Yok canım normalSenin dondurulmuş değildi ama demi ?
Hımm ondan işte . Sen yumurtalarını toplattım ve transferin 3. Gün oldu o günü baz Alman normal. Bende işler karışıyorYok canım normal
Hani yumurta toplamadan sonra spermle birleşip embriyo haline geliyorya öyle düşünmüştüm yanlıştan olabilirsanki sata gore yapiliyor canlar bana dr.um oyle hesaplamisti
Dondurulmuş muydu seninki sende yumurta toplamayı ve çözüldüğü günü baz alacaksın galiba.Hımm ondan işte . Sen yumurtalarını toplattım ve transferin 3. Gün oldu o günü baz Alman normal. Bende işler karışıyoren iyisi keseyi gördüğümde doktor hafta söylesin yoksa işin içinden çıkılmıyor
AynenDondurulmuş muydu seninki sende yumurta toplamayı ve çözüldüğü günü baz alacaksın galiba.devreler yandı benim
Aynen canım bende öyle hesapladim.Aynencanım mantıken dondurulmuş embriyo 3. Gün transfer edildiğinde sen yaklaşık 14 günlük süreci yaşamış durumda sayılıyorsun yani transfere 14 gün daha ekleyip 4 haftalıksın demek gayet akıllıca geliyor . Ki bu şekilde hesaplayanlar var. Örneğin benim sat 27 temmuz transfer 11 ağustos . 25 inde 4. Haftam doldu denmeli yanlışım varsa biri düzeltsin
Bu şekilde hesaplayınca hamilelik hesabımız farklı çıkıyor oysaki aynı gün transfer olmuştukAynen canım bende öyle hesapladim.
Aaaa bende şaşırdım hesaplayiciyla yapmıştımBu şekilde hesaplayınca hamilelik hesabımız farklı çıkıyor oysaki aynı gün transfer olmuştukbilemedim şimdi
Zaten canım senin şu an 4. Haftayı bitirip 5. Hafta içinde olman gerekir . Transferin 11 inde ve bugün ile beraber 30. Günündesin . Yine'de kese bakılıncaya kadar tam bilemeyiz ben söylediğim şekliyle düzenledimAaaa bende şaşırdım hesaplayiciyla yapmıştım
Yeniden hesapladim doğru. Ben yumurta toplamaya göre hesaplamistimZaten canım senin şu an 4. Haftayı bitirip 5. Hafta içinde olman gerekir . Transferin 11 inde ve bugün ile beraber 30. Günündesin . Yine'de kese bakılıncaya kadar tam bilemeyiz ben söylediğim şekliyle düzenledim
Kalbi oluşmaya başlamış yaaaa duygulandımZaten canım senin şu an 4. Haftayı bitirip 5. Hafta içinde olman gerekir . Transferin 11 inde ve bugün ile beraber 30. Günündesin . Yine'de kese bakılıncaya kadar tam bilemeyiz ben söylediğim şekliyle düzenledim
Evet nasıl bir his anlatılmıyor , tek bi gerçek var onlara çok iyi bakmalıyız bizden besleniyorlar ve gelişiyorlarKalbi oluşmaya başlamış yaaaa duygulandım
Evet çok enteresan bir duygu. 0,4 mm yaaa düşünebiliyor musunEvet nasıl bir his anlatılmıyor , tek bi gerçek var onlara çok iyi bakmalıyız bizden besleniyorlar ve gelişiyorlar
Biz seninle daha çok ağlarız bu forumdaEvet çok enteresan bir duygu. 0,4 mm yaaa düşünebiliyor musun
himm dogrudur canim. Ama ben catlarim ertesi gune kadarDoktorum bana 72 saati doldurtup yaptırdı canım bilemedim şimdi
Iste normal hamilelikte ne zaman birlestigini tam olarak bilemiyoruz ya dr.lar sata gore hesapliyorlar demisti bana dr.um. sen eger aklina takilirsa hekimine danisirsin canimHani yumurta toplamadan sonra spermle birleşip embriyo haline geliyorya öyle düşünmüştüm yanlıştan olabilir
bence takma kafana degerlerin guzel bebisini uzmeKızlar şimdi benimde aklıma takıldı yaaa bende hiç belirti melirti yok . Herşey yolundadır inşallah. Kan tahlillrimin ilerlemesi güzeldi ama bilemedim.
bende merak ettim etiketleyemedim@zenderu neredesin canım, meraklardayız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?