Süper haber bu maşallah:))))Canım ben dün gördüm iki yavtucuğum olacak inşallah
geçmiş olsun canım neden düşük Önleyici iğne filan vurulmadınCan'ım dış gebelik geçirmedim ama benim de ilk hamileliğimde böyle az az arttı. 235, 320, 750,1200,1900 gibi değerlerle arttı. Dr dış gebelikten şüphelendi. Çok şükür kese göründü. Yolk kesesi de vardı içinde.
En son kalp atışını duyduk. Dr çok şükür bitti stres dedi. Bazen kan değerleri böyle az az artabiliyormuş. Önemli olan kalp atışı dedi.
Ama ben 4-5 gün sonra düşük yaptım.
Yani demem o ki keseyi gör kalp atışını duy. Önemli olan onlar Can'ım.
Çok Haklısın canım Kalktım bir duş Alıp kuran okudum içim ferahladı.eşimle yarın dışarı çıkıp gezeceğizBence arkadaşım iyi bir şey yapmıyorsun Kendine böyle stres yaparak sürekli bunu araştırarak. Sadece bebeğine güven ve Allah'a dua et. Doktor bana bebeklerden biri aşağıda sonebilir dedi ama inan ki en ikisinin de sağlıklı doğacagina inanıyorum ve canımı hiç sıkmadım. Bence istemeden bebeklerine zarar vereceksin. Stres bu işin duşmani.esinle hafta sonu bir yere git keyif alacağın şeyler yap. Bu lanet testlere bu kadar takilip süreli yapmasaydin şuan hamileliğin keyfini çıkartıyordun. Senin ve bebeklerin için söylüyorum.
Hap kullanıyordum. Kanama başlayınca iğne verdiler. Ama düşeceği varsa düşüyor işte.geçmiş olsun canım neden düşük Önleyici iğne filan vurulmadın
Canım benim dış gebelik nedeniPazartesi'ni bekliyorum canım stres tavan bende.ama Göğüs ucu kararmam devam ediyor baş ağrım filan bilemedim ki
arkadaşım eğer Batı'n bölgende şiddetli ve geçmeyen Ağrı'lar olur ise sakın bekleme geçmesi için hemen hastaneye git. Ve beta değerleri gebeliğini anlat. Eğer Ağrı'n yok ise beta dan sana zarar gelmez. Ancak dikkatli ol. Şiddetli ve Batı'n Ağrı'sı, sadece. Ayrıca kahverengi akıntı olursa da git doktora. Bunlar yoksa hiç korkma. Ya kimyasaldır ya da embriyolardan sadece biri kimyasala düşmüştür,Hayatım tüp bebek Dr Um başka Şehirde benim Bulunduğum Şehirdeki kadın doğumcumda oğlumun doğumunu yaptırdı ve gebeliklerimin takibini yapan Dr Um.yami ikiside özelden ama farklı Şehirlerde
Canım sadece adet tarihim 17 is idi olmadığım için adet olacakmış gibi hafif bel ve kasık sızlamam var onun dışında bir şey yok canımCanım benim dış gebelik nedeni
arkadaşım eğer Batı'n bölgende şiddetli ve geçmeyen Ağrı'lar olur ise sakın bekleme geçmesi için hemen hastaneye git. Ve beta değerleri gebeliğini anlat. Eğer Ağrı'n yok ise beta dan sana zarar gelmez. Ancak dikkatli ol. Şiddetli ve Batı'n Ağrı'sı, sadece. Ayrıca kahverengi akıntı olursa da git doktora. Bunlar yoksa hiç korkma. Ya kimyasaldır ya da embriyolardan sadece biri kimyasala düşmüştür,
Benimki öyle oluyor ilaçlardan sanırım yoğurt ve kayısı yiyerek biraz rahatlamaya çalışıyorumKızlarrrr acilll karnımda öğleden beri çok sert böyle olan varmı. Geçmiyor bir anda şişti rezene içsem sıkıntı olurmu.daha yeni ya birşey olmuşmudur
Kızlar bende pazartesi gidecem benim işler karıştı biraz hamilemiyim değilmiyim belli olacak bakalım Hayırlısı Allahtan
Cnmmm yazdiklarini simdi gordum okudum Allahin izniyle hic biseyde cikmazzz bebislerin gayet rahattirlar annesi sende artik rahat ol stres yapma ben knde tedavimin negatif olmasinin tek sebebini strese bagliorum hayatimda aglamadigim kadar her gun agladim sonucu bilmeden.. Ama bir daha yaparsam gic umursamicm oldu oldu olmadi yapicak bise yok saglikla gelsinler yada hic gelmesinler....Canım sadece adet tarihim 17 is idi olmadığım için adet olacakmış gibi hafif bel ve kasık sızlamam var onun dışında bir şey yok canım
İnşallah bunda sağlıkla kucağına alırsın inşallah inşallah inşallahHap kullanıyordum. Kanama başlayınca iğne verdiler. Ama düşeceği varsa düşüyor işte.
