TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bende de hicbisey yok canım.insallah alirsin merak etme o haftaya her iki guzel haberi de alirsin insallah

Canım burdan da cvp vereyim sana.cunku bende araştırdım insan cok ihtiyac duyoyo boyle zamanda bi fikre.ben gazi de yaptırdım.1tane oglum oldugu icin raporum yoktu.1400 hastane 2000ne yakinda ilaca verdik..rapor olunca hastane 400 aliyo yine ilac parasi ama belki yari fiyatına benim verdigimin..ilk zekai tahir burak ta yaptırdım ordan da memnundum ama cok kalabalik gaxideki gibi ilgi yok.bana gazi ozel bi hastane gibi geldi sen bilirsin canim Rabbim.yardımcınız olsun

Kizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim?

Canım çok sağol cevap verdiğin için doktorun kim peki gazide

Slm kızlar nasıl gidiyor test yaptıran varmı güzel haberlerinizi bekliyorum

Duzelir gibi oluyorlar sonrasinda yine suratsizliga devam embriyolari istediginde alabildigini bilmiyordum bende bugun genetik test icin kan verdim bir ay sonra sonuc cikacak

Duzelir gibi oluyorlar sonrasinda yine suratsizliga devam embriyolari istediginde alabildigini bilmiyordum bende bugun genetik test icin kan verdim bir ay sonra sonuc cikacak
Alınabiliyormuş Can'ım. Prosedür ne tam olarak bilmiyorum ama hemşire öyle söyledi.

Evet canım çok şükür 12. Günde pozitifi gördüm yarın kan testim tekrarlanıcak artışı kontrol edilicek. Sen neler yapıyorsun şu an ?
Ay çok sevindim çok şükür çok güzel bir haber bu .Hayırlı olsun ve hayırla ilerlesin inşallah canım bende eylülde gidicem yeni tedavi için. Sana kaç embriyo transfer edildi ve kaçınci gundü

Kizlar kaverengi lekelenmmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.

Ay çok sevindim çok şükür çok güzel bir haber bu .Hayırlı olsun ve hayırla ilerlesin inşallah canım bende eylülde gidicem yeni tedavi için. Sana kaç embriyo transfer edildi ve kaçınci gundü
Çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah sende güzel haberler verirsin bize 3. Gün embriyoları 2 tane

Çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah sende güzel haberler verirsin bize 3. Gün embriyoları 2 tane
Maşallah canım maşallah mutlu oldum inan zeki hocaya giden kişilerden olumlu sonuçlar duyunca daha da mutlu oluyorum ve umudum daha da artıyor. Inşallah benim de güzel haberlerim olur dua edermisin rica edersem ismen dua et birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…