canim yazdiklarini bende iciyorum ve yiyorum yalniz havuc suyu icmiyorum. Direk havucu yesek olmaz mi? Birde ne gibi bi etkisi varmis havuc suyunun?Sadece kabak cekirdegi yedim bide su))
Hadi iyi haberlerle döneriz inşallah mübarek gündeBende persembeye randevu aldim canim
Aminn canim insallah ya once kese sonra kalp atışıHadi iyi haberlerle döneriz inşallah mübarek günde
Valla açıkçası ne bulduysam yedim hic ozel bisey almadım tabiki onlarin da faydasi vardrBide ben hindistan cebizi de yiyorum
Hepsini yogurdun icine azar azar dogriyorum yiyorumelif ece 007
Bunlar faydalı demişti canım protein ağırlıklı Beslen dediBunları yemenizi doktorunuz mu söyledi?
Bunlar faydalı demişti canım protein ağırlıklı Beslen dediBunları yemenizi doktorunuz mu söyledi?
bana ozellikle tropik meyveler ye demistiValla açıkçası ne bulduysam yedim hic ozel bisey almadım tabiki onlarin da faydasi vardr
limon c vitamini icin mi canimBen de ne bulursam onu yiyorum yemek yapanım da yok zaten... hergün 1 limon tüketiyorum bir de ceviz yemeye çalışıyorum ayran içiyorum
Sadece ev supurmuyorum canim yoksa bütün işimi yapiyorum esirgemiyorum hic kendimi açıkçası cok şükür simdilk bi sıkıntım yok..hayırlısıyla kuzucuklari da görürsem cok mutlu olcam:)Ben de ne bulursam onu yiyorum yemek yapanım da yok zaten... hergün 1 limon tüketiyorum bir de ceviz yemeye çalışıyorum ayran içiyorum
Evet vitamin için hemde çok hoşuma gidiyor ekşi ekşilimon c vitamini icin mi canim
Bana doktorum ayakta kalma ve iş yapma dedi biraz ayakta kalınca kasıklarım ağrıyor yatınca geçiyorSadece ev supurmuyorum canim yoksa bütün işimi yapiyorum esirgemiyorum hic kendimi açıkçası cok şükür simdilk bi sıkıntım yok..hayırlısıyla kuzucuklari da görürsem cok mutlu olcam:)
Tabi.canim herkesin durumu farklı dikkat et senBana doktorum ayakta kalma ve iş yapma dedi biraz ayakta kalınca kasıklarım ağrıyor yatınca geçiyor
Canım ben dün gördüm iki yavtucuğum olacak inşallahPozitif sonuçlar alan arkadaşlar kese görmeye giden yok mu aranızda, merak ediyorum bebislerinizi, iyiler mi çift olan var mi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alırsınız umarımCanım ben dün gördüm iki yavtucuğum olacak inşallah
hayirlisi olsun neden karisik??Kızlar bende pazartesi gidecem benim işler karıştı biraz hamilemiyim değilmiyim belli olacak bakalım Hayırlısı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?