Ayyy benim de içimi rahatlattin Allah razı olsun canımKızlar benim çektiğim stresi siz çekmeyin diye Prof a sordum Beta hcg konusunu.önemli olan ilk iki değer benim için dedi.ikiye katlıyorsa sorun yok.ama ilerleyen Günler'de Artış kişiden kişiye değişirmiş.aklınızda olsun Boşa stres yapmayın benim gibi
Cnm bnm adet bitti 1 hfta sonra suan yine tekrar adet olursun ya yogun kanamam var doktora yazdim dha cvp vermediCanım bende aynı şeyi yaşadım diyebilirim. İlaçları bıraktığım günün ertesi regl oldum ve 10 gün sürdü, normalde 5 gün sürerdi. Ayrıca 7 gün şiddetli sancı çektim, nefes alamadım diyebilirim. Sürekli pıhtı attı rahmim. 10 günden sonra 2 gün geçti ve tekrar az az 3 gün geldi. Korkma canım.
Benimde tam tersi oldu negatiften sonra ilacı bırakınca 2 gün sonra regl oldum ama 2.regl olmadım henüz 30 gün oldu bugün gelen giden yok.normalde 24 25 günde bir olurdum ama gecikme normalmi kiCanım bende aynı şeyi yaşadım diyebilirim. İlaçları bıraktığım günün ertesi regl oldum ve 10 gün sürdü, normalde 5 gün sürerdi. Ayrıca 7 gün şiddetli sancı çektim, nefes alamadım diyebilirim. Sürekli pıhtı attı rahmim. 10 günden sonra 2 gün geçti ve tekrar az az 3 gün geldi. Korkma canım.
Direk ara canım doktorunu.Cnm bnm adet bitti 1 hfta sonra suan yine tekrar adet olursun ya yogun kanamam var doktora yazdim dha cvp vermediDadli
Ne demek canım hepimiz neler çekiyoruzAyyy benim de içimi rahatlattin Allah razı olsun canım
Şimdi o konuda fikrim yok, ben doktoruma ulaştığımda durumumun normal olduğunu, yumurtalığın ve rahmimin duvarlarının temizlendiğini söylemişti ayrıca çok işlem gördüğü için bu sancıların normal olduğunu ve sağlıklı olanın bu olduğunu söylemişti. Sen doktorunla konuşmuşmuydun, yorumlama da doktordan doktora değişiyor çünküBenimde tam tersi oldu negatiften sonra ilacı bırakınca 2 gün sonra regl oldum ama 2.regl olmadım henüz 30 gün oldu bugün gelen giden yok.normalde 24 25 günde bir olurdum ama gecikme normalmi ki
Oyle ypicm smdiDirek ara canım doktorunu.
Bu gecikme durumunu sormadim hic. Negatiften sonra benimde 10 gün sürdü bi kaç gün sancılı oldu benimdeŞimdi o konuda fikrim yok, ben doktoruma ulaştığımda durumumun normal olduğunu, yumurtalığın ve rahmimin duvarlarının temizlendiğini söylemişti ayrıca çok işlem gördüğü için bu sancıların normal olduğunu ve sağlıklı olanın bu olduğunu söylemişti. Sen doktorunla konuşmuşmuydun, yorumlama da doktordan doktora değişiyor çünkü
Benim normalde arefe günü regl olmam lazım, benide korkuttun şimdi. Uzun sürdüğü için mi değişti regl tarihin acaba.Bu gecikme durumunu sormadim hic. Negatiften sonra benimde 10 gün sürdü bi kaç gün sancılı oldu benimde
Hayırlısı olsun canım sen testleri yapmaya erken baslamissin bi belirtinmi vardı neden erken yaptirdn canim bende sabirsizlaniyorumda o yuzden benimde cuma transferim olduda.Farkli kasik agrilarim var korkuyorum7.gun 25 8. Gun72 9.gun 112 kan degerlerim kızlar
@zenderu canım, senin negatifin ardından regl tarihinde bir değişiklik olmuşmuydu? Bu arada transferin olacaktı, ne durumdasın. Hayırlı haberlerle gel inşallahBenim normalde arefe günü regl olmam lazım, benide korkuttun şimdi. Uzun sürdüğü için mi değişti regl tarihin acaba.Aklıma gelmişken, çok kişiden duydum negatiften sonra kendiliğinden gebe kalanları, öyle bir durum olabilir mi acaba seninki?
Yani adet düzeni değişmiştir diye gecikme oldu diye düşünüyorum. Eşimde diyor ya hamileysen diyeBenim normalde arefe günü regl olmam lazım, benide korkuttun şimdi. Uzun sürdüğü için mi değişti regl tarihin acaba.Aklıma gelmişken, çok kişiden duydum negatiften sonra kendiliğinden gebe kalanları, öyle bir durum olabilir mi acaba seninki?
