TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

insallah canim bana 10 dk sonra kalkabilrisiniz dediler ben hemen kalkmadim 15 dk falan kaldim sonra uzerimi yavasca giyindim sonra eve gelince wc.ye gittim herhalde bisey olsaydi hemen kalkin demezlerdi

Kızlar transferde 3. Günüm sağ kasığımda ara ara soğuk iğne batması hissediyorum hamile kalmış arkadaşlar sizde de oluyor muydu hiç yoksa kendi çapımda herşeyi buna mı yoruyorum

Kızlar transferde 3. Günüm sağ kasığımda ara ara soğuk iğne batması hissediyorum hamile kalmış arkadaşlar sizde de oluyor muydu hiç yoksa kendi çapımda herşeyi buna mı yoruyorum
Canımo batma bazen oldu ama het kasığındaki batmayı pozitife yorma sonradan üzülürsün diye söylüyorm kendini bu kadar dinleme daha çok erken belirti arayacaksan 7 yada 8.günden sonra ara.

Ayrica yatmaninda bi faydasi yokmus kizlar bende kalktim esime yardim ettim yemekte sonra yattim yine ama biraz agir kaldirdim 4 kg bisey olur mu? Oyle agir oldugunu bileydim kaldirmazdim

Kızlar bana doktorum ilk 2 gün ağır kaldırma ama hasta gibi de çok yatma dedi .3.gün kısa yürüyüşe başla rahme kan gitmesi lazım dedi .Bu süreçte sadece elini yukarı uzatmamaya dikkat et ani hareket etme dedi .Ben neler yedim .Avakado ,Ananas günlük 1 dilim ,ananas suyu 1 bardak ,havuç suyu 1 bardak ,ceviz ,badem ,kabak çekirdeği bir avuç ve kesinlikle günlük 3 litre su suyu sakın ihmal etmeyin kızlar .

Pozitif sonuçlar alan arkadaşlar kese görmeye giden yok mu aranızda, merak ediyorum bebislerinizi, iyiler mi çift olan var mi

Bunları yemenizi doktorunuz mu söyledi?

Ayrica yatmaninda bi faydasi yokmus kizlar bende kalktim esime yardim ettim yemekte sonra yattim yine ama biraz agir kaldirdim 4 kg bisey olur mu? Oyle agir oldugunu bileydim kaldirmazdim
Korkma canim ben ilk gun 8kilo yegenimi kucagimda gezdirdim bisey olmaz cok sukur hamileyim simdi inşallah kese görmeye gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…