anladim cnm sagolasinYumurtan on gelişimine bağlı 1 hafta kullanda var 15 gün kullananda
Ben 7 gün kullandım canımkizlar birsey sorucan size bu yunurta gelistirici igneler kac gun kullaniliyor yaa
insaallah bende az kullanirimda hemencecik gelirsirler kaliteli olurlarsa hemen transfer oluruz yaaBen 7 gün kullandım canım
En iyisini yapıosun kullanma nar suyu iç kabak çekirdeği çitle canm benin evet yatma araştırmalara yörede yatmayanlar da tutma olasılığı daha yüksek Rabbim inş güzel haber Almanya izin verirArkadaşlar 2 gün once transferim yapildi.size doktorlariniz ne gibi tavsiyelerde bulundu acaba?mesela benim doktorum yatmamami soyledi.kan akışı yavaşlar surekli yatarsan dedi.embriyoya kan akışı lazım dedi.agir kaldirma bedenini yorma dedi.bide sigara kullananlar napiyo bu durumda ben 3 gündür ağzıma almadim.sizler ne durumdasiniz
Cok tskr edrim aminnEn iyisini yapıosun kullanma nar suyu iç kabak çekirdeği çitle canm benin evet yatma araştırmalara yörede yatmayanlar da tutma olasılığı daha yüksek Rabbim inş güzel haber Almanya izin verir
Cok tskr edrim aminnnar suyunu aile hekimliğindeki doktorda hep söylerdi gercekten faydali demekki ama bu mevsimde nerden bulunurkiEn iyisini yapıosun kullanma nar suyu iç kabak çekirdeği çitle canm benin evet yatma araştırmalara yörede yatmayanlar da tutma olasılığı daha yüksek Rabbim inş güzel haber Almanya izin verir
Cok sagol sorma nescafeyi cok seviyorum ondan nicim bu ama maalesef icemiyorum artikinsallah bakalim gun sayiyorum.hepimizin guzel haberleroni aliriz insallahHayırlı cumalar kızlar , hayırlı olsun nickdaşım, senin mesajını okudum içime bi ferahlık geldi , Allah izin verirse pozitifi göreceksin
Benin onceleri sebepsiz kisirlik dediler.4 yil boyunca.tup bebege baslayinca cikolata kisti oldugu cikti.sanirim yumurtalari etkiliyo.zaten 8 yumurta olustu sadece 2 tanesi 1.kalite digerleri yasamadi.ama o 2 sini transfer ettiler.ama sukur ki yumurtam var.olmazsa bidaha denerim.İnşallah tutunur cnm senin faktör neydi
Adetin 2 ya da 3.gunu baslaniyor.doktor duruma gore yumurta toplama islemine kadar devam ediyor.kizlar birsey sorucan size bu yunurta gelistirici igneler kac gun kullaniliyor yaa
Ayyyy hadi hayırlısı en kısa sürede listeyi güncellemem lazım sonradaaaaaa gelsinnnnn bebişlerrrrrrSlm kızlar ben dun transfer oldum.2 tane embriyo 1.kalite idi.2sinide koydular.don durulcak kalmadi.ama her sey cok guzel gitti.sanirim yarin bi aksilik olmazsa tutunma gunu.
Canım ananasta iyi gelir diyorlar ama nar suyunu bilemiyorum zaten ilaçlarla zarı kalınlaştırıyoruz fazlası ne olur bilememArkadaşlar 2 gün once transferim yapildi.size doktorlariniz ne gibi tavsiyelerde bulundu acaba?mesela benim doktorum yatmamami soyledi.kan akışı yavaşlar surekli yatarsan dedi.embriyoya kan akışı lazım dedi.agir kaldirma bedenini yorma dedi.bide sigara kullananlar napiyo bu durumda ben 3 gündür ağzıma almadim.sizler ne durumdasiniz
Cok tskr ederimhepimiz güzel haberlerle gelelim insallahCanım ananasta iyi gelir diyorlar ama nar suyunu bilemiyorum zaten ilaçlarla zarı kalınlaştırıyoruz fazlası ne olur bilemem
İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz
Hayirli guzellll pozitiiiifffffffff cevaplar beklioruzzzz....Slm kızlar ben dun transfer oldum.2 tane embriyo 1.kalite idi.2sinide koydular.don durulcak kalmadi.ama her sey cok guzel gitti.sanirim yarin bi aksilik olmazsa tutunma gunu.
5. Gün embriyosunda ertesi gün tutunma günü demişti dr um canımBu arada aklima bisey takıldı doktora sormayida unutmusum.embriyonun rahme tutunma süresi ne kadar zamanda tamamlaniyo acaba? Bilgisi olan varmi.saniyelik biseymi yoksa günler süren biseymi?
Transferden hemen sonraki gun mu tutunuo cnm embriyo???5. Gün embriyosunda ertesi gün tutunma günü demişti dr um canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?