TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Arkadaşlar 2 gün once transferim yapildi.size doktorlariniz ne gibi tavsiyelerde bulundu acaba?mesela benim doktorum yatmamami soyledi.kan akışı yavaşlar surekli yatarsan dedi.embriyoya kan akışı lazım dedi.agir kaldirma bedenini yorma dedi.bide sigara kullananlar napiyo bu durumda ben 3 gündür ağzıma almadim.sizler ne durumdasiniz

En iyisini yapıosun kullanma nar suyu iç kabak çekirdeği çitle canm benin evet yatma araştırmalara yörede yatmayanlar da tutma olasılığı daha yüksek Rabbim inş güzel haber Almanya izin verir

En iyisini yapıosun kullanma nar suyu iç kabak çekirdeği çitle canm benin evet yatma araştırmalara yörede yatmayanlar da tutma olasılığı daha yüksek Rabbim inş güzel haber Almanya izin verir
Cok tskr edrim aminnnar suyunu aile hekimliğindeki doktorda hep söylerdi gercekten faydali demekki ama bu mevsimde nerden bulunurki

Herkese merhaba,
Bir süredir başlığı takipteyim hepimiz için zorlu bir süreç bu ve ancak bu platformda kendmizi anlayabilecek insanlar buluyoruz. O yüzden hepiniz iyiki varsınız öncelikle :)
Ben de bu ay 3. Tüp bebek denememi yapacağım. Dondurulmuş 3 tane embriyom, öncesinde 2 tane başarısız tüp bebek denemem var. Çokça tecrübelilerden sayılırım :)
Şu an adetin 2. Günündeyim estrofem tablet günde 3 kez ve de clexane 0.4 lük iğne günde bir kez kullanıyorum. Bunların yanında santafer, inofolic combi ve dvit var..
Dilerim manevi yükü oldukça ağır olan bu süreci mutlu bitiririz hepimiz!

Daha önce dondurma deneyimi yaşamış arkadaşlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz? Bi de transfer öncesi rahim hazırlama sürecinde ne sıklıkla doktora gittiniz?

Hayırlı cumalar kızlar , hayırlı olsun nickdaşım, senin mesajını okudum içime bi ferahlık geldi , Allah izin verirse pozitifi göreceksin
Cok sagol sorma nescafeyi cok seviyorum ondan nicim bu ama maalesef icemiyorum artikinsallah bakalim gun sayiyorum.hepimizin guzel haberleroni aliriz insallah

İnşallah tutunur cnm senin faktör neydi
Benin onceleri sebepsiz kisirlik dediler.4 yil boyunca.tup bebege baslayinca cikolata kisti oldugu cikti.sanirim yumurtalari etkiliyo.zaten 8 yumurta olustu sadece 2 tanesi 1.kalite digerleri yasamadi.ama o 2 sini transfer ettiler.ama sukur ki yumurtam var.olmazsa bidaha denerim.

Slm kızlar ben dun transfer oldum.2 tane embriyo 1.kalite idi.2sinide koydular.don durulcak kalmadi.ama her sey cok guzel gitti.sanirim yarin bi aksilik olmazsa tutunma gunu.
Ayyyy hadi hayırlısı en kısa sürede listeyi güncellemem lazım sonradaaaaaa gelsinnnnn bebişlerrrrrr

Canım ananasta iyi gelir diyorlar ama nar suyunu bilemiyorum zaten ilaçlarla zarı kalınlaştırıyoruz fazlası ne olur bilemem
İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz

Kızlar ben regl olmadım tarlusal alsam mı bilemedim yatın hemşireye soracağım benim gibi geciken tarlusal alan var mı bu ay transfer yan etki olur mu bilemiyorum kafam karışık 1 hafta oldu bazen daha da fazla oluyor beklemek çok zor

Canım ananasta iyi gelir diyorlar ama nar suyunu bilemiyorum zaten ilaçlarla zarı kalınlaştırıyoruz fazlası ne olur bilemem
İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz
Cok tskr ederimhepimiz güzel haberlerle gelelim insallah

Bu arada aklima bisey takıldı doktora sormayida unutmusum.embriyonun rahme tutunma süresi ne kadar zamanda tamamlaniyo acaba? Bilgisi olan varmi.saniyelik biseymi yoksa günler süren biseymi?

Bu arada aklima bisey takıldı doktora sormayida unutmusum.embriyonun rahme tutunma süresi ne kadar zamanda tamamlaniyo acaba? Bilgisi olan varmi.saniyelik biseymi yoksa günler süren biseymi?
5. Gün embriyosunda ertesi gün tutunma günü demişti dr um canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…