TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Dondurulmuş muydu seninki sende yumurta toplamayı ve çözüldüğü günü baz alacaksın galiba. devreler yandı benim

Kızlar şimdi benimde aklıma takıldı yaaa bende hiç belirti melirti yok . Herşey yolundadır inşallah. Kan tahlillrimin ilerlemesi güzeldi ama bilemedim.

Dondurulmuş muydu seninki sende yumurta toplamayı ve çözüldüğü günü baz alacaksın galiba. devreler yandı benim
Aynen canım mantıken dondurulmuş embriyo 3. Gün transfer edildiğinde sen yaklaşık 14 günlük süreci yaşamış durumda sayılıyorsun yani transfere 14 gün daha ekleyip 4 haftalıksın demek gayet akıllıca geliyor . Ki bu şekilde hesaplayanlar var. Örneğin benim sat 27 temmuz transfer 11 ağustos . 25 inde 4. Haftam doldu denmeli yanlışım varsa biri düzeltsin

Aynen canım bende öyle hesapladim.

Aaaa bende şaşırdım hesaplayiciyla yapmıştım
Zaten canım senin şu an 4. Haftayı bitirip 5. Hafta içinde olman gerekir . Transferin 11 inde ve bugün ile beraber 30. Günündesin . Yine'de kese bakılıncaya kadar tam bilemeyiz ben söylediğim şekliyle düzenledim

Zaten canım senin şu an 4. Haftayı bitirip 5. Hafta içinde olman gerekir . Transferin 11 inde ve bugün ile beraber 30. Günündesin . Yine'de kese bakılıncaya kadar tam bilemeyiz ben söylediğim şekliyle düzenledim
Yeniden hesapladim doğru. Ben yumurta toplamaya göre hesaplamistimsat tarihinide girince kendi hesaplamayı ona göre yapıyor diye. 26 temmuz benim ki de

Doktorum bana 72 saati doldurtup yaptırdı canım bilemedim şimdi
himm dogrudur canim. Ama ben catlarim ertesi gune kadar

Hani yumurta toplamadan sonra spermle birleşip embriyo haline geliyorya öyle düşünmüştüm yanlıştan olabilir
Iste normal hamilelikte ne zaman birlestigini tam olarak bilemiyoruz ya dr.lar sata gore hesapliyorlar demisti bana dr.um. sen eger aklina takilirsa hekimine danisirsin canim
Kızlar şimdi benimde aklıma takıldı yaaa bende hiç belirti melirti yok . Herşey yolundadır inşallah. Kan tahlillrimin ilerlemesi güzeldi ama bilemedim.
bence takma kafana degerlerin guzel bebisini uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…