TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

hayirlisi olsun neden karisik??
Ayın 7 sinde test günümdü :75 9 U:155 12 si :572 16 sı:1196 18i :1649 çıktı Beta hcg Dr Artış yavaş ama 2 embriyo koyduk belkide 1 i düşmüştür Bebeğin diğeri kalmıştır ondan Beta hcg yavaş ilerliyor olabilir ilaçlara devam dedi tüp bebek Dr Um .ama başka bir Dr kimyasal gebelik dedi anlamadım

anladim. Iki ayri dr.a gostermen guzel ama yinede bir artis var. Baska dr.a nasil gosterdin?

Arkadaşlar bazı arkadaşların ayrı ayrı hem devlet hem özel hastaneye gititiğini görüyoruz. Bunun faydası olacağı sanılıyor ama yanılıyorsunuz. Sizin durumunuzu takip eden geçmiş gebelik tedavi bilgilerinize hakim doktora sık aralıklarla gitmeniz stres ve bebeğin sağlığı açısından daha iyi olmaktadır.ayrıca gebelik oluştuktan sonra doktora gitmeye gerek görmeyen gebelerde bazen doğuma yaklaşılan haftalarda Allah korusun farklı sonuçlar meydana gelebiliyor. Küçük bir tedavi alınacak önlem geri dönüşü olmayan yıkımlara yol açabiliyor. Farklı doktorlara görünmek doktorların teşhislerini karşılaştırmak tedavimize yardımcı olmuyor maalesef. O yüzden sabit bir doktorda karar kılıp devam etmek daha iyi olur kanaatindeyim.

Selam kizlar aranizda genetik test yaptiran varmi ben randevu aldim ama beni dr yonlendirmedi durumumu anlattigimda test yapar mi yoksa kadin dogum dr nun yonlendirdigine dair evrak ister mi yaptiran arkadaslar hangi testleri yaptirdiginida yazarsa sevinirim

Can'ım ihmal etme tahlillerini. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükseliyor mu ki yaa?
Doktorunun dediği mantıklı geldi aslında. Ama dikkat et dış gebelik vs olmasın.

anladim. Iki ayri dr.a gostermen guzel ama yinede bir artis var. Baska dr.a nasil gosterdin?
Hayatım tüp bebek Dr Um başka Şehirde benim Bulunduğum Şehirdeki kadın doğumcumda oğlumun doğumunu yaptırdı ve gebeliklerimin takibini yapan Dr Um.yami ikiside özelden ama farklı Şehirlerde

Can'ım ihmal etme tahlillerini. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükseliyor mu ki yaa?
Doktorunun dediği mantıklı geldi aslında. Ama dikkat et dış gebelik vs olmasın.
Canım benim iki tüpümde alındı yani dış gebelik tüpte oluşuyor bildiğim kadar.evet Dr un dediği banada mantıklı geldi.kimyasal gebelik Değerlerini bende bilmiyorum merakta ediyorum

Kızlar daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçiren varsa Beta hcgleri kaçtı acaba

Canım benim iki tüpümde alındı yani dış gebelik tüpte oluşuyor bildiğim kadar.evet Dr un dediği banada mantıklı geldi.kimyasal gebelik Değerlerini bende bilmiyorum merakta ediyorum
Sadece tüpte oluşmuyor ama tüplerin alındıysa olma ihtimali yoktur sanırım.
Neyse umarım yükselir Can'ım değerin ve keseyi görürsün.

Kızlar daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçiren varsa Beta hcgleri kaçtı acaba
Can'ım dış gebelik geçirmedim ama benim de ilk hamileliğimde böyle az az arttı. 235, 320, 750,1200,1900 gibi değerlerle arttı. Dr dış gebelikten şüphelendi. Çok şükür kese göründü. Yolk kesesi de vardı içinde.
En son kalp atışını duyduk. Dr çok şükür bitti stres dedi. Bazen kan değerleri böyle az az artabiliyormuş. Önemli olan kalp atışı dedi.
Ama ben 4-5 gün sonra düşük yaptım.
Yani demem o ki keseyi gör kalp atışını duy. Önemli olan onlar Can'ım.

Pazartesi'ni bekliyorum canım stres tavan bende.ama Göğüs ucu kararmam devam ediyor baş ağrım filan bilemedim ki

Canım benim bir düştüğüm oldu arkadaşımın önerisiyle genetiğe gittim ama arkadaşım bir değil iki düştüğün olduğunu söyle yoksa yapmıyorlar dedi. Bende onun dediğini yaptım yalan söylemek kolay değil ama gerçekten iki demesem o doktor yapmazdı baya soru sordu. Neyse eşimle birlikte kan verdik. Sonuçlar bir aydan fazla zaman sonra çıktı. Genetik sonuçları iyiydi ama düşük için kadına kan pıhtılaşmasina yatkınlık içinde test yapılıyor. O sonuçlarım sıkıntılı geldi ve şuan Kan sulandirici ve aspirin alıyorum. Doktor kendi başıma yapmama bozulmuştu biraz. Ama benim anladigim 2. De düşseydi yönlendirme yapacaktı. Doktor için hava hoş. O kaybetmiyor bebeklerini

Pazartesi'ni bekliyorum canım stres tavan bende.ama Göğüs ucu kararmam devam ediyor baş ağrım filan bilemedim ki
Bence arkadaşım iyi bir şey yapmıyorsun Kendine böyle stres yaparak sürekli bunu araştırarak. Sadece bebeğine güven ve Allah'a dua et. Doktor bana bebeklerden biri aşağıda sonebilir dedi ama inan ki en ikisinin de sağlıklı doğacagina inanıyorum ve canımı hiç sıkmadım. Bence istemeden bebeklerine zarar vereceksin. Stres bu işin duşmani.esinle hafta sonu bir yere git keyif alacağın şeyler yap. Bu lanet testlere bu kadar takilip süreli yapmasaydin şuan hamileliğin keyfini çıkartıyordun. Senin ve bebeklerin için söylüyorum.

Ben ilk negatiften sonra kendim kan pıhtılaşma ve kromozom testi yaptım devlet hastanesinde. 2ay ara verdim tüp bebek için sonra doktor degistirmek istedim ve yeni doktorum benden kan pihtilasma ve kromozom testi yaptır bakalım dedi vee eee akıllı ben söyle cevap verdim . Efendim ben o testleri yaptım bile ozaman çok iyi hemen adet olunca başlayalım ozaman dedi adetim bitince histeroskopi yaptı rahimde ters birsey çıkmadı çizik attı rahime bir sonraki adet te de transfer için baslicaz dedi suan adet olmayı bekliyorum bayramdan sonra olucam inşallah .. Bu arada kızlar devlette 2 ay sürüyor bu test ler bilginiz olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…