TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Zenderu hatirlarmisin bilmiyorum ayni hastanede tedavi gorduk ben 2. Negatifimi aldim haber vermek istedim insallah senin pozitif olur

Dolunay22 canım, senin negatifin ardından regl tarihinde bir değişiklik olmuşmuydu? Bu arada transferin olacaktı, ne durumdasın. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Can'ım bir gün ileri atmıştı. 4 temmuzdu. 5 Ağustos'ta olmuştum.
Yapıldı kuzum transferim çok şükür. Eve geldim. 2 tane 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi. 5 tane donduruldu. İnş o iyi haberi kısa süre sonra veririm

Kızlar bugün kahverengi lekelenmelerim var. İki gün önce hafif ağrılarım vardı. Artık o zamandan olan kanama, vajinal jel mi karar veremedim. Kahverengi olduğu için eski kanama diye düşünüyorum. Eğer sürerse gece acile giderim diye düşünüyorum eğer sürmezse de yarın doktora giderim. Siz ne dersiniz 6+4 gün deyim, ikiz benimkiler

Lekelenmeler insanı korkutuyor ama sanırım ikiz gebelikte olabiliyor böyle. İnşallah hiçbir şey olmaz

İnşallah canım benim, ayy gelsin 12 gün

14 gün canımmmm 5 eylüle test günü verdiler.
24 Ağustos'ta çatlatma iğnem var. Sanırım onun etkisi geçsin diye. Nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Birbirimize destek olarak geçecek canım. Bayrama denk geldiği için mi acaba 14. güne testi vermeleri?

Geçmş olsun arkadaşım inşaallah korkukacak bişey yoktur rengi kırmızıya dönmediyse korkma diyor tüm doktorlar

Kızlar yaa bugün transferim oldu biliyorsunuz az önce wc ye gittim ve kanamam oldu.
Başına bu şekilde gelen var mı? Önce yanma acı ve kan geldi peçeteye. Açık renk.

Geçmş olsun arkadaşım inşaallah korkukacak bişey yoktur rengi kırmızıya dönmediyse korkma diyor tüm doktorlar
Doktora gittim crimana jel yapabilir dedi. Bebeklerden biri haftasına uygun kalp atımı başlamış, diğeri 1 hafta geri, kese boş değil ama daha geride. Ben ikisinin de yaşama tutunacagina inanıyorum. İnşallah haftaya salı kontrolümde her ikisinin kalbi de sağlıklı atar

yasminsay Dadli D dl3434

Kizlarrr negatif sonucumu aldgm gun adet oldm ustune 1hafta gecti bgn tekrar adet oldum soktayimmm lutfenn bilenler yardimci olurmsnz??
Normal değil gibi canım muhakkak dr una sor
Bemde 10 gün önce oldum ama transfer iptal oldu diye tüm ilaçları kullanmıştım rahim hazırdı yani

Zenderu hatirlarmisin bilmiyorum ayni hastanede tedavi gorduk ben 2. Negatifimi aldim haber vermek istedim insallah senin pozitif olur
Yaaaaaa çok üzüldüm canım ya. Hatırladım tabi.
Gittin mi peki? Ne dediler?
Acaba laboratuvaru mu çok iyi değil bilmiyorum ki? Nasip tabi bu işler ama insan kafaya takmadan duramıyor. Laboratuvar en önemli nokta çünkü. Benim de 5 embriyom donduruldu ama bu kez de tutmazsa 3. Kez orda transfer yaptırır mıyım bilmiyorum. Gerçi en önemli kısmı orda geçirmiş oluyorum ama.
Senin ne olacak şimdi? Genetik test vs yapacaklar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…