Rabbim ol dedikten sonra olur canım, 35 günü aştıktan sonra bi baktır hcg neYani adet düzeni değişmiştir diye gecikme oldu diye düşünüyorum. Eşimde diyor ya hamileysen diyeama bu bir mucize olur herhalde yani zaten bebek bir mucize ama .. sadece 1 kez ilişki oldu ve yumurtlama gunummuydu bile bilmiyorum başka sehirlerdeydik esimle.. bir daha deneme şansımız bile olmadı
Öyle tabi tek ilişki ile hamile kalan çok tanıdığım var ama bizler tedavi olan kişidir olduğumuz için pek ihtimal vermedim. Keşke öyle bir mucize olsa ahh keşke.. Ama onca temizlik yaptım onca yol gittim gezdim ayakta kaldım ağır kaldırdım valla eğer varsa gerçekten stresin nasıl engel olduğuna kesin şekilde emin olacamRabbim ol dedikten sonra olur canım, 35 günü aştıktan sonra bi baktır hcg neBelki de nasibindedir
Evet canım iki drnememde bekledim bunda dayanamadım artık. Hiç belirtim yoktu ve halada yok. Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallahHayırlısı olsun canım sen testleri yapmaya erken baslamissin bi belirtinmi vardı neden erken yaptirdn canim bende sabirsizlaniyorumda o yuzden benimde cuma transferim olduda.Farkli kasik agrilarim var korkuyorum
Stresin ne kadar büyük etken olduğuna en büyük delil benim canım. Psikolojik tedaviye kadar yumurtlama yüzü görmeyen ben, sonrasında adet düzeni ve yumurtalarıma kavuştum. İlk tedavimde zar zor 2 yumurta elde edildi ve çok stresliydim, embriyo oluştu ama ilerlemedi dolayısı ile boşuna uğraştım. 2. tedavimde daha rahattım 11 yumurta elde edildi, bunda da transferden sonrası çok stresli geçti. Annem ve kayınvalidem yattığım yerden kalkmama izin vermeyip bunalttı ve negatifi aldım. Şimdi Ekim'de bakalım neler yaşanacakÖyle tabi tek ilişki ile hamile kalan çok tanıdığım var ama bizler tedavi olan kişidir olduğumuz için pek ihtimal vermedim. Keşke öyle bir mucize olsa ahh keşke.. Ama onca temizlik yaptım onca yol gittim gezdim ayakta kaldım ağır kaldırdım valla eğer varsa gerçekten stresin nasıl engel olduğuna kesin şekilde emin olacam
Öyle haklısın stres en büyük düşman benimde yumurta rezervim az ama buna stresin neden olduğundan eminim 3 yıldır evliyim hep stresli şeyler yaşadım hele don 1 yıldır stresin resmen kucağında yaşıyorum. Yeni tedavin hayırlısı ile sonuçlansin canım bende eylul gibi baslycam insallah tabi herşeye sıfırdan başlıycaz biz dondurulmuş hiç yok benim. Yine zor günler bekliyorStresin ne kadar büyük etken olduğuna en büyük delil benim canım. Psikolojik tedaviye kadar yumurtlama yüzü görmeyen ben, sonrasında adet düzeni ve yumurtalarıma kavuştum. İlk tedavimde zar zor 2 yumurta elde edildi ve çok stresliydim, embriyo oluştu ama ilerlemedi dolayısı ile boşuna uğraştım. 2. tedavimde daha rahattım 11 yumurta elde edildi, bunda da transferden sonrası çok stresli geçti. Annem ve kayınvalidem yattığım yerden kalkmama izin vermeyip bunalttı ve negatifi aldım. Şimdi Ekim'de bakalım neler yaşanacak
Amin canım, cümlemizin hayırlısıyla sonuçlansın inşallah. Benimde yumurta rezervim düşük canım yaşım dolayısı ile. Bu sebeple, ben kararsızım dondurulmuş kullanmakta, son rapor hakkımı da kullanmak istiyorum. Fakat buna eşim, ben ve doktorum karar vereceğiz inşallah.Öyle haklısın stres en büyük düşman benimde yumurta rezervim az ama buna stresin neden olduğundan eminim 3 yıldır evliyim hep stresli şeyler yaşadım hele don 1 yıldır stresin resmen kucağında yaşıyorum. Yeni tedavin hayırlısı ile sonuçlansin canım bende eylul gibi baslycam insallah tabi herşeye sıfırdan başlıycaz biz dondurulmuş hiç yok benim. Yine zor günler bekliyor
Sen üni hastanesinde mi yaptiriyorsun tedaviyiAmin canım, cümlemizin hayırlısıyla sonuçlansın inşallah. Benimde yumurta rezervim düşük canım yaşım dolayısı ile. Bu sebeple, ben kararsızım dondurulmuş kullanmakta, son rapor hakkımı da kullanmak istiyorum. Fakat buna eşim, ben ve doktorum karar vereceğiz inşallah.
Sadece tahlillerim, raporum, opu ve transferim üniversitede. Muayenem ve yumurta takibim Profun özel muayenehanesinde oluyor canım.Sen üni hastanesinde mi yaptiriyorsun tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?