çıkarmış diye yazık doktorda verin ama negatif çıkarsa üzülmeyin çünkü kesin bir sonuç değil pozitif çıkarsa haber verin beraber sevinelim demis

Ay çok hoş yaa. Benim ki de tam tersi hayatım 25 inde yapalım garanti olsun diyor

Merhaba kızlar! Hayırlı olsun! Dostum da temmuzda doğum yaptı. Ukrayna'da tüp bebek tedavisi görüp onda ikinci deneme başarıydı. İkizleri doğurdu

Merhaba kızlar! Hayırlı olsun! Dostum da temmuzda doğum yaptı. Ukrayna'da tüp bebek tedavisi görüp onda ikinci deneme başarıydı. İkizleri doğurdu
Pardon! Sizin ikizleriniz mi var? Embriyo transferini mi bekliyorsunuz? Transfer edildi bekliyor musunuz? Yoksa sonucunuzu aldınız pozitif mi? 2 gün içinde bu geçişler nasıl bu kadar hızlı oldu? Ukraynanın bir kliniğin reklamını yapıyorsunuz belliki. Ama lütfen burası yeri değil. Zaten birazdan adminler tarafından farkedilirsiniz. Ha tüm bunlar gerçeksede sorry oldu kib by

Benim adetimin 13. günü ayın 5 ine denk geliyor. Bayram tatilini teğet geçiyorum yani. İnşallah vaktinde gelir adetim de hevesim kaçmaz.
Sakın stres yapma ki adetin düzenli gelsin bayramda da beslenmeni düzenden çıkarma beslenme değişiklikleri biliyorsun ki mens dönemini değiştiriyor . Sen rutin beslen rutin yaşa hayırlısıyla başlarsın ilaca .

Stres yapmıyorum aslında rahatım. Beslenmeme şimdilik çok dikkat etmiyorum. Adetten sonra başlarım artık cevizlere ballara :) Hayırlısı artık. Şimdiden çok heyecanlıyım.

Bence tüp bebek tedavisinin en zor tarafı transferden sonra teste kadar beklemek. Sabır küpü oluyorsun resmen, vurulduğum iğneler bile o bekleyişin yanında hiç birşey. Tuttu mu yok tutmadı birşey hissediyor muyum yok hissetmedim. Test yapsam mı yok yapmayayım. Felaket bir psikoloji. Bekleyenlere allah sabır versin

Efendim benim ikizlerim yok ama dostumda var. Yorumu yazdıktan önce dikkatlice yazdığımı okuyun. Bende iki kız var ve üçüncü bebeğine sahip olmak isterim. Bunun için tedavi görüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…