TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Pazar günü opu var benim de. Allahım günler geçmiyo. Şimdiden gerilmeye başladım.

Oo maşallah herkes aşamalarında ilerliyor biz de transfere gelelim insallah hayırlısıyla ben de gergin gergin adet bekliyorum iyice sinir yapti bende negatif olursa diger tedavi icin en az bir sene beklemek zorunda kalicam bunu bilmek de geriyor bugun esimin yegeni aramis 4 yasindaki. Digeri de 6 yasinda. Cok düşkünler dayilarina kucucuk cocuklara sinir oluyorum . Görümceme kızıyorum biliyor durumumuzu ama yok bayiliyor cocuklarini abisine eyletmeye ne zaman bizim cocugumuzu sevicez biz ya Ablam hamile onu bile kıskanıyor gibi hissediyorum kalbim mi kötü benim kizlar ya kolayca hamile kalan cocuk sahibi olan kimseyi göresim gelmiyor

Merhaba kızlar, ben de Kıbrıs'ta bu ay başlıyorum tedaviye doktorum kısa protokol uygulayacağız dedi, adet olacağım günü bekliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar ya Ankara gazi universitesi hakkında hic bilgisi olan varmı..gitmese bile başkasından duyan lütfen yardımci olun ya

Masallahhhhhh masallahhhhh allahhhh saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm kacinci gun embriyosiydu konulan kac tane embriyo koydular meraktn soruorum cnmmm bkalimmm bizim nsl olck
Çok teşekkür ederim 5.gün embriyo su kondu 1tane altın yumurtam çok şükür bin şükür ayın 20sinden sonra ekografiye çağırdılar bakalım bekliyorum. Allah herkese nasip etsin inşallah

Seni öyle iyi anlıyorum ki benden sonda evlenen eltim hamile , Allah'ın günaha mı giriyorum ama öyle sinir oluyorum ki görmek bile istemiyorum , doğunca naparım düşünemiyorum , kıskanıyorum elimde değil

Seni öyle iyi anlıyorum ki benden sonda evlenen eltim hamile , Allah'ın günaha mı giriyorum ama öyle sinir oluyorum ki görmek bile istemiyorum , doğunca naparım düşünemiyorum , kıskanıyorum elimde değil
Aynen canim kimisi de gonlunu guzel tutuyor "bu benim imtihanim niye insanlara dusman kesileyim" deyip yegenini buyuttu benim bir tanidigim ve simdi guzel kalbinin ödülünü aldi o da hamile. Keske biz de yuregimizi bozmasak ama kahretsin valla elimde degil hic sevmiyorum kendimi bu anlarda

Ben de öyleyim canım kıskanmak elinde olmuyo insanın , görüşmek istemiyorum özeniyorum canım yanıyo , yaşadığımız zorluğun sonucu napalım ... Allah herkesin evladını kendine bağışlasın ama bu haldeyken de benden uzak olsunlar

Ah canım başlarda ben de öyleydim.hamile misafirimi uğurlayıp ağlama krizine girdiğimi bilirim. 3 yıldır bebek istiyoruz bu arada. Son 1 yıldır kıskanmıyorum artık nedense. Görümcem (hemşerin) ilk geceden hamile kaldı. Daha evleneli 1 yıl olmadı, bebeği kucağında. Ablam benden 2 ay sonra evlendi. Yeğenim 1,5 yaşına gelmek üzere. Daha bir sürü örnek veririm. Ama napacaz canım. Bu da bizim sınavımız. Rabbimiz muvaffak etsin.

Slm kızlar ben dun transfer oldum.2 tane embriyo 1.kalite idi.2sinide koydular.don durulcak kalmadi.ama her sey cok guzel gitti.sanirim yarin bi aksilik olmazsa tutunma gunu.

Hayırlı cumalar kızlar , hayırlı olsun nickdaşım, senin mesajını okudum içime bi ferahlık geldi , Allah izin verirse pozitifi göreceksin

kizlar birsey sorucan size bu yunurta gelistirici igneler kac gun kullaniliyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…