Hangi hastanede yaptiriyorsunB
bize dedilerki bir kere 150 tl alıcaz muayene için sonra almıcaz bugün aradım randevu almak için muayene ücretimiz var artık 150 tl dediler ben sinirlendim artık gebelik oluştu bundan sonra ücretli dediler kese için ayrıkalp atışı için ayrı alacaklarmış 150 şer lira daha benim sağlıklı bir gebeliğim oluştuğu belli değil ayıp değilmi zaten bir sürü para ödedik
İzmir su hospitalHangi hastanede yaptiriyorsun
Evet canım ikizlerÇok iyi canım sevindim. İkizmi seninde
Bazı hastaneler yapıyor. Büyük ihtimalle benim ki de kalp atımından sonra artık tüp bebek süreci bitti burada takip olacaksam ücret ödeme talep edeceklerdir.İzmir su hospital
Sonrasına tabiki eyvallah ama baştan dediler kalp atışını duyalım duyunca istediğiniz dr gidebilirsinizBazı hastaneler yapıyor. Büyük ihtimalle benim ki de kalp atımından sonra artık tüp bebek süreci bitti burada takip olacaksam ücret ödeme talep edeceklerdir.
Ah canım hiç sormaYüzüm ve göğüs kısmım sivilce doldu, kuru ciltli olmama rağmen şuan baya yaglandi ve saçım dökülüyor. Sizinde böyle ŞİKAYETLERİNİZ var mi
Yaaaaaa çok üzüldüm canım ya. Hatırladım tabi.
Gittin mi peki? Ne dediler?
Acaba laboratuvaru mu çok iyi değil bilmiyorum ki? Nasip tabi bu işler ama insan kafaya takmadan duramıyor. Laboratuvar en önemli nokta çünkü. Benim de 5 embriyom donduruldu ama bu kez de tutmazsa 3. Kez orda transfer yaptırır mıyım bilmiyorum. Gerçi en önemli kısmı orda geçirmiş oluyorum ama.
Senin ne olacak şimdi? Genetik test vs yapacaklar mı?[/QUOT
Kan testimi orda ozellikle yaptirdim arayip haber vereceklermi merak ettim ama nerdee bu kadar ilgisiz bu hastane olabilir mi ya ben kendim yaptiracagim genetik test kasim veya aralikbayi gibi baska bir yerde 3. Denememi yaptiracagim o kadar sinirliyim ki hemsirelere hastaneye allah bit daha oraya dusurmrsin insallah senin verecegin haberle seviniriz canim
Hastane konusunda haklısın. Bu etkiler de hamilelikten ve ilaçlardan sanırım. Seninde ikiz sanırım migde bulantın başladı mı bende henüz bir şey yokAh canım hiç sorma
Alnım sivilce doldu ve saçlarım tutam tutam dökülüyor
Evet canım ikizmiş Allah nasip ederseHastane konusunda haklısın. Bu etkiler de hamilelikten ve ilaçlardan sanırım. Seninde ikiz sanırım migde bulantın başladı mı bende henüz bir şey yok
Benimde çenem çok sivilce oldu.saçlarım çok dökülüyor.Yüzüm ve göğüs kısmım sivilce doldu, kuru ciltli olmama rağmen şuan baya yaglandi ve saçım dökülüyor. Sizinde böyle ŞİKAYETLERİNİZ var mi
Canım bizde dayanamadık gittik bugün normalde perşembeydi kese randevusuKızlar duramadim acile geldim belki kese gözükür diye.4+6haftalik ama vajinal ultrasonla 1tane gordu 1tane net degil..beta 8135 gibi bisey çıktı..persembe randevum vardi gidip gitmemekte kararsızım..
Gördüler mi canım seninkini..evet acilde mutlaka bi kadin dogum acil oluyo canım..persembe gitsemmi kararsızım sen gitcen mi yineCanım bizde dayanamadık gittik bugün normalde perşembeydi kese randevusu
Acilde bakıyolar mı öyle var mıydı kadın doğumcu
Evet canım gördük keselerimizi çok şükür alttan bakmadı karındanGördüler mi canım seninkini..evet acilde mutlaka bi kadin dogum acil oluyo canım..persembe gitsemmi kararsızım sen gitcen mi yine
Iki tane mi maşallah:)benim ki neden gözükmedi acaba..kan degerin cok iyi dedi.karindan gozukmez şimdi dedi pers de gozukmez dedi..senin ki nekadrlik şimdiEvet canım gördük keselerimizi çok şükür alttan bakmadı karından
Kalp atışları için de cumartesi ye randevu verdi doktorumuz o zamana duyulur dedi
Evet canım 2 taneler nasipseIki tane mi maşallah:)benim ki neden gözükmedi acaba..kan degerin cok iyi dedi.karindan gozukmez şimdi dedi pers de gozukmez dedi..senin ki nekadrlik şimdi
Evet ayniyiz..bende.sat.19temmuz.4+6Evet canım 2 taneler nasipse
Sat 19 temmuz 4+ 6 oluyor şimdi
Belki cihaxlada alakalıdır devlet hastanesi ne mi gittin
Özele git bence devletin cihazları çok iyi değil ben kızımı doğum yaptıran doktoruma gittim takip için de kabul etti onda devam edicem bi sıkıntı yaşamazsak 4 boyutlu ultrasonu falan da varEvet ayniyiz..bende.sat.19temmuz.4+6evt devletin acili.cumartesi ozele mi gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?