TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kizlar kaverengi lekelenmmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.
Kendini yorma bu süreç elbette rahat olmayı gerektirir ama rahat olayım derken kendini yorma dinlen su tüket bol bol .düşük olduğunu sanmam ilaç kullanıyorsun zaten kanama olmasın diye belki jelin kalıntısı olabilir gelen sen yinede dikkat et evde dinlen

Tabiki ederim hep aklımda olacaksın. Rabbim senin de yüzünü güldürsün hayırla evladına kavuştursun. Zeki bey ile bu süreci geçirmek büyük şanstı benim için onun enerjisi ve bana kattıkları mükemmeldi. Allah'ın izni ve zeki beyin de bilgi becerisi ile pozitifi gördüm inşallah bugünde değerim katlanmış olur. Ama pozitif olmak öyle önemli ki canım. iyi düşünmek , herşeyi kurcalamamak tedaviye odaklanmak gerekiyor. Lütfen sende öyle yap kendine odaklan ve transfer olduğun andan itibaren gebe gibi yaşa . Allah dileyen herkese nasip etsin burada öyle çok kişiyi takip ediyorum ki dua ediyorum ki

insallah degildir. Dun o lekeyi gorunce direk kaldigimiz yere geldik. Iki gunlugune bi yerlere gitmistik otele geri geldik cok sukur leke gelmemis aksamdan beri. Jel kullanmiyorum canim.

Sanmam canım inşallah tutunma belirtisidir
ay insallah oyledir cunku bir daha gelmedi devami

ahh canim biliyo musun bende transferden sonra kendimi hamile gibi hissediyordum. Hatta sasiriyordum kendime. Birde dedigin gibi moral cok cok onemli. Bende hic dusunmiim diye esimle bir yerlere gittik.tabiki insan dusunuyo ama kotuyu cok akla getirmemek gerekiyo. Ben hep hayaller kuruyorum ilerisi icin soyle yaparim boyle yaparim. Bugun 9.gunum kan versem mi diye dusunuyorum. Hemde dunku gelen lekem icin dr.a gorunmus olurum

Sen kendini hazır hissediyormusun canım ona göre kan ver , mesela ben 12. Günden erken verip küçük bir değer ile kendimi yiyip büyütebilecek biriyim o sebeple bekledim. 12. Gün baktırdım. Sana bağlı yani bu seni strese sokmayacaksa baktırabilirsin. Sonrasında değerim düşük mü diyip diyip gezme baaak ş

Kızlar 5+3 haftandayim.ama 3gundur sürekli başım agriyo.sizde de oluyo mu.ağrı kesici almak istemiyorum ama simdiue kadar 3kere aldim ayri gunlerde tabi insallh bebisime zarar vermez.ister istemez korkuyorum da niye surekli agriyo.yoksa başka bi.sıkıntım yok şükür

Canım inşallah yerleşme lekesidir o israr testi yap canım çıkar zaten artık sonra gidersin kan vermeye

Normal Can'ım doktorum vücuttaki hormon değişikliğinin sebep olduğunu söylemişti. Ayrıca kese içinde Bebek geliştiğinin göstergesiymiş

Güzel dileklerin için teşekkür ederim kesinlikle olumlu düşünmek çok önemli etkiliyor tüm sonucları inşallah bende güzel sonuçlar alırım canım seninde ınsallah sonucun katlanmıştır

Normal Can'ım doktorum vücuttaki hormon değişikliğinin sebep olduğunu söylemişti. Ayrıca kese içinde Bebek geliştiğinin göstergesiymiş
Ayy Insallh canim ya.valla 3gundur arada bi kesiliyo sonra yine devam.daha belli bi doktorum olmadığı için sormadım da.agri kesici almak sakincalimiymis canim dedi mi bisey parol aldim hic faydasi da yok zaten

Ayy Insallh canim ya.valla 3gundur arada bi kesiliyo sonra yine devam.daha belli bi doktorum olmadığı için sormadım da.agri kesici almak sakincalimiymis canim dedi mi bisey parol aldim hic faydasi da yok zaten
Hormonal olduğu için ağrı kesicilerin etkisi psikolojik. Yine de kullanmadan önce bi dr a danışsan iyi olur

Hiç bilemiyorum bunlar için erken dddi zeki bey bugün. Keseleri görmek gerek dddi . İlk değerim 273 bugün 978 olmuştu
Ooo maşallah. İnşallah hep böyle artmaya devam eder sağlıkla. Nasılsın arkadaşım. Ne durumdasın ağrı sızı varmı. Bende hiç bişey yok. Ayın 5ine randevu aldık kese görmek için bakalım hayırlısı ile görürüz inşallah.

Canım benim de randevum 5 inde . 2 sinde dilerseniz kese bakabilirsiniz dedi doktorum fakat bayram tatilinde olucaz o sebeple ben dönüşü beklicem . İnşallah ikimizde hayırlısıyla sağlıklı keseleri görürüz. Onun dışında farklıyım bol akıntı , bel ve bacak ağrılarım ara ara oluyor, ne yazık ki gaz problemi var ve tabi göğüs ağrısı inanılmaz bunun dışında herşey normal yeme içmeye dikkat ediyorum ilaçlarım devam ediyor aynı haliyle . Sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…