TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

canim yeme icmeye dikkat ediyorum drmissin ya disaridan yedin mi? Ben dun kofte yedim ama sanki ici biraz pismemisti tedirginim bu yuzden

Kaderdas aynı tarihlerle ilerliyoruz bakalım banada 10 gün sonra demişlerdi bayrama denk geldiği için 5 ine randevu verdiler. Bende agri sizi yok daha bakalım. Gaz problemi var sadece. Bağırsaklarim hala normale dönmedi. Midem artık kayısı yemek istemiyor. Zoraki yiyorum. Aynen bende ilaçlara devam süt iciyorum oda gaz yapıyor tabi. Bende de durumlar bu canim. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız.

Canım benimde ayın 5 inde randevum sanada hayırlı olsun bu arada kasıklarımda hafif ağrı var.adet olacak gibi

canim yeme icmeye dikkat ediyorum drmissin ya disaridan yedin mi? Ben dun kofte yedim ama sanki ici biraz pismemisti tedirginim bu yuzden
Canım dılardan yemek zorunda kaldım bazı günler ama mesela şuna dikkat ettim, salata yemedim ( nasıl yıkanmıştır bilemediğimden ) , köfte kebap yemedim ( içinde ne olduğunu bilemem diye ) parça et , balık tükettim sadece dışarda iyi pişmiş haliyle tabi

Kizlar dune kadar gogus hassasiyetim vardi
Bugun sabah kalktim yok
Transferin 10.gunu bugun
9.gun kan testi sonucum 32.25 cikmisti
Boyle gogus agrisi kesilen oldu mu??

İnşallah canım benim bizimkiler kardeş artık ya canım bişi sorcam hamilelik takvimi eklemişsin ya tahmini Doğum tarihini neye göre hesaplattın ? Sat mı baz aldın ?

bende salata yeniyorum sadece dun 2-2.5 tane kofte yedim ama iyice pismis olsun dedim. Icine baka baka yedim pistigini hissetmedigim yerlwri yemedim Allaha sigindim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…