Amiiiiinn kesinlikleBence tüp bebek tedavisinin en zor tarafı transferden sonra teste kadar beklemek. Sabır küpü oluyorsun resmen, vurulduğum iğneler bile o bekleyişin yanında hiç birşey. Tuttu mu yok tutmadı birşey hissediyor muyum yok hissetmedim. Test yapsam mı yok yapmayayım. Felaket bir psikoloji. Bekleyenlere allah sabır versin
Efendim mesajınızı dikkatli okudum önceki mesajlarınızıda. Dün tedavi gördüğünüzü söylediniz. Bugün başka topiğe bebeğinizi beklediğinizi. Dün iki kızınız olduğunu,bugünse ilk kez gebe kaldığınızı. Süreklide ukraynada bilmem nerdeki klinikte tedavi olduğunuzu. Geçişlerimi yalnış yazıyosunuz anlamıyorum. Her neyse varsa bir yanlışlık adminler bilir.Efendim benim ikizlerim yok ama dostumda var. Yorumu yazdıktan önce dikkatlice yazdığımı okuyun. Bende iki kız var ve üçüncü bebeğine sahip olmak isterim. Bunun için tedavi görüyorum şimdi
Allah yardımcımiz olsun inşallah wc ye gitmekten birşey olmaz demişlerdi banaKızlar bugün benim 1. Günüm şuan stres yok sizi görünce anlıyorum ki gün yaklaştıkça insan stres yapıyor. Transfer günü kabızla uğraştım doktor ilaç verdi oda ishal ve gaz yaptı bi yandan da su içtiğim için en 20 kere tuvalete gittim bu beni çok üzdü ilk gün yatmam gerekirken sürekl wc deydim korkuyorum şimdide acaba birşey oldumu diye.
Doktorumda öyle dedi olacağı varsa zaten rabbim nasip eder her şey bahane.Allah yardımcımiz olsun inşallah wc ye gitmekten birşey olmaz demişlerdi bana
Çok itici bir kişi olduğunuzu söylemeden geçemicem. Arkadaşın ne yaptığı da ne yazdığı da sizi ilgilendirmez resmen arkadasi yalancıkla itham ediyosun yok başka topik te başka bişey yazmis burda başka bişey yazmış fln topik topik gezip üzerinize vazife olmayan yorumlar yapmayın .Efendim mesajınızı dikkatli okudum önceki mesajlarınızıda. Dün tedavi gördüğünüzü söylediniz. Bugün başka topiğe bebeğinizi beklediğinizi. Dün iki kızınız olduğunu,bugünse ilk kez gebe kaldığınızı. Süreklide ukraynada bilmem nerdeki klinikte tedavi olduğunuzu. Geçişlerimi yalnış yazıyosunuz anlamıyorum. Her neyse varsa bir yanlışlık adminler bilir.
Peki bundan sanane? Ben yalancısın demedim. Sadece geçmiş mesajlarını okuduğumda tutarsızlık olduğunu gördüm. Bu tarz reklamlar çok yapılıyor. Ayrıca varsa bir yanlışlık adminler anlar zaten dedim. Konu uzamasın diye son yazdığına bile cevap vermedim. Topik topik gezerimde yorumda yaparım!Çok itici bir kişi olduğunuzu söylemeden geçemicem. Arkadaşın ne yaptığı da ne yazdığı da sizi ilgilendirmez resmen arkadasi yalancıkla itham ediyosun yok başka topik te başka bişey yazmis burda başka bişey yazmış fln topik topik gezip üzerinize vazife olmayan yorumlar yapmayın .
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacaksın :)))Kizlar iyi aksamlar
Benim az once transferim oldu
Yani saat 6.30 gibi
Tuvaletimi yaptim biraz siddetli yaptim
Oncelikle boyle yapan var mi cok gelmisti napiim
Sonrasinda yani suanda hic bisey hissetmiyorum normal mi sizce??
Şiddetli yapmadım ama bende yaptım canım bide aynı gün kabızdan öldüm ilaç verdi doktor sürekli wc ye gittim geldim. Tutunacağı varsa tutunmuştur bunlar etkilemez Allahın izmiyle, seninle 1 er gün arayla öğreneceğiz tabi 10 güne sabredebilirsek :)Kizlar iyi aksamlar
Benim az once transferim oldu
Yani saat 6.30 gibi
Tuvaletimi yaptim biraz siddetli yaptim
Oncelikle boyle yapan var mi cok gelmisti napiim
Sonrasinda yani suanda hic bisey hissetmiyorum normal mi sizce??
