TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Merhaba kızlar senim sat 14 temmuz kese ve kalp atışı için doktor 29 ağustosda çağırdı kese için ayrı çağrmadı ikisini aynı anda görürz inşaallah ben ilçede olduğum için özelhastane yok devlette çok kalabalk mecburen beklicem ayın 29 unu

Sesli video mu cok iyiymiş gerçekten.olmazsa cumartsi ozele giderim inşallah..hayırlısı olsun bakalim:)

Mrh canım aslında gec gidip her ikisini ayni anda gormek daha iyi..boyle surekli bi bekleme..29 ağustosta kac haftalık oluyo

Mrh canım aslında gec gidip her ikisini ayni anda gormek daha iyi..boyle surekli bi bekleme..29 ağustosta kac haftalık oluyo
7.haftanın içinde olcak canm 6+4 olcak sanırım inşaallah hayırlı haberler alırım.Şuanda bi belirtim falan yok mide bulanması için erken galiba sadece biraz fazla ayakta kalınca kasıklarımda hafif hafif batma oluyo o kadar.

Merhaba inşallah pozitif olur sonucunuz

Fitili ağızdan aldım dediniz değil mi yanlış anlamadım oluyormuymuş öyle

Hiç sanmıyorum fitilin ağızdan alınacağını baş dönmesi vs bınlardan bence daha kötü olanilirdiniz

fitil agizdan da alinir ve bas donmesi yapar yan etkileri zaten bunlardir. V vildanadem

Yüzüm ve göğüs kısmım sivilce doldu, kuru ciltli olmama rağmen şuan baya yaglandi ve saçım dökülüyor. Sizinde böyle ŞİKAYETLERİNİZ var mi

Yuzum, boynum gogus kismi benimde sivilce doldu aynen. Normal bir cildim var aslinda ama simdi cok yagli, sac døkuntum yok fakat yaglanma var saclardada asiri derece. Cok midem bulaniyor suyun tadi kokusu rahatsiz ediyor.

Merhaba aranıza yeni katıldım hamile olan arkadaşları tebrik ederim Allah bağışlasın bebeklerinizi en kısa zamanda da bizlere de Rabbim nasip etsin insallah benim sizden bir ricam olucakti bende bayramdan sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım da Ankara da oturuyorum bana önereceğiniz hastane ve doktor var mı acaba bide rica etsem raporlu fiyatlarını biliyorsanız yazabilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler

Canım ben ankara acıbademde rana karayalçına gittim. İlk arkadaşım gitmişti şimdi 4 aylık ikizlere hamile benimde 5+6 dayım ikizlere hamileyim.doktor biraz dalgın hatırlatman gerekiyor her seferinde ama bu biraz yoruyor.ama çok yoğun bi doktor bunu ona bağlıyorum.raporsuz şuan 6 bin 6.500 müş. Raporlu yapamıyorlar ilaçlarda tabi raporsuz.ama başarı oranı yüksek.bi arkadaşımda yine acıbademde sarp diye doktor var ona gidecek inşallah tavsiye ederim

Teşekkür ederim cevapladigin için ama baya bı pahalıymis başkentte raporlu 3 bin artı ilaclarmis bir arkadaşım yaptırdı Hulusi hocaya gitmiş şuan hamile şükür Hulusi hoca hakkında bilgi fikriniz varmı

neden gogsen bey degil?? Bence gogsen bey daha pozotif

Yok malesef bilgim.bende ilk tüp bebeği hacettepe üniversitesi hastanesinde yaptırdım raporlu 1800 hastane ilaçlarda 950 tutmuştu.ama benim ilk tüp bebegim tutmadı. İkinci tuttu şükür.ama orasıda başarılı bir hastane.

Hacettepeden memnun kaldınız mı peki doktorların ilgisi felan nasıl

Bugun ilk olarak kirmizi sonra da kahve lekem geldi odum koptu acile gittim kese duruyor dedi.bir dusuk innesi yaptilar. Pazartesi gunu kalp atisi icin gel dedi doktor. Kesenin gozukmesi bebegin yasadigi anlama geliyor mu???? Sorun olsaydi kese gozukmeyecek miydi??? Lutfen bilgisi olan yardim etsin

Kan sulandirici igne kullananlar arkadaşlar süreli bittikçe yazdırıyor musunuz yoksa rapor mu çıkardınız,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…