TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Dolunay22 neredesin canım, meraklardayız?

Bende

bende merak ettim etiketleyemedim

Fakat bugün transferinin 7-8 günü diye biliyorum, bayadır yazmadı merak ettim.

Ama test günü bu gün diye hatırlıyorum ben

Dolunay22 bnde merak ettim gusel sonuclarla gel cnm..
Ayyy kızlar kusura bakmayınnnn ağustos topiğine yazmıştım. Burdan da bildirim gelmiyor hiç. Kimse Yok sanıyorum.
Bugün 7. Günü transferin. Ben Salı'dan beri çok hastaydım. Ateşlendim. Bayağı kötü oldum. Şimdi daha iyiyim şükür. Ama bebişle ilgili endişelerim var. O kadar ateşten sonra. Şimdi de öksürmekten ciğerlerim sökülecek gibi. Onlar nasıl tutunsun
Test hiç yapmadım. 3. Gün embriyosu. Çıkmaz diye.
Bana verilen test günü 5 eylül maalesef.

Bugün test sonucu alacak bir başkasıdır bence. Siz yanlış hatırlamışsınız. Çünkü benimkine bayağı var :))

Kızlar 3. Gün embriyo transferi ne zaman pozitifi gördüler idrarda ve kanda? 21 Ağustos'ta transferim oldu 5 Eylül'e test günü verdiler. Çok uzun değil mi yaa

Aman canım dikkat et. Doktoruna danıştın mı bu ateşlenme konusunu, bir etkisi oluyor muymuş?

Aman canım dikkat et. Doktoruna danıştın mı bu ateşlenme konusunu, bir etkisi oluyor muymuş?
Yani ateşin bir zararı olur mu diye sormadım. Ama hemşire ile görüşmüştüm. Çok hastayım diye. Bişey olmaz demişti. İlaç falan kullanma kesinlikle dediler. Ama ateşin embriyolara iyi gelmediğini biliyoruz maalesef

Birşey olmaz dedilerse sen içini ferah tut canım. İnşallah hayırlısıyla atlatacaksın bu zorlu dönemi.

Kızlar 3. Gün embriyo transferi ne zaman pozitifi gördüler idrarda ve kanda? 21 Ağustos'ta transferim oldu 5 Eylül'e test günü verdiler. Çok uzun değil mi yaa

Benim 3.gun embriyosu transferinde beta hcg testinde 10.gun 42 , 12.gun 78. 18.gun 931
3.embriyolarinada 12.gun bakiyorlar kesin sonuc icin diye biliyorum. Muhtemelen bayram tatilinden dolayi sana 5 Eylul vermislerdir canim.

Benim 3.gun embriyosu transferinde beta hcg testinde 10.gun 42 , 12.gun 78. 18.gun 931
3.embriyolarinada 12.gun bakiyorlar kesin sonuc icin diye biliyorum. Muhtemelen bayram tatilinden dolayi sana 5 Eylul vermislerdir canim.
Olabilir Can'ım. Ama keşke söyleselerdi yine de. Özeller yapıyor sonuçta tatillerde bile.
Senin 10. Gün 42 çıktıysa benim idrarda yarın da çıkmaz o zaman. Yarın 9. Gün olacak.

Kozlar sonunda transfer tarihim belli oldu 4 eylül inşallah

Dolunay22 canım inşallah pozitif haberi alacaksın
Dualarım seninle
Bayram günü sana yepyeni bayram getirsin inş Can'ım. Çok sevindim. Hayırlısı olur inş.

Bu sabahtan beri adet olacakmışım da sökülemiyormuşum gibi bi ağrı var.
Nasıl anlatılır
Rahmimden aşağı doğru bişey çekilir gibi.
Kasık ağrısı değil yani.

Bu sabahtan beri adet olacakmışım da sökülemiyormuşum gibi bi ağrı var.
Nasıl anlatılır
Rahmimden aşağı doğru bişey çekilir gibi.
Kasık ağrısı değil yani.
Benim o ağrıların gecesinde lekelenme olmuştu 9. Gündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…