TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hangi hastanede yaptiriyorsun

Bazı hastaneler yapıyor. Büyük ihtimalle benim ki de kalp atımından sonra artık tüp bebek süreci bitti burada takip olacaksam ücret ödeme talep edeceklerdir.
Sonrasına tabiki eyvallah ama baştan dediler kalp atışını duyalım duyunca istediğiniz dr gidebilirsiniz
Muayene ücreti alınmayacak dediler
Zaten bu süreçte çok para ödedik
Bu kadar ince hesap yapmalarına kızdım

Yüzüm ve göğüs kısmım sivilce doldu, kuru ciltli olmama rağmen şuan baya yaglandi ve saçım dökülüyor. Sizinde böyle ŞİKAYETLERİNİZ var mi
Ah canım hiç sorma
Alnım sivilce doldu ve saçlarım tutam tutam dökülüyor

Hastane konusunda haklısın. Bu etkiler de hamilelikten ve ilaçlardan sanırım. Seninde ikiz sanırım migde bulantın başladı mı bende henüz bir şey yok
Evet canım ikizmiş Allah nasip ederse
Bulantı başlamadı erken zaten daha ilk gebeliğimde 7 haftadan sonra başlamıştı ve çoook uzun sürdü inşallah bu sefer olmaz hayattan soğutmuştu
Ben çok iştahlıyım ya sanki içimi kemiriyorlar hep et türü şeyler yemek istiyorum çok yemek ismi vermiyim tabi doğru olmaz

A alya001 canım çok haklısın. Devlet hastanesi mantığında bir çoğu. Zaten suratsız çalışanlar. Geçen hemşire bayağı saydırdım. Bedavaya yaptırmıyoruz özel merkezlerden ne farkı var diye. Bu ekip işi dedim. Haklısınız falan filan. Konuştuğum hemşirede Zaten devlete atanmak için KPSS ye girecekmiş. Bırakacakmış kışın.
Ama ilgi sıfır gerçekten. Biraz düzelme oldu gibi ama yine eskiye dönerler. Doktora yazık. Ben de transferimi orda yaptırmam bir daha. Embriyoları alıp başka merkez de yaptırırım.

Kızlar duramadim acile geldim belki kese gözükür diye.4+6haftalik ama vajinal ultrasonla 1tane gordu 1tane net degil..beta 8135 gibi bisey çıktı..persembe randevum vardi gidip gitmemekte kararsızım..

Kızlar duramadim acile geldim belki kese gözükür diye.4+6haftalik ama vajinal ultrasonla 1tane gordu 1tane net degil..beta 8135 gibi bisey çıktı..persembe randevum vardi gidip gitmemekte kararsızım..
Canım bizde dayanamadık gittik bugün normalde perşembeydi kese randevusu
Acilde bakıyolar mı öyle var mıydı kadın doğumcu

Canım bizde dayanamadık gittik bugün normalde perşembeydi kese randevusu
Acilde bakıyolar mı öyle var mıydı kadın doğumcu
Gördüler mi canım seninkini..evet acilde mutlaka bi kadin dogum acil oluyo canım..persembe gitsemmi kararsızım sen gitcen mi yine

Gördüler mi canım seninkini..evet acilde mutlaka bi kadin dogum acil oluyo canım..persembe gitsemmi kararsızım sen gitcen mi yine
Evet canım gördük keselerimizi çok şükür alttan bakmadı karından
Kalp atışları için de cumartesi ye randevu verdi doktorumuz o zamana duyulur dedi

Evet canım gördük keselerimizi çok şükür alttan bakmadı karından
Kalp atışları için de cumartesi ye randevu verdi doktorumuz o zamana duyulur dedi
Iki tane mi maşallah:)benim ki neden gözükmedi acaba..kan degerin cok iyi dedi.karindan gozukmez şimdi dedi pers de gozukmez dedi..senin ki nekadrlik şimdi

Iki tane mi maşallah:)benim ki neden gözükmedi acaba..kan degerin cok iyi dedi.karindan gozukmez şimdi dedi pers de gozukmez dedi..senin ki nekadrlik şimdi
Evet canım 2 taneler nasipse
Sat 19 temmuz 4+ 6 oluyor şimdi
Belki cihaxlada alakalıdır devlet hastanesi ne mi gittin

Evet ayniyiz..bende.sat.19temmuz.4+6 evt devletin acili.cumartesi ozele mi gitsem acaba
Özele git bence devletin cihazları çok iyi değil ben kızımı doğum yaptıran doktoruma gittim takip için de kabul etti onda devam edicem bi sıkıntı yaşamazsak 4 boyutlu ultrasonu falan da var
Kızımda hep kayıt yapmıştı ultrason görüntülerini sesli video kaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…