Ayın 7 sinde test günümdü :75 9 U:155 12 si :572 16 sı:1196 18i :1649 çıktı Beta hcg Dr Artış yavaş ama 2 embriyo koyduk belkide 1 i düşmüştür Bebeğin diğeri kalmıştır ondan Beta hcg yavaş ilerliyor olabilir ilaçlara devam dedi tüp bebek Dr Um .ama başka bir Dr kimyasal gebelik dedi anlamadımhayirlisi olsun neden karisik??
anladim. Iki ayri dr.a gostermen guzel ama yinede bir artis var. Baska dr.a nasil gosterdin?Ayın 7 sinde test günümdü :75 9 U:155 12 si :572 16 sı:1196 18i :1649 çıktı Beta hcg Dr Artış yavaş ama 2 embriyo koyduk belkide 1 i düşmüştür Bebeğin diğeri kalmıştır ondan Beta hcg yavaş ilerliyor olabilir ilaçlara devam dedi tüp bebek Dr Um .ama başka bir Dr kimyasal gebelik dedi anlamadım
Ayy çok güzel haber bu, Rabbim hayırlısıyla kucağına versin inşallah.Canım ben dün gördüm iki yavtucuğum olacak inşallah
Nasıl yani, HCG de sorun mu var?Kızlar bende pazartesi gidecem benim işler karıştı biraz hamilemiyim değilmiyim belli olacak bakalım Hayırlısı Allahtan
Can'ım ihmal etme tahlillerini. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükseliyor mu ki yaa?Ayın 7 sinde test günümdü :75 9 U:155 12 si :572 16 sı:1196 18i :1649 çıktı Beta hcg Dr Artış yavaş ama 2 embriyo koyduk belkide 1 i düşmüştür Bebeğin diğeri kalmıştır ondan Beta hcg yavaş ilerliyor olabilir ilaçlara devam dedi tüp bebek Dr Um .ama başka bir Dr kimyasal gebelik dedi anlamadım
Hayatım tüp bebek Dr Um başka Şehirde benim Bulunduğum Şehirdeki kadın doğumcumda oğlumun doğumunu yaptırdı ve gebeliklerimin takibini yapan Dr Um.yami ikiside özelden ama farklı Şehirlerdeanladim. Iki ayri dr.a gostermen guzel ama yinede bir artis var. Baska dr.a nasil gosterdin?
Canım benim iki tüpümde alındı yani dış gebelik tüpte oluşuyor bildiğim kadar.evet Dr un dediği banada mantıklı geldi.kimyasal gebelik Değerlerini bende bilmiyorum merakta ediyorumCan'ım ihmal etme tahlillerini. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükseliyor mu ki yaa?
Doktorunun dediği mantıklı geldi aslında. Ama dikkat et dış gebelik vs olmasın.
Aslında ilk 3 testte yoktu sonradan benim pimpiriğim Yüzünden testi 4. Kez tekrarlayınca böyle olduNasıl yani, HCG de sorun mu var?
Sadece tüpte oluşmuyor ama tüplerin alındıysa olma ihtimali yoktur sanırım.Canım benim iki tüpümde alındı yani dış gebelik tüpte oluşuyor bildiğim kadar.evet Dr un dediği banada mantıklı geldi.kimyasal gebelik Değerlerini bende bilmiyorum merakta ediyorum
Can'ım dış gebelik geçirmedim ama benim de ilk hamileliğimde böyle az az arttı. 235, 320, 750,1200,1900 gibi değerlerle arttı. Dr dış gebelikten şüphelendi. Çok şükür kese göründü. Yolk kesesi de vardı içinde.Kızlar daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçiren varsa Beta hcgleri kaçtı acaba
Pazartesi'ni bekliyorum canım stres tavan bende.ama Göğüs ucu kararmam devam ediyor baş ağrım filan bilemedim kiCan'ım dış gebelik geçirmedim ama benim de ilk hamileliğimde böyle az az arttı. 235, 320, 750,1200,1900 gibi değerlerle arttı. Dr dış gebelikten şüphelendi. Çok şükür kese göründü. Yolk kesesi de vardı içinde.
En son kalp atışını duyduk. Dr çok şükür bitti stres dedi. Bazen kan değerleri böyle az az artabiliyormuş. Önemli olan kalp atışı dedi.
Ama ben 4-5 gün sonra düşük yaptım.
Yani demem o ki keseyi gör kalp atışını duy. Önemli olan onlar Can'ım.
Canım çok sevindim ya Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin, ilk denemem miydi birde kaçıncı gün embriyosu?Canım ben dün gördüm iki yavtucuğum olacak inşallah
İçini ferah tut hiç bir şey yoktur iyi düşün canım. Dua et yeter ki.Pazartesi'ni bekliyorum canım stres tavan bende.ama Göğüs ucu kararmam devam ediyor baş ağrım filan bilemedim ki
Canım benim bir düştüğüm oldu arkadaşımın önerisiyle genetiğe gittim ama arkadaşım bir değil iki düştüğün olduğunu söyle yoksa yapmıyorlar dedi. Bende onun dediğini yaptım yalan söylemek kolay değil ama gerçekten iki demesem o doktor yapmazdı baya soru sordu. Neyse eşimle birlikte kan verdik. Sonuçlar bir aydan fazla zaman sonra çıktı. Genetik sonuçları iyiydi ama düşük için kadına kan pıhtılaşmasina yatkınlık içinde test yapılıyor. O sonuçlarım sıkıntılı geldi ve şuan Kan sulandirici ve aspirin alıyorum. Doktor kendi başıma yapmama bozulmuştu biraz. Ama benim anladigim 2. De düşseydi yönlendirme yapacaktı. Doktor için hava hoş. O kaybetmiyor bebekleriniSelam kizlar aranizda genetik test yaptiran varmi ben randevu aldim ama beni dr yonlendirmedi durumumu anlattigimda test yapar mi yoksa kadin dogum dr nun yonlendirdigine dair evrak ister mi yaptiran arkadaslar hangi testleri yaptirdiginida yazarsa sevinirim
Bence arkadaşım iyi bir şey yapmıyorsun Kendine böyle stres yaparak sürekli bunu araştırarak. Sadece bebeğine güven ve Allah'a dua et. Doktor bana bebeklerden biri aşağıda sonebilir dedi ama inan ki en ikisinin de sağlıklı doğacagina inanıyorum ve canımı hiç sıkmadım. Bence istemeden bebeklerine zarar vereceksin. Stres bu işin duşmani.esinle hafta sonu bir yere git keyif alacağın şeyler yap. Bu lanet testlere bu kadar takilip süreli yapmasaydin şuan hamileliğin keyfini çıkartıyordun. Senin ve bebeklerin için söylüyorum.Pazartesi'ni bekliyorum canım stres tavan bende.ama Göğüs ucu kararmam devam ediyor baş ağrım filan bilemedim ki
Ben ilk negatiften sonra kendim kan pıhtılaşma ve kromozom testi yaptım devlet hastanesinde. 2ay ara verdim tüp bebek için sonra doktor degistirmek istedim ve yeni doktorum benden kan pihtilasma ve kromozom testi yaptır bakalım dedi vee eee akıllı ben söyle cevap verdim . Efendim ben o testleri yaptım bileSelam kizlar aranizda genetik test yaptiran varmi ben randevu aldim ama beni dr yonlendirmedi durumumu anlattigimda test yapar mi yoksa kadin dogum dr nun yonlendirdigine dair evrak ister mi yaptiran arkadaslar hangi testleri yaptirdiginida yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?