Arkadaşımın 4 ile başladı 1400 e kadar Yükseldi tüp bebekti kimyasal çıktı ondan korkuyorumCanım merhaba..ben hem dis gebelik hem kimyasal geçirdim.. kimyasal çok yükselmiyor bile ilk bikac gün gun icinde değer geri düşüyor. Dış gebelikte ise değerlerin düzensiz artıyor artış yavaş oluyor..ama sende gayet iyi artarken son testte yavaş artış olmuş oyuzden doktorun dediği mantıklı birinin gelisimi durmuş olabilir..burda forumlarda benzer şey yaşayan birinin yazdığını okumustum 2 embriyodan birinin gelisimi durmuş oyuzden artış yavaşlamış yazmıştı. Korkma icini ferah tut inşallah sağlıkla keseyi görürsün pazartesi
Ya herşey nasip kısmet tabi ama 4 te çok düşük bir değerle başlamış.. demek istediğim başından düşük ve düzenli olmayarak artıyor kimyasal da da dış gebeliktede..inşallah sende öyle olmayacak olumlu düşün ki olumlu olsun canimArkadaşımın 4 ile başladı 1400 e kadar Yükseldi tüp bebekti kimyasal çıktı ondan korkuyorum
75-155-572-1196-1649Ya herşey nasip kısmet tabi ama 4 te çok düşük bir değerle başlamış.. demek istediğim başından düşük ve düzenli olmayarak artıyor kimyasal da da dış gebeliktede..inşallah sende öyle olmayacak olumlu düşün ki olumlu olsun canim
Evet bak düzenli artıp en son 2 katı olmamış inşallah oda doktorun dediği gibidir..icini ferah tut inşallah bebisin sana sıkı sıkı tutunuyordur75-155-572-1196-1649
Normalde akıntısı çok olan biriyim transferden sonra hiç akıntım yok, takılma böyle şeylere ben dikkat bile etmedim, bakın tüp bebek tutmama nedenlerinin en başında stres yatıyor kızlar sakin olun, akıntı olsa ne olmasa ne, sen direk bebeklerini kucağına aldığın güne odaklan
Amin canımEvet bak düzenli artıp en son 2 katı olmamış inşallah oda doktorun dediği gibidir..icini ferah tut inşallah bebisin sana sıkı sıkı tutunuyordur
Can'ım asıl transfer sonrası pek akıntı olmuyor. Sadece jel kullanılıyorsa onun geri gelme durumu var. Sen akıntıya takılma. Dr un dediklerine bak.Genelde akinti cok oluyo diyolar gerci o transferden sonra mi oluyo acaba. O zaman normal boyle olmasi oh icim rahatladi dusunmedim takmadim ta ki cuma gunu doktora gittigimde pazartesi toplama olacak diyene kadar. Sizin tedaviniz ne durumda??
Canım bu değerlere göre hamile oluyorsun değil mi çok sevindim kaç gündür stres içindeydin gözün aydın:)7.gun 25 8. Gun72 9.gun 112 kan degerlerim kızlar
Valla bende bilmiyorum kan veriyorum sadece hergun 12. Gün belli olacak tam sanırım birde doktorum kesin sonucu söyleyince. Hemde ne stres Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşaallahCanım bu değerlere göre hamile oluyorsun değil mi çok sevindim kaç gündür stres içindeydin gözün aydın:)
Can'ım asıl transfer sonrası pek akıntı olmuyor. Sadece jel kullanılıyorsa onun geri gelme durumu var. Sen akıntıya takılma. Dr un dediklerine bak.
Benim de yarın transferim olacak inşallah.
Canım aynı stres bendede var .yarın randevum var ölecem heyecandan7.gun 25 8. Gun72 9.gun 112 kan degerlerim kızlar
Allahım korktuğumuz u yasatmasin inşallah. Kimsenin haberi yoktu bizim tedaviye başladığımızdan k.validemlwre annemlere soylesekmi soylemesekmi diye kararsisiz. Asıl test günümüz çarşamba o zaman mı soylesek diyoruz . Rabbim kimseye aramadan versin inşaallah pozitifi görünce de bu düşünceler sardiCanım aynı stres bendede var .yarın randevum var ölecem heyecandan
Evet cnm ozel hastanenin acilinde hasta sayısı az oluyor ve hijyene çok önem veriyorlar. Çok teşekkür ederim dileyen isteyen herkese nasip olur sağlıkla devam eder inşallahhiye hayirli olsun canim
Benim bugun 3. Gun esime dedim ki 7.gun gidelim
Mikrop kaparsin falan dedi o yuzden gitmeyecgiz sanirim sen acilden baktirdin canim
Amin insallah 3 gun kaldı test gunume. Hic umudum yok.Değil mi yaşayan bilir dışardan herkesin anlamasını da beklemiyorum ben mesela.inşallah hepimiz er yada geç mutlu olucaz
ama nasil bakiyorlar? Yani daha erken ya ondan diyorum. Burada bazi arkadaslar devletten baktiriyodu. Sen ucret veriyor musun baktirirken?Evet cnm ozel hastanenin acilinde hasta sayısı az oluyor ve hijyene çok önem veriyorlar. Çok teşekkür ederim dileyen isteyen herkese nasip olur sağlıkla devam eder inşallah
Benimde annem ve 2 arkadaşım biliyor başka kimse bilmiyorAllahım korktuğumuz u yasatmasin inşallah. Kimsenin haberi yoktu bizim tedaviye başladığımızdan k.validemlwre annemlere soylesekmi soylemesekmi diye kararsisiz. Asıl test günümüz çarşamba o zaman mı soylesek diyoruz . Rabbim kimseye aramadan versin inşaallah pozitifi görünce de bu düşünceler sardi
Evet canım 35 TL veriyorumama nasil bakiyorlar? Yani daha erken ya ondan diyorum. Burada bazi arkadaslar devletten baktiriyodu. Sen ucret veriyor musun baktirirken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?