canim yeme icmeye dikkat ediyorum drmissin ya disaridan yedin mi? Ben dun kofte yedim ama sanki ici biraz pismemisti tedirginim bu yuzdenCanım benim de randevum 5 inde . 2 sinde dilerseniz kese bakabilirsiniz dedi doktorum fakat bayram tatilinde olucaz o sebeple ben dönüşü beklicem . İnşallah ikimizde hayırlısıyla sağlıklı keseleri görürüz. Onun dışında farklıyımbol akıntı , bel ve bacak ağrılarım ara ara oluyor, ne yazık ki gaz problemi var ve tabi göğüs ağrısı inanılmaz bunun dışında herşey normal yeme içmeye dikkat ediyorum ilaçlarım devam ediyor aynı haliyle . Sen neler yapıyorsun
Kaderdas aynı tarihlerle ilerliyoruz bakalımCanım benim de randevum 5 inde . 2 sinde dilerseniz kese bakabilirsiniz dedi doktorum fakat bayram tatilinde olucaz o sebeple ben dönüşü beklicem . İnşallah ikimizde hayırlısıyla sağlıklı keseleri görürüz. Onun dışında farklıyımbol akıntı , bel ve bacak ağrılarım ara ara oluyor, ne yazık ki gaz problemi var ve tabi göğüs ağrısı inanılmaz bunun dışında herşey normal yeme içmeye dikkat ediyorum ilaçlarım devam ediyor aynı haliyle . Sen neler yapıyorsun
Canım benimde ayın 5 inde randevum sanada hayırlı olsun bu arada kasıklarımda hafif ağrı var.adet olacak gibiKaderdas aynı tarihlerle ilerliyoruz bakalımbanada 10 gün sonra demişlerdi bayrama denk geldiği için 5 ine randevu verdiler. Bende agri sizi yok daha bakalım. Gaz problemi var sadece. Bağırsaklarim hala normale dönmedi. Midem artık kayısı yemek istemiyor. Zoraki yiyorum. Aynen bende ilaçlara devam süt iciyorum oda gaz yapıyor tabi. Bende de durumlar bu canim. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız.
Canım dılardan yemek zorunda kaldım bazı günler ama mesela şuna dikkat ettim, salata yemedim ( nasıl yıkanmıştır bilemediğimden ) , köfte kebap yemedim ( içinde ne olduğunu bilemem diye ) parça et , balık tükettim sadece dışarda iyi pişmiş haliyle tabicanim yeme icmeye dikkat ediyorum drmissin ya disaridan yedin mi? Ben dun kofte yedim ama sanki ici biraz pismemisti tedirginim bu yuzden
İnşallah canım benim bizimkiler kardeş artıkKaderdas aynı tarihlerle ilerliyoruz bakalımbanada 10 gün sonra demişlerdi bayrama denk geldiği için 5 ine randevu verdiler. Bende agri sizi yok daha bakalım. Gaz problemi var sadece. Bağırsaklarim hala normale dönmedi. Midem artık kayısı yemek istemiyor. Zoraki yiyorum. Aynen bende ilaçlara devam süt iciyorum oda gaz yapıyor tabi. Bende de durumlar bu canim. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız.
Bende hiç bitmediKizlar dune kadar gogus hassasiyetim vardi
Bugun sabah kalktim yok
Transferin 10.gunu bugun
9.gun kan testi sonucum 32.25 cikmisti
Boyle gogus agrisi kesilen oldu mu??
bende salata yeniyorum sadece dun 2-2.5 tane kofte yedim ama iyice pismis olsun dedim. Icine baka baka yedim pistigini hissetmedigim yerlwri yemedim Allaha sigindim sonraCanım dılardan yemek zorunda kaldım bazı günler ama mesela şuna dikkat ettim, salata yemedim ( nasıl yıkanmıştır bilemediğimden ) , köfte kebap yemedim ( içinde ne olduğunu bilemem diye ) parça et , balık tükettim sadece dışarda iyi pişmiş haliyle tabi
benimde vardi hep bugun yok hayirlisi bakalimBende hiç bitmedi
Amin canım hepimize hayırlı olsun inşallahCanım benimde ayın 5 inde randevum sanada hayırlı olsun bu arada kasıklarımda hafif ağrı var.adet olacak gibi
Hiç bişey olmaz canım çok takılma . Güvenmediğin yerlerde yeme sadece . Herşeyi bol bol yıka öyle ye.bende salata yeniyorum sadece dun 2-2.5 tane kofte yedim ama iyice pismis olsun dedim. Icine baka baka yedim pistigini hissetmedigim yerlwri yemedim Allaha sigindim sonra
Olmaması güzel bişi bencebenimde vardi hep bugun yok hayirlisi bakalim
İnşallah canım benim bizimkiler kardeş artıkya canım bişi sorcam hamilelik takvimi eklemişsin ya tahmini Doğum tarihini neye göre hesaplattın ? Sat mı baz aldın ?
hadi bakalim yarin olsunda yine test yaptircam insallahOlmaması güzel bişi benceiyi düşün iyi olsun benim de 8/9 günlerimde bi belirsizlik olmuştu 10 da kasık ağrıları vurmuştu baya
Senin dondurulmuş değildi ama demi ?Yumurta toplama tarihine göre yaptım cnm
Olmaması güzel bişi benceiyi düşün iyi olsun benim de 8/9 günlerimde bi belirsizlik olmuştu 10 da kasık ağrıları vurmuştu baya
sanki sata gore yapiliyor canlar bana dr.um oyle hesaplamistiYumurta toplama tarihine göre yaptım cnm
Kaçıncı günün yarın ? 72 saati doldurup yapmak en doğru olanıymış canımhadi bakalim yarin olsunda yine test yaptircam insallah
aa 48 saat degil mi yav?? Yarin 11.gunum.Kaçıncı günün yarın ? 72 saati doldurup yapmak en doğru olanıymış canım
Ya şöyle ki dondurulmuş embriyoda sata göre pek doğru olmaz diye okumuştum . Transfer gününe 14 gün ekleniyor da bir aylık mı sayılıyormuş nesanki sata gore yapiliyor canlar bana dr.um oyle hesaplamisti
Doktorum bana 72 saati doldurtup yaptırdı canım bilemedim şimdiaa 48 saat degil mi yav?? Yarin 11.gunum.
9.gunumde 32.25 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?