Sesli video mu cok iyiymiş gerçekten.olmazsa cumartsi ozele giderim inşallah..hayırlısı olsun bakalim:)Özele git bence devletin cihazları çok iyi değil ben kızımı doğum yaptıran doktoruma gittim takip için de kabul etti onda devam edicem bi sıkıntı yaşamazsak 4 boyutlu ultrasonu falan da var
Kızımda hep kayıt yapmıştı ultrason görüntülerini sesli video kaydı
Mrh canım aslında gec gidip her ikisini ayni anda gormek daha iyi..boyle surekli bi bekleme..29 ağustosta kac haftalık oluyoMerhaba kızlar senim sat 14 temmuz kese ve kalp atışı için doktor 29 ağustosda çağırdı kese için ayrı çağrmadı ikisini aynı anda görürz inşaallah ben ilçede olduğum için özelhastane yok devlette çok kalabalk mecburen beklicem ayın 29 unu
7.haftanın içinde olcak canm 6+4 olcak sanırım inşaallah hayırlı haberler alırım.Şuanda bi belirtim falan yok mide bulanması için erken galiba sadece biraz fazla ayakta kalınca kasıklarımda hafif hafif batma oluyo o kadar.Mrh canım aslında gec gidip her ikisini ayni anda gormek daha iyi..boyle surekli bi bekleme..29 ağustosta kac haftalık oluyo
Merhaba inşallah pozitif olur sonucunuzBugun transferimi 10. Gunu. Başıma gelmedik kalmadi. Progestan fitil dokundu yara yapti. Agizdan alfim ishal yapti ustune birde idrar yol enfeksiyonu. Oh tam oldu. 6. Gun hepsi gecti ama bendeki korku her gun dahada artiyor. Yarin test gunum. Bu sabah akinti ile beraber kan geldi. Rengi bozuk. Yani kahve rengi desemmi demesemmi bilemedim. Umudum kalmadi demistim ama insan yinede acaba diyor. Morale ihtiyacim var kizlar. Dun gece komsudayken bir baş donmesi. Dunya bana guzeldi sanki ucuyordum. Ya bunlar ne niye bana oldu hepsi
fitil agizdan da alinir ve bas donmesi yapar yan etkileri zaten bunlardir. V vildanademMerhaba inşallah pozitif olur sonucunuz
Fitili ağızdan aldım dediniz değil mi yanlış anlamadım oluyormuymuş öyle
Hiç sanmıyorum fitilin ağızdan alınacağını baş dönmesi vs bınlardan bence daha kötü olanilirdiniz
Hiç duymadım 3. Denemem olacak neredeysefitil agizdan da alinir ve bas donmesi yapar yan etkileri zaten bunlardir. V vildanadem
internete yazin isterseniz yada progestan fitilin prospektusunu okuyun oyle yaziyorHiç duymadım 3. Denemem olacak neredeyse
Yüzüm ve göğüs kısmım sivilce doldu, kuru ciltli olmama rağmen şuan baya yaglandi ve saçım dökülüyor. Sizinde böyle ŞİKAYETLERİNİZ var mi
Canım ben ankara acıbademde rana karayalçına gittim. İlk arkadaşım gitmişti şimdi 4 aylık ikizlere hamile benimde 5+6 dayım ikizlere hamileyim.doktor biraz dalgın hatırlatman gerekiyor her seferinde ama bu biraz yoruyor.ama çok yoğun bi doktor bunu ona bağlıyorum.raporsuz şuan 6 bin 6.500 müş. Raporlu yapamıyorlar ilaçlarda tabi raporsuz.ama başarı oranı yüksek.bi arkadaşımda yine acıbademde sarp diye doktor var ona gidecek inşallah tavsiye ederimMerhaba aranıza yeni katıldım hamile olan arkadaşları tebrik ederim Allah bağışlasın bebeklerinizi en kısa zamanda da bizlere de Rabbim nasip etsin insallah benim sizden bir ricam olucakti bende bayramdan sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım da Ankara da oturuyorum bana önereceğiniz hastane ve doktor var mı acaba bide rica etsem raporlu fiyatlarını biliyorsanız yazabilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim cevapladigin için ama baya bı pahalıymis başkentte raporlu 3 bin artı ilaclarmis bir arkadaşım yaptırdı Hulusi hocaya gitmiş şuan hamile şükür Hulusi hoca hakkında bilgi fikriniz varmıCanım ben ankara acıbademde rana karayalçına gittim. İlk arkadaşım gitmişti şimdi 4 aylık ikizlere hamile benimde 5+6 dayım ikizlere hamileyim.doktor biraz dalgın hatırlatman gerekiyor her seferinde ama bu biraz yoruyor.ama çok yoğun bi doktor bunu ona bağlıyorum.raporsuz şuan 6 bin 6.500 müş. Raporlu yapamıyorlar ilaçlarda tabi raporsuz.ama başarı oranı yüksek.bi arkadaşımda yine acıbademde sarp diye doktor var ona gidecek inşallah tavsiye ederim
neden gogsen bey degil?? Bence gogsen bey daha pozotifTeşekkür ederim cevapladigin için ama baya bı pahalıymis başkentte raporlu 3 bin artı ilaclarmis bir arkadaşım yaptırdı Hulusi hocaya gitmiş şuan hamile şükür Hulusi hoca hakkında bilgi fikriniz varmı
Yok malesef bilgim.bende ilk tüp bebeği hacettepe üniversitesi hastanesinde yaptırdım raporlu 1800 hastane ilaçlarda 950 tutmuştu.ama benim ilk tüp bebegim tutmadı. İkinci tuttu şükür.ama orasıda başarılı bir hastane.Teşekkür ederim cevapladigin için ama baya bı pahalıymis başkentte raporlu 3 bin artı ilaclarmis bir arkadaşım yaptırdı Hulusi hocaya gitmiş şuan hamile şükür Hulusi hoca hakkında bilgi fikriniz varmı
Arkadaşım Hulusi hocaya gitmiş canım bilmiyorum ki neden göğsen bey değilneden gogsen bey degil?? Bence gogsen bey daha pozotif
Yok malesef bilgim.bende ilk tüp bebeği hacettepe üniversitesi hastanesinde yaptırdım raporlu 1800 hastane ilaçlarda 950 tutmuştu.ama benim ilk tüp bebegim tutmadı. İkinci tuttu şükür.ama orasıda başarılı bir hastane.
Hacettepeden memnun kaldınız mı peki doktorların ilgisi felan nasılYok malesef bilgim.bende ilk tüp bebeği hacettepe üniversitesi hastanesinde yaptırdım raporlu 1800 hastane ilaçlarda 950 tutmuştu.ama benim ilk tüp bebegim tutmadı. İkinci tuttu şükür.ama orasıda başarılı bir hastane.
Hacettepeden memnun kaldınız mı peki doktorların ilgisi felan nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?