TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Arkadaşımın 4 ile başladı 1400 e kadar Yükseldi tüp bebekti kimyasal çıktı ondan korkuyorum

Arkadaşımın 4 ile başladı 1400 e kadar Yükseldi tüp bebekti kimyasal çıktı ondan korkuyorum
Ya herşey nasip kısmet tabi ama 4 te çok düşük bir değerle başlamış.. demek istediğim başından düşük ve düzenli olmayarak artıyor kimyasal da da dış gebeliktede..inşallah sende öyle olmayacak olumlu düşün ki olumlu olsun canim

75-155-572-1196-1649

Haklısınız hersey olacağına varır bekleyip göreceğiz

Genelde akinti cok oluyo diyolar gerci o transferden sonra mi oluyo acaba. O zaman normal boyle olmasi oh icim rahatladi dusunmedim takmadim ta ki cuma gunu doktora gittigimde pazartesi toplama olacak diyene kadar. Sizin tedaviniz ne durumda??
Can'ım asıl transfer sonrası pek akıntı olmuyor. Sadece jel kullanılıyorsa onun geri gelme durumu var. Sen akıntıya takılma. Dr un dediklerine bak.
Benim de yarın transferim olacak inşallah.

Canım bu değerlere göre hamile oluyorsun değil mi çok sevindim kaç gündür stres içindeydin gözün aydın:)
Valla bende bilmiyorum kan veriyorum sadece hergun 12. Gün belli olacak tam sanırım birde doktorum kesin sonucu söyleyince. Hemde ne stres Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşaallah

Can'ım asıl transfer sonrası pek akıntı olmuyor. Sadece jel kullanılıyorsa onun geri gelme durumu var. Sen akıntıya takılma. Dr un dediklerine bak.
Benim de yarın transferim olacak inşallah.

Tamam akintiyi takmiyorum tesekkur ederin cevaplariniz icin. Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin hayrlisiyla bizlere de anne olmayi nasip etsin. Hamile olanlara dogum yapmis olanlarinkinide sağlıklı hayırlı evlat eylesin

Canım aynı stres bendede var .yarın randevum var ölecem heyecandan
Allahım korktuğumuz u yasatmasin inşallah. Kimsenin haberi yoktu bizim tedaviye başladığımızdan k.validemlwre annemlere soylesekmi soylemesekmi diye kararsisiz. Asıl test günümüz çarşamba o zaman mı soylesek diyoruz . Rabbim kimseye aramadan versin inşaallah pozitifi görünce de bu düşünceler sardi

Kizlar Progestan fitil kullanan varsa enfeksiyon riski olabilir mi? Ben biraz suphelendim cok hijyenik kullanmadim galiba

hiye hayirli olsun canim
Benim bugun 3. Gun esime dedim ki 7.gun gidelim
Mikrop kaparsin falan dedi o yuzden gitmeyecgiz sanirim sen acilden baktirdin canim

hiye hayirli olsun canim
Benim bugun 3. Gun esime dedim ki 7.gun gidelim
Mikrop kaparsin falan dedi o yuzden gitmeyecgiz sanirim sen acilden baktirdin canim
Evet cnm ozel hastanenin acilinde hasta sayısı az oluyor ve hijyene çok önem veriyorlar. Çok teşekkür ederim dileyen isteyen herkese nasip olur sağlıkla devam eder inşallah

Evet cnm ozel hastanenin acilinde hasta sayısı az oluyor ve hijyene çok önem veriyorlar. Çok teşekkür ederim dileyen isteyen herkese nasip olur sağlıkla devam eder inşallah
ama nasil bakiyorlar? Yani daha erken ya ondan diyorum. Burada bazi arkadaslar devletten baktiriyodu. Sen ucret veriyor musun baktirirken?

Benimde annem ve 2 arkadaşım biliyor başka kimse bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…