TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Cevabin icin Cok tesekkur ederim benide dr yonlendirmedi ama iki kez negatif tup bebek olunca kendim yaptirmak istedim bence bu testlerin tedaviye baslanmadan once dr tarafindan istenmesi gerekiyor

Ben iki kez tup bebek yaptirdim tabi ara vermek istedik esimle bu surecde genetik test yaptiralim dedik sene sonuna dogru nasip olursa tekrar deneriz oyuzden suan icin sure sikintimiz yok hemde dunya kadar para gidiyor tedaviye en azindan bubtarz testleri devletin karsilamasi guzel sonuc biraz gec cikiyor ama olsun

Kızlar sizdende Allah Razı olsun.şükür kesemizi gördük haftasıyla uyumlu.bebeği ve kalp atışını bayram sonrası görecez.rabbim sizlerde en kısa zamanda Hayırlısı ile nasip etsin
Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel darısı bizlere

Kızlar sizdende Allah Razı olsun.şükür kesemizi gördük haftasıyla uyumlu.bebeği ve kalp atışını bayram sonrası görecez.rabbim sizlerde en kısa zamanda Hayırlısı ile nasip etsin
ohh çok şükür canım gözün aydın darısı bizlere bende çarşamba günü gidecem kese görmeye inşallah bende görebilirimm allahım isteyen herkese nasip etsin bizlerede

Gözünaydın canımmmm. Kalp atışı da duyarsın inş. Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.

ohh çok şükür canım gözün aydın darısı bizlere bende çarşamba günü gidecem kese görmeye inşallah bende görebilirimm allahım isteyen herkese nasip etsin bizlerede
Amin kuzum kaç haftalık olacak Çarşamba günü

canım tam bilmiyorum sat 21 temmuz transferim 6 ağustosta yapıldı kan değerim
10.gün 173
12 gün 430 çıktı. transferden sonraki 15. gündeyim 5 içinde olmam lazım sanırım

Kızlar benim çektiğim stresi siz çekmeyin diye Prof a sordum Beta hcg konusunu.önemli olan ilk iki değer benim için dedi.ikiye katlıyorsa sorun yok.ama ilerleyen Günler'de Artış kişiden kişiye değişirmiş.aklınızda olsun Boşa stres yapmayın benim gibi

yasminsay Dadli D dl3434

Kizlarrr negatif sonucumu aldgm gun adet oldm ustune 1hafta gecti bgn tekrar adet oldum soktayimmm lutfenn bilenler yardimci olurmsnz??
Canım bende aynı şeyi yaşadım diyebilirim. İlaçları bıraktığım günün ertesi regl oldum ve 10 gün sürdü, normalde 5 gün sürerdi. Ayrıca 7 gün şiddetli sancı çektim, nefes alamadım diyebilirim. Sürekli pıhtı attı rahmim. 10 günden sonra 2 gün geçti ve tekrar az az 3 gün geldi. Korkma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…