- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
Kendini yorma bu süreç elbette rahat olmayı gerektirir ama rahat olayım derken kendini yorma dinlen su tüket bol bol .düşük olduğunu sanmam ilaç kullanıyorsun zaten kanama olmasın diye belki jelin kalıntısı olabilir gelen sen yinede dikkat et evde dinlenKizlar kaverengi lekelenmmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.
Sanmam canım inşallah tutunma belirtisidirKizlar kaverengi lekelenmmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.
Tabiki ederim hep aklımda olacaksın. Rabbim senin de yüzünü güldürsün hayırla evladına kavuştursun. Zeki bey ile bu süreci geçirmek büyük şanstı benim için onun enerjisi ve bana kattıkları mükemmeldi. Allah'ın izni ve zeki beyin de bilgi becerisi ile pozitifi gördüm inşallah bugünde değerim katlanmış olur. Ama pozitif olmak öyle önemli ki canım. iyi düşünmek , herşeyi kurcalamamak tedaviye odaklanmak gerekiyor. Lütfen sende öyle yap kendine odaklan ve transfer olduğun andan itibaren gebe gibi yaşa . Allah dileyen herkese nasip etsin burada öyle çok kişiyi takip ediyorum ki dua ediyorum kiMaşallah canım maşallah mutlu oldum inan zeki hocaya giden kişilerden olumlu sonuçlar duyunca daha da mutlu oluyorum ve umudum daha da artıyor. Inşallah benim de güzel haberlerim olur dua edermisin rica edersem ismen dua et birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur ...
insallah degildir. Dun o lekeyi gorunce direk kaldigimiz yere geldik. Iki gunlugune bi yerlere gitmistik otele geri geldik cok sukur leke gelmemis aksamdan beri. Jel kullanmiyorum canim.Kendini yorma bu süreç elbette rahat olmayı gerektirir ama rahat olayım derken kendini yorma dinlen su tüket bol bol .düşük olduğunu sanmam ilaç kullanıyorsun zaten kanama olmasın diye belki jelin kalıntısı olabilir gelen sen yinede dikkat et evde dinlen
ay insallah oyledir cunku bir daha gelmedi devamiSanmam canım inşallah tutunma belirtisidir
ahh canim biliyo musun bende transferden sonra kendimi hamile gibi hissediyordum. Hatta sasiriyordum kendime. Birde dedigin gibi moral cok cok onemli. Bende hic dusunmiim diye esimle bir yerlere gittik.tabiki insan dusunuyo ama kotuyu cok akla getirmemek gerekiyo. Ben hep hayaller kuruyorum ilerisi icin soyle yaparim boyle yaparim. Bugun 9.gunum kan versem mi diye dusunuyorum. Hemde dunku gelen lekem icin dr.a gorunmus olurumTabiki ederim hep aklımda olacaksın. Rabbim senin de yüzünü güldürsün hayırla evladına kavuştursun. Zeki bey ile bu süreci geçirmek büyük şanstı benim için onun enerjisi ve bana kattıkları mükemmeldi. Allah'ın izni ve zeki beyin de bilgi becerisi ile pozitifi gördüm inşallah bugünde değerim katlanmış olur. Ama pozitif olmak öyle önemli ki canım. iyi düşünmek , herşeyi kurcalamamak tedaviye odaklanmak gerekiyor. Lütfen sende öyle yap kendine odaklan ve transfer olduğun andan itibaren gebe gibi yaşa . Allah dileyen herkese nasip etsin burada öyle çok kişiyi takip ediyorum ki dua ediyorum ki
Sen kendini hazır hissediyormusun canım ona göre kan ver , mesela ben 12. Günden erken verip küçük bir değer ile kendimi yiyip büyütebilecek biriyim o sebeple bekledim. 12. Gün baktırdım. Sana bağlı yani bu seni strese sokmayacaksa baktırabilirsin. Sonrasında değerim düşük mü diyip diyip gezme baaakahh canim biliyo musun bende transferden sonra kendimi hamile gibi hissediyordum. Hatta sasiriyordum kendime. Birde dedigin gibi moral cok cok onemli. Bende hic dusunmiim diye esimle bir yerlere gittik.tabiki insan dusunuyo ama kotuyu cok akla getirmemek gerekiyo. Ben hep hayaller kuruyorum ilerisi icin soyle yaparim boyle yaparim. Bugun 9.gunum kan versem mi diye dusunuyorum. Hemde dunku gelen lekem icin dr.a gorunmus olurum
ahh canim biliyo musun bende transferden sonra kendimi hamile gibi hissediyordum. Hatta sasiriyordum kendime. Birde dedigin gibi moral cok cok onemli. Bende hic dusunmiim diye esimle bir yerlere gittik.tabiki insan dusunuyo ama kotuyu cok akla getirmemek gerekiyo. Ben hep hayaller kuruyorum ilerisi icin soyle yaparim boyle yaparim. Bugun 9.gunum kan versem mi diye dusunuyorum. Hemde dunku gelen lekem icin dr.a gorunmus olurum
