TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

geçmiş olsun canım neden düşük Önleyici iğne filan vurulmadın

Çok Haklısın canım Kalktım bir duş Alıp kuran okudum içim ferahladı.eşimle yarın dışarı çıkıp gezeceğiz

Pazartesi'ni bekliyorum canım stres tavan bende.ama Göğüs ucu kararmam devam ediyor baş ağrım filan bilemedim ki
Canım benim dış gebelik nedeni
Hayatım tüp bebek Dr Um başka Şehirde benim Bulunduğum Şehirdeki kadın doğumcumda oğlumun doğumunu yaptırdı ve gebeliklerimin takibini yapan Dr Um.yami ikiside özelden ama farklı Şehirlerde
arkadaşım eğer Batı'n bölgende şiddetli ve geçmeyen Ağrı'lar olur ise sakın bekleme geçmesi için hemen hastaneye git. Ve beta değerleri gebeliğini anlat. Eğer Ağrı'n yok ise beta dan sana zarar gelmez. Ancak dikkatli ol. Şiddetli ve Batı'n Ağrı'sı, sadece. Ayrıca kahverengi akıntı olursa da git doktora. Bunlar yoksa hiç korkma. Ya kimyasaldır ya da embriyolardan sadece biri kimyasala düşmüştür,

Canım sadece adet tarihim 17 is idi olmadığım için adet olacakmış gibi hafif bel ve kasık sızlamam var onun dışında bir şey yok canım

Kızlarrrr acilll karnımda öğleden beri çok sert böyle olan varmı. Geçmiyor bir anda şişti rezene içsem sıkıntı olurmu.daha yeni ya birşey olmuşmudur

Canım sadece adet tarihim 17 is idi olmadığım için adet olacakmış gibi hafif bel ve kasık sızlamam var onun dışında bir şey yok canım
Cnmmm yazdiklarini simdi gordum okudum Allahin izniyle hic biseyde cikmazzz bebislerin gayet rahattirlar annesi sende artik rahat ol stres yapma ben knde tedavimin negatif olmasinin tek sebebini strese bagliorum hayatimda aglamadigim kadar her gun agladim sonucu bilmeden.. Ama bir daha yaparsam gic umursamicm oldu oldu olmadi yapicak bise yok saglikla gelsinler yada hic gelmesinler....

Kizlar transferden sonra hep yattiniz mi
Ben yarin yola cikacagim kisa kisa yuruyusler yapicam dogayla icice olucam yaticam kalkicam esime yemek icin yarfim edicem bu arada yarin transferimin 4.gunu olacak. Dr. Izin verdi boyle yapan var mi??

Merhabalar benimde yarin yumurta toplamam olacak Allah in izniyle. 2 gundur akintim kesildi sizinde mi oyle oldu. Akinti olmamasi normal mi? Cetrodit yapar mi? Bi terslik mi oldu diye dusunmeden edemiyorum. Sizler tecrubelisiniz beni de bilgilendirir misiniz?

Benim de akıntı olmadı önceki gün. Cetroditten dir Can'ım. Toplama sabahı gelmişti biraz.

Genelde akinti cok oluyo diyolar gerci o transferden sonra mi oluyo acaba. O zaman normal boyle olmasi oh icim rahatladi dusunmedim takmadim ta ki cuma gunu doktora gittigimde pazartesi toplama olacak diyene kadar. Sizin tedaviniz ne durumda??

Genelde akinti cok oluyo diyolar gerci o transferden sonra mi oluyo acaba. O zaman normal boyle olmasi oh icim rahatladi dusunmedim takmadim ta ki cuma gunu doktora gittigimde pazartesi toplama olacak diyene kadar. Sizin tedaviniz ne durumda??
Normalde akıntısı çok olan biriyim transferden sonra hiç akıntım yok, takılma böyle şeylere ben dikkat bile etmedim, bakın tüp bebek tutmama nedenlerinin en başında stres yatıyor kızlar sakin olun, akıntı olsa ne olmasa ne, sen direk bebeklerini kucağına aldığın güne odaklan

Kızlar daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçiren varsa Beta hcgleri kaçtı acaba
Canım merhaba..ben hem dis gebelik hem kimyasal geçirdim.. kimyasal çok yükselmiyor bile ilk bikac gün gun icinde değer geri düşüyor. Dış gebelikte ise değerlerin düzensiz artıyor artış yavaş oluyor..ama sende gayet iyi artarken son testte yavaş artış olmuş oyuzden doktorun dediği mantıklı birinin gelisimi durmuş olabilir..burda forumlarda benzer şey yaşayan birinin yazdığını okumustum 2 embriyodan birinin gelisimi durmuş oyuzden artış yavaşlamış yazmıştı. Korkma icini ferah tut inşallah sağlıkla keseyi görürsün pazartesi

İnşaallah canım Öyledir içimi ferahlatıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…