insallah canim bana 10 dk sonra kalkabilrisiniz dediler ben hemen kalkmadim 15 dk falan kaldim sonra uzerimi yavasca giyindim sonra eve gelince wc.ye gittim herhalde bisey olsaydi hemen kalkin demezlerdiCanim ben transferden odaya gelir gelmez hasta bakıcı sürgü verdi ve ona ihtiyacımı giderdim acele etmeden. Sonra 45-50 dk sonra da wc ye gittim ve uzerimi giyinip hastaneden çıktık. Ben sordum orada wc ihtiyacı olumsuz etkiler mi diye hayır dedi olursa zaten biz izin vermeyiz demişti. Umarım sen de de herşey yolundadır..
Canımo batma bazen oldu ama het kasığındaki batmayı pozitife yorma sonradan üzülürsün diye söylüyorm kendini bu kadar dinleme daha çok erken belirti arayacaksan 7 yada 8.günden sonra ara.Kızlar transferde 3. Günüm sağ kasığımda ara ara soğuk iğne batması hissediyorum hamile kalmış arkadaşlar sizde de oluyor muydu hiç yoksa kendi çapımda herşeyi buna mı yoruyorum
Canım benim transferin 3.günü kasığım da şimşek çakması gibi batma oluyordu belirti bence :)Kızlar transferde 3. Günüm sağ kasığımda ara ara soğuk iğne batması hissediyorum hamile kalmış arkadaşlar sizde de oluyor muydu hiç yoksa kendi çapımda herşeyi buna mı yoruyorum
o batmalar bende de oldu dün ve bugün. Bugün 5. günüm, bebekler tutunuyor mu acaba :)Canım benim transferin 3.günü kasığım da şimşek çakması gibi batma oluyordu belirti bence :)
Inşallah canım ben de aynı sizinki gibi batmalar oluyordu şükür tuttu darısı size inşallaho batmalar bende de oldu dün ve bugün. Bugün 5. günüm, bebekler tutunuyor mu acaba :)
canim ben bugun onunla ilgili dr.larin cektigi videolari izledim bu agrilar ve batmalar ilaclarin etkisiymis asil agrilar 6.haftadan sonra baslarmis. Bizim tup bebek oldugu icin vucudumuz kendini hamile gibi hissediyormus.Allahım inşallah bu batmalar bebişdir belkide bebişlerdir
Hadi ya kendi kendime heyecan yaptım herhalde :)canim ben bugun onunla ilgili dr.larin cektigi videolari izledim bu agrilar ve batmalar ilaclarin etkisiymis asil agrilar 6.haftadan sonra baslarmis. Bizim tup bebek oldugu icin vucudumuz kendini hamile gibi hissediyormus.
bende kendimde biseyler hissedeyim diye ilerleyen zamanlarda bekleyecektim ama iki uc videoda dr.lar ayni seyi soylediHadi ya kendi kendime heyecan yaptım herhalde :)
Bunları yemenizi doktorunuz mu söyledi?Kızlar bana doktorum ilk 2 gün ağır kaldırma ama hasta gibi de çok yatma dedi .3.gün kısa yürüyüşe başla rahme kan gitmesi lazım dedi .Bu süreçte sadece elini yukarı uzatmamaya dikkat et ani hareket etme dedi .Ben neler yedim .Avakado ,Ananas günlük 1 dilim ,ananas suyu 1 bardak ,havuç suyu 1 bardak ,ceviz ,badem ,kabak çekirdeği bir avuç ve kesinlikle günlük 3 litre su suyu sakın ihmal etmeyin kızlar .
Korkma canim ben ilk gun 8kilo yegenimi kucagimda gezdirdim bisey olmaz cok sukur hamileyim simdi inşallah kese görmeye gitcemAyrica yatmaninda bi faydasi yokmus kizlar bende kalktim esime yardim ettim yemekte sonra yattim yine ama biraz agir kaldirdim 4 kg bisey olur mu? Oyle agir oldugunu bileydim kaldirmazdim
Sadece kabak cekirdegi yedim bide suBunları yemenizi doktorunuz mu söyledi?
Bende persembeye randevu aldim canimBen de perşembe gitcem daha çok var ya
tebrik eddrim ne guzel Allah kucagina almayi nasip etsinKorkma canim ben ilk gun 8kilo yegenimi kucagimda gezdirdim bisey olmaz cok sukur hamileyim simdi inşallah kese görmeye gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?