Ooo o aşamaya geldiniz yani maşallahPazartesi opu var :)
Hadi hayırlısı inşallah transfer olacak mı yoksa dondurulacak mı cnmCumartesi opu var:)
Benimde perşembe transfer vatPazar günü opu var benim de. Allahım günler geçmiyo. Şimdiden gerilmeye başladım.
Transfer olacak inşallah canımHadi hayırlısı inşallah transfer olacak mı yoksa dondurulacak mı cnm
Çok teşekkür ederim 5.gün embriyo su kondu 1tane altın yumurtam çok şükür bin şükür ayın 20sinden sonra ekografiye çağırdılar bakalım bekliyorum. Allah herkese nasip etsin inşallahMasallahhhhhh masallahhhhh allahhhh saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm kacinci gun embriyosiydu konulan kac tane embriyo koydular meraktn soruorum cnmmm bkalimmm bizim nsl olck
Saolasin allah razı olsun şimdi de heyecanla kendini görmeyi bekliyorum rabbim sanada yasatsin tüm isteyen kullarına versin rabbimSüper haber maşallah nazar değmesin
Bizlerede dua et Darısı hepinizin başına
Oo maşallah herkes aşamalarında ilerliyor biz de transfere gelelim insallah hayırlısıylaben de gergin gergin adet bekliyorum iyice sinir yapti bende negatif olursa diger tedavi icin en az bir sene beklemek zorunda kalicam bunu bilmek de geriyor bugun esimin yegeni aramis 4 yasindaki. Digeri de 6 yasinda. Cok düşkünler dayilarina kucucuk cocuklara sinir oluyorum . Görümceme kızıyorum biliyor durumumuzu ama yok bayiliyor cocuklarini abisine eyletmeye ne zaman bizim cocugumuzu sevicez biz ya Ablam hamile onu bile kıskanıyor gibi hissediyorum kalbim mi kötü benim kizlar ya kolayca hamile kalan cocuk sahibi olan kimseyi göresim gelmiyor
Aynen canim kimisi de gonlunu guzel tutuyor "bu benim imtihanim niye insanlara dusman kesileyim" deyip yegenini buyuttu benim bir tanidigim ve simdi guzel kalbinin ödülünü aldi o da hamile. Keske biz de yuregimizi bozmasak ama kahretsin valla elimde degil hic sevmiyorum kendimi bu anlardaSeni öyle iyi anlıyorum ki benden sonda evlenen eltim hamile , Allah'ın günaha mı giriyorum ama öyle sinir oluyorum ki görmek bile istemiyorum , doğunca naparım düşünemiyorum , kıskanıyorum elimde değil
Aynen canim kimisi de gonlunu guzel tutuyor "bu benim imtihanim niye insanlara dusman kesileyim" deyip yegenini buyuttu benim bir tanidigim ve simdi guzel kalbinin ödülünü aldi o da hamile. Keske biz de yuregimizi bozmasak ama kahretsin valla elimde degil hic sevmiyorum kendimi bu anlarda
Ah canım başlarda ben de öyleydim.hamile misafirimi uğurlayıp ağlama krizine girdiğimi bilirim. 3 yıldır bebek istiyoruz bu arada. Son 1 yıldır kıskanmıyorum artık nedense. Görümcem (hemşerin) ilk geceden hamile kaldı. Daha evleneli 1 yıl olmadı, bebeği kucağında. Ablam benden 2 ay sonra evlendi. Yeğenim 1,5 yaşına gelmek üzere. Daha bir sürü örnek veririm. Ama napacaz canım. Bu da bizim sınavımız. Rabbimiz muvaffak etsin.Oo maşallah herkes aşamalarında ilerliyor biz de transfere gelelim insallah hayırlısıylaben de gergin gergin adet bekliyorum iyice sinir yapti bende negatif olursa diger tedavi icin en az bir sene beklemek zorunda kalicam bunu bilmek de geriyor bugun esimin yegeni aramis 4 yasindaki. Digeri de 6 yasinda. Cok düşkünler dayilarina kucucuk cocuklara sinir oluyorum . Görümceme kızıyorum biliyor durumumuzu ama yok bayiliyor cocuklarini abisine eyletmeye ne zaman bizim cocugumuzu sevicez biz ya Ablam hamile onu bile kıskanıyor gibi hissediyorum kalbim mi kötü benim kizlar ya kolayca hamile kalan cocuk sahibi olan kimseyi göresim gelmiyor
Slm kızlar ben dun transfer oldum.2 tane embriyo 1.kalite idi.2sinide koydular.don durulcak kalmadi.ama her sey cok guzel gitti.sanirim yarin bi aksilik olmazsa tutunma gunu.
İnşallah tutunur cnm senin faktör neydiSlm kızlar ben dun transfer oldum.2 tane embriyo 1.kalite idi.2sinide koydular.don durulcak kalmadi.ama her sey cok guzel gitti.sanirim yarin bi aksilik olmazsa tutunma gunu.
Yumurtan on gelişimine bağlı 1 hafta kullanda var 15 gün kullanandakizlar birsey sorucan size bu yunurta gelistirici igneler kac gun kullaniliyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?