anladim valla bebislerimiz saglikla dogsunda her seye katlanirizEvet canım 35 TL veriyorum
Cevabin icin Cok tesekkur ederim benide dr yonlendirmedi ama iki kez negatif tup bebek olunca kendim yaptirmak istedim bence bu testlerin tedaviye baslanmadan once dr tarafindan istenmesi gerekiyorCanım benim bir düştüğüm oldu arkadaşımın önerisiyle genetiğe gittim ama arkadaşım bir değil iki düştüğün olduğunu söyle yoksa yapmıyorlar dedi. Bende onun dediğini yaptım yalan söylemek kolay değil ama gerçekten iki demesem o doktor yapmazdı baya soru sordu. Neyse eşimle birlikte kan verdik. Sonuçlar bir aydan fazla zaman sonra çıktı. Genetik sonuçları iyiydi ama düşük için kadına kan pıhtılaşmasina yatkınlık içinde test yapılıyor. O sonuçlarım sıkıntılı geldi ve şuan Kan sulandirici ve aspirin alıyorum. Doktor kendi başıma yapmama bozulmuştu biraz. Ama benim anladigim 2. De düşseydi yönlendirme yapacaktı. Doktor için hava hoş. O kaybetmiyor bebeklerini
Ben iki kez tup bebek yaptirdim tabi ara vermek istedik esimle bu surecde genetik test yaptiralim dedik sene sonuna dogru nasip olursa tekrar deneriz oyuzden suan icin sure sikintimiz yok hemde dunya kadar para gidiyor tedaviye en azindan bubtarz testleri devletin karsilamasi guzel sonuc biraz gec cikiyor ama olsunBen ilk negatiften sonra kendim kan pıhtılaşma ve kromozom testi yaptım devlet hastanesinde. 2ay ara verdim tüp bebek için sonra doktor degistirmek istedim ve yeni doktorum benden kan pihtilasma ve kromozom testi yaptır bakalım dedi vee eee akıllı ben söyle cevap verdim . Efendim ben o testleri yaptım bileozaman çok iyi hemen adet olunca başlayalım ozaman dedi adetim bitince histeroskopi yaptı rahimde ters birsey çıkmadı çizik attı rahime bir sonraki adet te de transfer için baslicaz dedi suan adet olmayı bekliyorum bayramdan sonra olucam inşallah .. Bu arada kızlar devlette 2 ay sürüyor bu test ler bilginiz olsun ..
canım merhaba naptın gittinmi doktora bende merak ettim inşallah güzel haberlerle gelirsinCanım aynı stres bendede var .yarın randevum var ölecem heyecandan
Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel darısı bizlereKızlar sizdende Allah Razı olsun.şükür kesemizi gördük haftasıyla uyumlu.bebeği ve kalp atışını bayram sonrası görecez.rabbim sizlerde en kısa zamanda Hayırlısı ile nasip etsin
Kızlar sizdende Allah Razı olsun.şükür kesemizi gördük haftasıyla uyumlu.bebeği ve kalp atışını bayram sonrası görecez.rabbim sizlerde en kısa zamanda Hayırlısı ile nasip etsin
ohh çok şükür canım gözün aydın darısı bizlere bende çarşamba günü gidecem kese görmeye inşallah bende görebilirimm allahım isteyen herkese nasip etsin bizleredeKızlar sizdende Allah Razı olsun.şükür kesemizi gördük haftasıyla uyumlu.bebeği ve kalp atışını bayram sonrası görecez.rabbim sizlerde en kısa zamanda Hayırlısı ile nasip etsin
Kızlar sizdende Allah Razı olsun.şükür kesemizi gördük haftasıyla uyumlu.bebeği ve kalp atışını bayram sonrası görecez.rabbim sizlerde en kısa zamanda Hayırlısı ile nasip etsin
Amin canımAllah tamamına erdirsin inşallah ne güzel darısı bizlere
Dualarımdasınız canım SağolMasallahhhhh masallahhhhh saglikla kucagina al tez vakitte cnm .... Darisi bize aminnn...
Amin kuzum kaç haftalık olacak Çarşamba günüohh çok şükür canım gözün aydın darısı bizlere bende çarşamba günü gidecem kese görmeye inşallah bende görebilirimm allahım isteyen herkese nasip etsin bizlerede
Pardon canım kuzum diyecektimKızım Dr U bir arasaydın
Aynen canım Sağol Allah isteyen herkese verir inşaallah .öldüm strestenGözünaydın canımmmm. Kalp atışı da duyarsın inş. Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.
Canım bende aynı şeyi yaşadım diyebilirim. İlaçları bıraktığım günün ertesi regl oldum ve 10 gün sürdü, normalde 5 gün sürerdi. Ayrıca 7 gün şiddetli sancı çektim, nefes alamadım diyebilirim. Sürekli pıhtı attı rahmim. 10 günden sonra 2 gün geçti ve tekrar az az 3 gün geldi. Korkma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?