TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Test günün ne zaman canım

Kızlar yaa bugün transferim oldu biliyorsunuz az önce wc ye gittim ve kanamam oldu.
Başına bu şekilde gelen var mı? Önce yanma acı ve kan geldi peçeteye. Açık renk.
Canım dr ara.belki yapılan işlemlerden dir korkma

Amin canım

Bugun transferimi 10. Gunu. Başıma gelmedik kalmadi. Progestan fitil dokundu yara yapti. Agizdan alfim ishal yapti ustune birde idrar yol enfeksiyonu. Oh tam oldu. 6. Gun hepsi gecti ama bendeki korku her gun dahada artiyor. Yarin test gunum. Bu sabah akinti ile beraber kan geldi. Rengi bozuk. Yani kahve rengi desemmi demesemmi bilemedim. Umudum kalmadi demistim ama insan yinede acaba diyor. Morale ihtiyacim var kizlar. Dun gece komsudayken bir baş donmesi. Dunya bana guzeldi sanki ucuyordum. Ya bunlar ne niye bana oldu hepsi

Kızlar yaa bugün transferim oldu biliyorsunuz az önce wc ye gittim ve kanamam oldu.
Başına bu şekilde gelen var mı? Önce yanma acı ve kan geldi peçeteye. Açık renk.
Benim tranaferimin olduğu gün doktorum kanama olabilir yumurta toplamdan rahimde yaralar olabiliyor ondan dolayı demişti korkma inşallah bişey olmaz

Amiiiiinn amiiiiinn amiiiiinn inşallah

İnşallah hamilelik müjdeni alacaksın.

Test günün ne zaman canım

5 eylülde benimde dr randevum var hayırlısı olsun ikimiz içinde
5 eylül Can'ım. Dayanabilirsem tabi. Bu defa 2 tane konulduğu için daha umutluyum. İnş hayırlısı canım. Sen de tez zamanda bebişini gör inş.

Canım dr ara.belki yapılan işlemlerden dir korkma
İnternette öyle diyor Can'ım. Zaten rahim ağzım dar Benim. Kistlerde var ağız kısmında. Yine zor girmişti içeri. Bugün Yok gibi kanama. Aramadım o yüzden.

Benim tranaferimin olduğu gün doktorum kanama olabilir yumurta toplamdan rahimde yaralar olabiliyor ondan dolayı demişti korkma inşallah bişey olmaz
Sağol Can'ım inşallah.

Kızlar bir şey sorucam kese görme ve kalp atışı muayenesi için ücret ödediniz mi?

Kızlar progestan iğne kullananlar var mı aranızda? Ben önceki tüp bebekte de vuruluyordum. Kalçamın iki tarafı da çok ağrıyordu. Kullanmayı kesince geçti.
Bu ay yine başladım. Transferden hemen sonra dr yanındaysa vuralım bacaktan dedi.
Hemşire sol bacağımdan vurdu. Dün bişey yoktu ama akşamdan beri üstüne basamıyorum. Bu normal mi? Valla yanlış bişey mi yaptı acaba diyorum. Korktum açıkçası. Üstüne yatamıyorum ayağa zor kalkıyorum zor yürüyorum.

B
Ben ödemedim. Hatta küçük diye 2 hafta sonra yine çağırdılar. Bir öncekidede bir cok kez gitmiştim kese için bir ücret ödemedim.
bize dedilerki bir kere 150 tl alıcaz muayene için sonra almıcaz bugün aradım randevu almak için muayene ücretimiz var artık 150 tl dediler ben sinirlendim artık gebelik oluştu bundan sonra ücretli dediler kese için ayrıkalp atışı için ayrı alacaklarmış 150 şer lira daha benim sağlıklı bir gebeliğim oluştuğu belli değil ayıp değilmi zaten bir sürü para ödedik

Gebelik hesaplamayı nasıl yapıyoruz rica etsem anlatır mısın transfer tarihine göre mı sayıyoruz

Canım bende kalp atışından sonra muayene ücreti alınacak bakalım normalde muayene ücreti 450 kendi hastalarına 280 miş. Eger280 se 3. Ayıma kadar gitmek istiyorum. Bakalım haftaya kalp atışı için gidecegim inşallah herşey yolundadır

Canım ben kendi doktoruma gittim bugün merkeze gitmedim ve keselerimizi gördüm çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…