amin insallahHayırlı olsun inşallah güzel haberler alacaksın :)))
benim 12. Gune test tarihim canim. Ama ilk verildigi anda tutunuyor mu ki? Ben gittiler sandim suanda da hicbisey yok gibi karnimdaŞiddetli yapmadım ama bende yaptım canım bide aynı gün kabızdan öldüm ilaç verdi doktor sürekli wc ye gittim geldim. Tutunacağı varsa tutunmuştur bunlar etkilemez Allahın izmiyle, seninle 1 er gün arayla öğreneceğiz tabi 10 güne sabredebilirsek :)
canim gazdir o belki bide wc.ye cikamiyonussun ya ondandir sanirimArkadaşlar sizin de karnınız çok sis mi, insanlar hamile misin diye sorup duruyor abartmıyorum 5 aylık gibiyim ve afedersiniz ama tuvalete çıkamıyorum. Siz nasıl çözdünüz şişkinlik sorununu
Canım doktorum ilk 3 saatte tutunuyor dedi. Sonrası içinde rahmin içindeki yoğunluğa bağlı kalıyor yani doktorumun anlatmasını aktarayım. Rahmin içinin pamuk ile dolu olduğunu düşün, o pamukların arasından girip en üste bebişleri bırakıyorlar sonra geri çıkınca ne oluyor pamuklar eski halini alıyor ve aradaki boşluğu kapatıyor. İşte bundan sonra önemli olan o pamukların azalmaması ki bunuda içtiğimiz ilaçlarla sağlıyorlar, ama yaptığımız yanlış hareket veya ilaçların etki etmemesi yada ilk üç saatte embriyonun yerini beğenmeyip tutunamaması, tedavinin negatif sonuçlanmasına sebep oluyor. Bende senin gibiyim sanki içimde bir şey yok gibi yani hepimizin hisleri aynı :)amin insallah
benim 12. Gune test tarihim canim. Ama ilk verildigi anda tutunuyor mu ki? Ben gittiler sandim suanda da hicbisey yok gibi karnimda
Canım içtiğimiz ilaçlar böyle yapıyormuş, senden hiç bir farkım yok transferin ilk günü wc den çıkamadım, ilaç verdi şimdi onunla biraz olsun indi ama hergün içmeli belliki progestan her gün aynı etkiyi yapıyor.Arkadaşlar sizin de karnınız çok sis mi, insanlar hamile misin diye sorup duruyor abartmıyorum 5 aylık gibiyim ve afedersiniz ama tuvalete çıkamıyorum. Siz nasıl çözdünüz şişkinlik sorununu
yaaa dr.un ne guzel anlatmis sende bana oyle guzel anlattin. Ben 1 saat olmadan wc.ye gittim herhangi bir sıkıntı olmamistir insallah Allahima hep dua ediyorum. Birde kalkip giyindim falan ayy diyorum acaba yanlis bisey mi yaptim??Canım doktorum ilk 3 saatte tutunuyor dedi. Sonrası içinde rahmin içindeki yoğunluğa bağlı kalıyor yani doktorumun anlatmasını aktarayım. Rahmin içinin pamuk ile dolu olduğunu düşün, o pamukların arasından girip en üste bebişleri bırakıyorlar sonra geri çıkınca ne oluyor pamuklar eski halini alıyor ve aradaki boşluğu kapatıyor. İşte bundan sonra önemli olan o pamukların azalmaması ki bunuda içtiğimiz ilaçlarla sağlıyorlar, ama yaptığımız yanlış hareket veya ilaçların etki etmemesi yada ilk üç saatte embriyonun yerini beğenmeyip tutunamaması, tedavinin negatif sonuçlanmasına sebep oluyor. Bende senin gibiyim sanki içimde bir şey yok gibi yani hepimizin hisleri aynı :)
Yok canım bana yalnızca yarım saat yat sonra wc ye git dediler, toplamda 2 saat yatırdı gönderdiler. Arabada da yatarak geldim. Aslında dün bir tüp bebekle bebek sahibi olmuş amneyi dinledim. Diyorki yarım saat yatırdılar sonra eve gittim arabada da yatmadım 2. Kalite embriyo ile hamile kaldım yani anlayacağın rabbim ol derse olur içini ferah tut :)yaaa dr.un ne guzel anlatmis sende bana oyle guzel anlattin. Ben 1 saat olmadan wc.ye gittim herhangi bir sıkıntı olmamistir insallah Allahima hep dua ediyorum. Birde kalkip giyindim falan ayy diyorum acaba yanlis bisey mi yaptim??
bana moral oldun sagolasin canim benim ♡Yok canım bana yalnızca yarım saat yat sonra wc ye git dediler, toplamda 2 saat yatırdı gönderdiler. Arabada da yatarak geldim. Aslında dün bir tüp bebekle bebek sahibi olmuş amneyi dinledim. Diyorki yarım saat yatırdılar sonra eve gittim arabada da yatmadım 2. Kalite embriyo ile hamile kaldım yani anlayacağın rabbim ol derse olur içini ferah tut :)
Canim ben transferden odaya gelir gelmez hasta bakıcı sürgü verdi ve ona ihtiyacımı giderdim acele etmeden. Sonra 45-50 dk sonra da wc ye gittim ve uzerimi giyinip hastaneden çıktık. Ben sordum orada wc ihtiyacı olumsuz etkiler mi diye hayır dedi olursa zaten biz izin vermeyiz demişti. Umarım sen de de herşey yolundadır..yaaa dr.un ne guzel anlatmis sende bana oyle guzel anlattin. Ben 1 saat olmadan wc.ye gittim herhangi bir sıkıntı olmamistir insallah Allahima hep dua ediyorum. Birde kalkip giyindim falan ayy diyorum acaba yanlis bisey mi yaptim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?