Dilaraginosss ben sabırsızim ama eşim benden de sabırsız. Doktoru aramış hocam bugun kan versek çıkarmış diye yazık doktorda verin ama negatif çıkarsa üzülmeyin çünkü kesin bir sonuç değil pozitif çıkarsa haber verin beraber sevinelim demis
Eee eşler birbirine benzermis.Ay çok hoş yaa. Benim ki de tam tersi hayatım 25 inde yapalım garanti olsun diyor
Hadi pozitif ile gel inşallah canım :)Eee eşler birbirine benzermis.sonuç olarak yarın baktircz bakalım dua bekliyorum herkesten. Bir yandanda çok korkuyorum çünkü hiç bişey hissetmiyorum
Dualarım seninle canım kaderdaşımEee eşler birbirine benzermis.sonuç olarak yarın baktircz bakalım dua bekliyorum herkesten. Bir yandanda çok korkuyorum çünkü hiç bişey hissetmiyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah inşallah inşallahHadi pozitif ile gel inşallah canım :)
Amin hepimize güzel haberler vermek nasip olur inşallah. Çok teşekkür ederim kaderdasimDualarım seninle canım kaderdaşıminşallah güzel haberler vereceksin bize , Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Çok çok teşekkür ederim inşallah buna o kadar çok ihtiyacım var ki Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah inşallahhiye güzel haberlerle geleceksin inşallah ben inanıyorum :)
Amiiiiinn inşallahSizler 6.gundesiniz ne güzel ben 2.gundeyim dahabeklemek ne zormus cidden Allah hepimizin yüzünü guldurur inşallah kızlar
Pardon! Sizin ikizleriniz mi var? Embriyo transferini mi bekliyorsunuz? Transfer edildi bekliyor musunuz? Yoksa sonucunuzu aldınız pozitif mi? 2 gün içinde bu geçişler nasıl bu kadar hızlı oldu? Ukraynanın bir kliniğin reklamını yapıyorsunuz belliki. Ama lütfen burası yeri değil. Zaten birazdan adminler tarafından farkedilirsiniz. Ha tüm bunlar gerçeksede sorryMerhaba kızlar! Hayırlı olsun! Dostum da temmuzda doğum yaptı. Ukrayna'da tüp bebek tedavisi görüp onda ikinci deneme başarıydı. İkizleri doğurdu
Çok teşekkür ederim canımAynen böyle kullanacaksın sonrasında da betahcg test gününe kadar günde 4 tane devam edeceksin .
Rica ederim canım senin hangi gün kontrolün var bayram dolayısıyla ayarlıcam diyordun ya ?Çok teşekkür ederim canım
Benim adetimin 13. günü ayın 5 ine denk geliyor. Bayram tatilini teğet geçiyorum yani. İnşallah vaktinde gelir adetim de hevesim kaçmaz.Rica ederim canım senin hangi gün kontrolün var bayram dolayısıyla ayarlıcam diyordun ya ?
Sakın stres yapma ki adetin düzenli gelsin bayramda da beslenmeni düzenden çıkarma beslenme değişiklikleri biliyorsun ki mens dönemini değiştiriyor . Sen rutin beslen rutin yaşa hayırlısıyla başlarsın ilaca .Benim adetimin 13. günü ayın 5 ine denk geliyor. Bayram tatilini teğet geçiyorum yani. İnşallah vaktinde gelir adetim de hevesim kaçmaz.
Stres yapmıyorum aslında rahatım. Beslenmeme şimdilik çok dikkat etmiyorum. Adetten sonra başlarım artık cevizlere ballara :) Hayırlısı artık. Şimdiden çok heyecanlıyım.Sakın stres yapma ki adetin düzenli gelsin bayramda da beslenmeni düzenden çıkarma beslenme değişiklikleri biliyorsun ki mens dönemini değiştiriyor . Sen rutin beslen rutin yaşa hayırlısıyla başlarsın ilaca .
Efendim benim ikizlerim yok ama dostumda var. Yorumu yazdıktan önce dikkatlice yazdığımı okuyun. Bende iki kız var ve üçüncü bebeğine sahip olmak isterim. Bunun için tedavi görüyorum şimdiPardon! Sizin ikizleriniz mi var? Embriyo transferini mi bekliyorsunuz? Transfer edildi bekliyor musunuz? Yoksa sonucunuzu aldınız pozitif mi? 2 gün içinde bu geçişler nasıl bu kadar hızlı oldu? Ukraynanın bir kliniğin reklamını yapıyorsunuz belliki. Ama lütfen burası yeri değil. Zaten birazdan adminler tarafından farkedilirsiniz. Ha tüm bunlar gerçeksede sorryoldu kib by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?