- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
Amin insallah canım bu arada senin kac emriyoydu ve kacinci gün emriyosuydu merak ettim.Evet canım iki drnememde bekledim bunda dayanamadım artık. Hiç belirtim yoktu ve halada yok. Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallah
4.gun embriyosu 2 embriyo canımAmin insallah canım bu arada senin kac emriyoydu ve kacinci gün emriyosuydu merak ettim.
Hayırlısı canım Rabbim bizede mucizemizi yaşatır inşallahSadece tahlillerim, raporum, opu ve transferim üniversitede. Muayenem ve yumurta takibim Profun özel muayenehanesinde oluyor canım.
İnşallah canım, hakkımızda hayırlısı.Hayırlısı canım Rabbim bizede mucizemizi yaşatır inşallah
Can'ım bir gün ileri atmıştı. 4 temmuzdu. 5 Ağustos'ta olmuştum.Dolunay22 canım, senin negatifin ardından regl tarihinde bir değişiklik olmuşmuydu? Bu arada transferin olacaktı, ne durumdasın. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Lekelenmeler insanı korkutuyor ama sanırım ikiz gebelikte olabiliyor böyle. İnşallah hiçbir şey olmazKızlar bugün kahverengi lekelenmelerim var. İki gün önce hafif ağrılarım vardı. Artık o zamandan olan kanama, vajinal jel mi karar veremedim. Kahverengi olduğu için eski kanama diye düşünüyorum. Eğer sürerse gece acile giderim diye düşünüyorum eğer sürmezse de yarın doktora giderim. Siz ne dersiniz 6+4 gün deyim, ikiz benimkiler
İnşallah canım benim, ayy gelsin 12 günCan'ım bir gün ileri atmıştı. 4 temmuzdu. 5 Ağustos'ta olmuştum.
Yapıldı kuzum transferim çok şükür. Eve geldim. 2 tane 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi. 5 tane donduruldu. İnş o iyi haberi kısa süre sonra veririm
14 gün canımmmm 5 eylüle test günü verdiler.İnşallah canım benim, ayy gelsin 12 gün
Birbirimize destek olarak geçecek canım. Bayrama denk geldiği için mi acaba 14. güne testi vermeleri?14 gün canımmmm 5 eylüle test günü verdiler.
24 Ağustos'ta çatlatma iğnem var. Sanırım onun etkisi geçsin diye. Nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Sanmıyorum Can'ım. Özel hastaneler test yapıyor sonuçta. 3. Gün embriyosu olduğu için olabilirBirbirimize destek olarak geçecek canım. Bayrama denk geldiği için mi acaba 14. güne testi vermeleri?
Kızlar bugün kahverengi lekelenmelerim var. İki gün önce hafif ağrılarım vardı. Artık o zamandan olan kanama, vajinal jel mi karar veremedim. Kahverengi olduğu için eski kanama diye düşünüyorum. Eğer sürerse gece acile giderim diye düşünüyorum eğer sürmezse de yarın doktora giderim. Siz ne dersiniz 6+4 gün deyim, ikiz benimkiler
Geçmş olsun arkadaşım inşaallah korkukacak bişey yoktur rengi kırmızıya dönmediyse korkma diyor tüm doktorlarKızlar bugün kahverengi lekelenmelerim var. İki gün önce hafif ağrılarım vardı. Artık o zamandan olan kanama, vajinal jel mi karar veremedim. Kahverengi olduğu için eski kanama diye düşünüyorum. Eğer sürerse gece acile giderim diye düşünüyorum eğer sürmezse de yarın doktora giderim. Siz ne dersiniz 6+4 gün deyim, ikiz benimkiler
Doktora gittim crimana jel yapabilir dedi. Bebeklerden biri haftasına uygun kalp atımı başlamış, diğeri 1 hafta geri, kese boş değil ama daha geride. Ben ikisinin de yaşama tutunacagina inanıyorum. İnşallah haftaya salı kontrolümde her ikisinin kalbi de sağlıklı atarGeçmş olsun arkadaşım inşaallah korkukacak bişey yoktur rengi kırmızıya dönmediyse korkma diyor tüm doktorlar
Normal değil gibi canım muhakkak dr una sor
Yaaaaaa çok üzüldüm canım ya. Hatırladım tabi.Zenderu hatirlarmisin bilmiyorum ayni hastanede tedavi gorduk ben 2. Negatifimi aldim haber vermek istedim insallah senin pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?