Test günün ne zaman canımYaaaaaa çok üzüldüm canım ya. Hatırladım tabi.
Gittin mi peki? Ne dediler?
Acaba laboratuvaru mu çok iyi değil bilmiyorum ki? Nasip tabi bu işler ama insan kafaya takmadan duramıyor. Laboratuvar en önemli nokta çünkü. Benim de 5 embriyom donduruldu ama bu kez de tutmazsa 3. Kez orda transfer yaptırır mıyım bilmiyorum. Gerçi en önemli kısmı orda geçirmiş oluyorum ama.
Senin ne olacak şimdi? Genetik test vs yapacaklar mı?
5 eylülde benimde dr randevum var hayırlısı olsun ikimiz içinde14 gün canımmmm 5 eylüle test günü verdiler.
24 Ağustos'ta çatlatma iğnem var. Sanırım onun etkisi geçsin diye. Nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Canım dr ara.belki yapılan işlemlerden dir korkmaKızlar yaa bugün transferim oldu biliyorsunuz az önce wc ye gittim ve kanamam oldu.
Başına bu şekilde gelen var mı? Önce yanma acı ve kan geldi peçeteye. Açık renk.
Amin canımDoktora gittim crimana jel yapabilir dedi. Bebeklerden biri haftasına uygun kalp atımı başlamış, diğeri 1 hafta geri, kese boş değil ama daha geride. Ben ikisinin de yaşama tutunacagina inanıyorum. İnşallah haftaya salı kontrolümde her ikisinin kalbi de sağlıklı atar
Canım dr ara.belki yapılan işlemlerden dir korkma
Benim tranaferimin olduğu gün doktorum kanama olabilir yumurta toplamdan rahimde yaralar olabiliyor ondan dolayı demişti korkma inşallah bişey olmazKızlar yaa bugün transferim oldu biliyorsunuz az önce wc ye gittim ve kanamam oldu.
Başına bu şekilde gelen var mı? Önce yanma acı ve kan geldi peçeteye. Açık renk.
Amiiiiinn amiiiiinn amiiiiinn inşallahDoktora gittim crimana jel yapabilir dedi. Bebeklerden biri haftasına uygun kalp atımı başlamış, diğeri 1 hafta geri, kese boş değil ama daha geride. Ben ikisinin de yaşama tutunacagina inanıyorum. İnşallah haftaya salı kontrolümde her ikisinin kalbi de sağlıklı atar
İnşallah hamilelik müjdeni alacaksın.Bugun transferimi 10. Gunu. Başıma gelmedik kalmadi. Progestan fitil dokundu yara yapti. Agizdan alfim ishal yapti ustune birde idrar yol enfeksiyonu. Oh tam oldu. 6. Gun hepsi gecti ama bendeki korku her gun dahada artiyor. Yarin test gunum. Bu sabah akinti ile beraber kan geldi. Rengi bozuk. Yani kahve rengi desemmi demesemmi bilemedim. Umudum kalmadi demistim ama insan yinede acaba diyor. Morale ihtiyacim var kizlar. Dun gece komsudayken bir baş donmesi. Dunya bana guzeldi sanki ucuyordum. Ya bunlar ne niye bana oldu hepsi
Test günün ne zaman canım
5 eylül Can'ım. Dayanabilirsem tabi. Bu defa 2 tane konulduğu için daha umutluyum. İnş hayırlısı canım. Sen de tez zamanda bebişini gör inş.5 eylülde benimde dr randevum var hayırlısı olsun ikimiz içinde
İnternette öyle diyor Can'ım. Zaten rahim ağzım dar Benim. Kistlerde var ağız kısmında. Yine zor girmişti içeri. Bugün Yok gibi kanama. Aramadım o yüzden.Canım dr ara.belki yapılan işlemlerden dir korkma
Sağol Can'ım inşallah.Benim tranaferimin olduğu gün doktorum kanama olabilir yumurta toplamdan rahimde yaralar olabiliyor ondan dolayı demişti korkma inşallah bişey olmaz
Anladim canim hayirlisi olsun.4.gun embriyosu 2 embriyo canım
Ben ödemedim. Hatta küçük diye 2 hafta sonra yine çağırdılar. Bir öncekidede bir cok kez gitmiştim kese için bir ücret ödemedim.Kızlar bir şey sorucam kese görme ve kalp atışı muayenesi için ücret ödediniz mi?
bize dedilerki bir kere 150 tl alıcaz muayene için sonra almıcaz bugün aradım randevu almak için muayene ücretimiz var artık 150 tl dediler ben sinirlendim artık gebelik oluştu bundan sonra ücretli dediler kese için ayrıkalp atışı için ayrı alacaklarmış 150 şer lira daha benim sağlıklı bir gebeliğim oluştuğu belli değil ayıp değilmi zaten bir sürü para ödedikBen ödemedim. Hatta küçük diye 2 hafta sonra yine çağırdılar. Bir öncekidede bir cok kez gitmiştim kese için bir ücret ödemedim.
Gebelik hesaplamayı nasıl yapıyoruz rica etsem anlatır mısın transfer tarihine göre mı sayıyoruzB
bize dedilerki bir kere 150 tl alıcaz muayene için sonra almıcaz bugün aradım randevu almak için muayene ücretimiz var artık 150 tl dediler ben sinirlendim artık gebelik oluştu bundan sonra ücretli dediler kese için ayrıkalp atışı için ayrı alacaklarmış 150 şer lira daha benim sağlıklı bir gebeliğim oluştuğu belli değil ayıp değilmi zaten bir sürü para ödedik
Google a gebelik hesaplama yaz canmGebelik hesaplamayı nasıl yapıyoruz rica etsem anlatır mısın transfer tarihine göre mı sayıyoruz
Canım bende kalp atışından sonra muayene ücreti alınacak bakalım normalde muayene ücreti 450 kendi hastalarına 280 miş. Eger280 se 3. Ayıma kadar gitmek istiyorum. Bakalım haftaya kalp atışı için gidecegim inşallah herşey yolundadırB
bize dedilerki bir kere 150 tl alıcaz muayene için sonra almıcaz bugün aradım randevu almak için muayene ücretimiz var artık 150 tl dediler ben sinirlendim artık gebelik oluştu bundan sonra ücretli dediler kese için ayrıkalp atışı için ayrı alacaklarmış 150 şer lira daha benim sağlıklı bir gebeliğim oluştuğu belli değil ayıp değilmi zaten bir sürü para ödedik
Canım ben kendi doktoruma gittim bugün merkeze gitmedim ve keselerimizi gördüm çok şükür.Canım bende kalp atışından sonra muayene ücreti alınacak bakalım normalde muayene ücreti 450 kendi hastalarına 280 miş. Eger280 se 3. Ayıma kadar gitmek istiyorum. Bakalım haftaya kalp atışı için gidecegim inşallah herşey yolundadır
Çok iyi canım sevindim. İkizmi senindeCanım ben kendi doktoruma gittim bugün merkeze gitmedim ve keselerimizi gördüm çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?