Canım burda yazmıyordum fazla yazmıyordum ara ara yazıyordum.yok kalp atışı YÖK kese derken burda negatif alan arkadaşların üzülebileceğini düşündüm.Cnmm bende sana yazicaktim nerdesin diye merak ettim seni hic yazmayinca sen cnm ne oldu birseymi oldu bak cok merak ettim...
İnşallah Can'ım benim. Bulup kaybetmek çok zor.İnşallah bunda sağlıkla kucağına alırsın inşallah inşallah inşallah
Benim de akıntı olmadı önceki gün. Cetroditten dir Can'ım. Toplama sabahı gelmişti biraz.Merhabalar benimde yarin yumurta toplamam olacak Allah in izniyle. 2 gundur akintim kesildi sizinde mi oyle oldu. Akinti olmamasi normal mi? Cetrodit yapar mi? Bi terslik mi oldu diye dusunmeden edemiyorum. Sizler tecrubelisiniz beni de bilgilendirir misiniz?
Normalde akıntısı çok olan biriyim transferden sonra hiç akıntım yok, takılma böyle şeylere ben dikkat bile etmedim, bakın tüp bebek tutmama nedenlerinin en başında stres yatıyor kızlar sakin olun, akıntı olsa ne olmasa ne, sen direk bebeklerini kucağına aldığın güne odaklanGenelde akinti cok oluyo diyolar gerci o transferden sonra mi oluyo acaba. O zaman normal boyle olmasi oh icim rahatladi dusunmedim takmadim ta ki cuma gunu doktora gittigimde pazartesi toplama olacak diyene kadar. Sizin tedaviniz ne durumda??
Canım merhaba..ben hem dis gebelik hem kimyasal geçirdim.. kimyasal çok yükselmiyor bile ilk bikac gün gun icinde değer geri düşüyor. Dış gebelikte ise değerlerin düzensiz artıyor artış yavaş oluyor..ama sende gayet iyi artarken son testte yavaş artış olmuş oyuzden doktorun dediği mantıklı birinin gelisimi durmuş olabilir..burda forumlarda benzer şey yaşayan birinin yazdığını okumustum 2 embriyodan birinin gelisimi durmuş oyuzden artış yavaşlamış yazmıştı. Korkma icini ferah tut inşallah sağlıkla keseyi görürsün pazartesiKızlar daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçiren varsa Beta hcgleri kaçtı acaba
İnşaallah canım Öyledir içimi ferahlatıyorsunCanım merhaba..ben hem dis gebelik hem kimyasal geçirdim.. kimyasal çok yükselmiyor bile ilk bikac gün gun icinde değer geri düşüyor. Dış gebelikte ise değerlerin düzensiz artıyor artış yavaş oluyor..ama sende gayet iyi artarken son testte yavaş artış olmuş oyuzden doktorun dediği mantıklı birinin gelisimi durmuş olabilir..burda forumlarda benzer şey yaşayan birinin yazdığını okumustum 2 embriyodan birinin gelisimi durmuş oyuzden artış yavaşlamış yazmıştı. Korkma icini ferah tut inşallah sağlıkla keseyi görürsün pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?