Normal Can'ım doktorum vücuttaki hormon değişikliğinin sebep olduğunu söylemişti. Ayrıca kese içinde Bebek geliştiğinin göstergesiymişKızlar 5+3 haftandayim.ama 3gundur sürekli başım agriyo.sizde de oluyo mu.ağrı kesici almak istemiyorum ama simdiue kadar 3kere aldim ayri gunlerde tabi insallh bebisime zarar vermez.ister istemez korkuyorum da niye surekli agriyo.yoksa başka bi.sıkıntım yok şükür
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kesinlikle olumlu düşünmek çok önemli etkiliyor tüm sonucları inşallah bende güzel sonuçlar alırım canım seninde ınsallah sonucun katlanmıştırTabiki ederim hep aklımda olacaksın. Rabbim senin de yüzünü güldürsün hayırla evladına kavuştursun. Zeki bey ile bu süreci geçirmek büyük şanstı benim için onun enerjisi ve bana kattıkları mükemmeldi. Allah'ın izni ve zeki beyin de bilgi becerisi ile pozitifi gördüm inşallah bugünde değerim katlanmış olur. Ama pozitif olmak öyle önemli ki canım. iyi düşünmek , herşeyi kurcalamamak tedaviye odaklanmak gerekiyor. Lütfen sende öyle yap kendine odaklan ve transfer olduğun andan itibaren gebe gibi yaşa . Allah dileyen herkese nasip etsin burada öyle çok kişiyi takip ediyorum ki dua ediyorum ki
Ayy Insallh canim ya.valla 3gundur arada bi kesiliyo sonra yine devam.daha belli bi doktorum olmadığı için sormadım da.agri kesici almak sakincalimiymis canim dedi mi bisey parol aldim hic faydasi da yok zatenNormal Can'ım doktorum vücuttaki hormon değişikliğinin sebep olduğunu söylemişti. Ayrıca kese içinde Bebek geliştiğinin göstergesiymiş
Çok şükür canım değerlerim artmış şimdi keseyi bekliycezGüzel dileklerin için teşekkür ederim kesinlikle olumlu düşünmek çok önemli etkiliyor tüm sonucları inşallah bende güzel sonuçlar alırım canım seninde ınsallah sonucun katlanmıştır
Maşallah çok şükür sevindim değerlerin kaç canım belki ikisi de tuttu ikiz annesi oluyorsunÇok şükür canım değerlerim artmış şimdi keseyi bekliycez
Hiç bilemiyorum bunlar için erken dddi zeki bey bugün. Keseleri görmek gerek dddi . İlk değerim 273 bugün 978 olmuştuMaşallah çok şükür sevindim değerlerin kaç canım belki ikisi de tuttu ikiz annesi oluyorsun
Hormonal olduğu için ağrı kesicilerin etkisi psikolojik. Yine de kullanmadan önce bi dr a danışsan iyi olurAyy Insallh canim ya.valla 3gundur arada bi kesiliyo sonra yine devam.daha belli bi doktorum olmadığı için sormadım da.agri kesici almak sakincalimiymis canim dedi mi bisey parol aldim hic faydasi da yok zaten
Elbette kesin sonuç keseleri görünce olur ama sanki ikiz gibi güzel artış olmuşHiç bilemiyorum bunlar için erken dddi zeki bey bugün. Keseleri görmek gerek dddi . İlk değerim 273 bugün 978 olmuştu
Öyle mi diyosunElbette kesin sonuç keseleri görünce olur ama sanki ikiz gibi güzel artış olmuş
Sağlıklı hayırlı olsunlardaÖyle mi diyosunhayırlısı inşallah . Senden güzel haberler bekliyorum. Bayram araya giricek beni etiketlersin , unutma
Ooo maşallah. İnşallah hep böyle artmaya devam eder sağlıkla. Nasılsın arkadaşım. Ne durumdasın ağrı sızı varmı. Bende hiç bişey yok. Ayın 5ine randevu aldık kese görmek için bakalım hayırlısı ile görürüz inşallah.Hiç bilemiyorum bunlar için erken dddi zeki bey bugün. Keseleri görmek gerek dddi . İlk değerim 273 bugün 978 olmuştu
Canım benim de randevum 5 inde . 2 sinde dilerseniz kese bakabilirsiniz dedi doktorum fakat bayram tatilinde olucaz o sebeple ben dönüşü beklicem . İnşallah ikimizde hayırlısıyla sağlıklı keseleri görürüz. Onun dışında farklıyımOoo maşallah. İnşallah hep böyle artmaya devam eder sağlıkla. Nasılsın arkadaşım. Ne durumdasın ağrı sızı varmı. Bende hiç bişey yok. Ayın 5ine randevu aldık kese görmek için bakalım hayırlısı ile görürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?