- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Bende de hicbisey yok canım.insallah alirsin merak etme o haftaya her iki guzel haberi de alirsin insallah7.haftanın içinde olcak canm 6+4 olcak sanırım inşaallah hayırlı haberler alırım.Şuanda bi belirtim falan yok mide bulanması için erken galiba sadece biraz fazla ayakta kalınca kasıklarımda hafif hafif batma oluyo o kadar.
Canım burdan da cvp vereyim sana.cunku bende araştırdım insan cok ihtiyac duyoyo boyle zamanda bi fikre.ben gazi de yaptırdım.1tane oglum oldugu icin raporum yoktu.1400 hastane 2000ne yakinda ilaca verdik..rapor olunca hastane 400 aliyo yine ilac parasi ama belki yari fiyatına benim verdigimin..ilk zekai tahir burak ta yaptırdım ordan da memnundum ama cok kalabalik gaxideki gibi ilgi yok.bana gazi ozel bi hastane gibi geldi sen bilirsin canim Rabbim.yardımcınız olsunMerhaba aranıza yeni katıldım hamile olan arkadaşları tebrik ederim Allah bağışlasın bebeklerinizi en kısa zamanda da bizlere de Rabbim nasip etsin insallah benim sizden bir ricam olucakti bende bayramdan sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım da Ankara da oturuyorum bana önereceğiniz hastane ve doktor var mı acaba bide rica etsem raporlu fiyatlarını biliyorsanız yazabilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler
Canım çok sağol cevap verdiğin için doktorun kim peki gazideCanım burdan da cvp vereyim sana.cunku bende araştırdım insan cok ihtiyac duyoyo boyle zamanda bi fikre.ben gazi de yaptırdım.1tane oglum oldugu icin raporum yoktu.1400 hastane 2000ne yakinda ilaca verdik..rapor olunca hastane 400 aliyo yine ilac parasi ama belki yari fiyatına benim verdigimin..ilk zekai tahir burak ta yaptırdım ordan da memnundum ama cok kalabalik gaxideki gibi ilgi yok.bana gazi ozel bi hastane gibi geldi sen bilirsin canim Rabbim.yardımcınız olsun
Bide bişey daha sorucam canım gazide hocalar vardı özel bı ücretleri felan oluyordu onlardami yaptırdın canım onu merak ettim deCanım çok sağol cevap verdiğin için doktorun kim peki gazide
Duzelir gibi oluyorlar sonrasinda yine suratsizliga devam embriyolari istediginde alabildigini bilmiyordum bende bugun genetik test icin kan verdim bir ay sonra sonuc cikacakA alya001 canım çok haklısın. Devlet hastanesi mantığında bir çoğu. Zaten suratsız çalışanlar. Geçen hemşire bayağı saydırdım. Bedavaya yaptırmıyoruz özel merkezlerden ne farkı var diye. Bu ekip işi dedim. Haklısınız falan filan. Konuştuğum hemşirede Zaten devlete atanmak için KPSS ye girecekmiş. Bırakacakmış kışın.
Ama ilgi sıfır gerçekten. Biraz düzelme oldu gibi ama yine eskiye dönerler. Doktora yazık. Ben de transferimi orda yaptırmam bir daha. Embriyoları alıp başka merkez de yaptırırım.
Alınabiliyormuş Can'ım. Prosedür ne tam olarak bilmiyorum ama hemşire öyle söyledi.Duzelir gibi oluyorlar sonrasinda yine suratsizliga devam embriyolari istediginde alabildigini bilmiyordum bende bugun genetik test icin kan verdim bir ay sonra sonuc cikacak
İnsallah pozitif olurda gerek kalmazAlınabiliyormuş Can'ım. Prosedür ne tam olarak bilmiyorum ama hemşire öyle söyledi.
Sadece ismail hoca vardı zaten.oda cok iyi birisiCanım çok sağol cevap verdiğin için doktorun kim peki gazide
Yok canim ismail hoca vardi sadece oda ucretli degildi ama eylul de ucretlencekmis..nuray hoca ozel poliklinik açmışBide bişey daha sorucam canım gazide hocalar vardı özel bı ücretleri felan oluyordu onlardami yaptırdın canım onu merak ettim de
Canım transfer öncesi son iki gün ve transferden sonra ilişki yasağı var kalp sesini duyana kadarKızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi ilişki yasağınız varmıydı
Teşekkür ederim canım sağolCanım transfer öncesi son iki gün ve transferden sonra ilişki yasağı var kalp sesini duyana kadar
Canım senin ne oldu sonuç zeki hocaya gidiyordun değil mi sendeCanım transfer öncesi son iki gün ve transferden sonra ilişki yasağı var kalp sesini duyana kadar
Evet canım çok şükür 12. Günde pozitifi gördüm yarın kan testim tekrarlanıcak artışı kontrol edilicek. Sen neler yapıyorsun şu an ?Canım senin ne oldu sonuç zeki hocaya gidiyordun değil mi sende
Ay çok sevindim çok şükür çok güzel bir haber bu .Hayırlı olsun ve hayırla ilerlesin inşallah canım bende eylülde gidicem yeni tedavi için. Sana kaç embriyo transfer edildi ve kaçınci gundüEvet canım çok şükür 12. Günde pozitifi gördüm yarın kan testim tekrarlanıcak artışı kontrol edilicek. Sen neler yapıyorsun şu an ?
Çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah sende güzel haberler verirsin bizeAy çok sevindim çok şükür çok güzel bir haber bu .Hayırlı olsun ve hayırla ilerlesin inşallah canım bende eylülde gidicem yeni tedavi için. Sana kaç embriyo transfer edildi ve kaçınci gundü
Maşallah canım maşallah mutlu oldum inan zeki hocaya giden kişilerden olumlu sonuçlar duyunca daha da mutlu oluyorum ve umudum daha da artıyor. Inşallah benim de güzel haberlerim olur dua edermisin rica edersem ismen dua et birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur ...Çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah sende güzel haberler verirsin bize3. Gün embriyoları 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?