TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar günaydın.
Sabah idrarı ile erken gebelik testi yaptım.
Fortest marka. İlk kez yaptım. Bu testle yapan var mı önceden. Silik çizgi çıktı çünkü

Eklentiler

• IMG_2095.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_2097.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar günaydın.
Fortest marka. İlk kez yaptım. Bu testle yapan var mı önceden. Silik çizgi çıktı çünkü
Günaydın bence var canım tebrik ederim 3. Gün embriyo suna göre normal çıkması
Maşallah devamı gelsin sakın sıkma canını tadını çıkar hamilesin :))))

Kızlar günaydın.
Evet canım, hayalet çizgi var. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Şimdi rahatlama zamanı senin için, artık stressiz bekle test gününü, hergün idrar testi yapıp beynini bulandırma canım

Kızlar normal gebelik testi daha koyu çıktı sabahki erken gebelik testinden.
Hayırlı olsun çok sevindim sanki kendime çift çizgi çıkmış gibi oldum allahım sağlıklı sıhhat li kucagini almayi nasip etsin bende bayramdan sonra başlıcam inşallah tüp bebeğe bizler içinde dua edersen mutlu oluruz allaha emanet ol bebeginle

Kızlar normal gebelik testi daha koyu çıktı sabahki erken gebelik testinden.
Evet bu test gayet net, hadi hayırlı olsun. Yarın 10. günün değil mi canım, 2 adet mi transfer edilmişti? Senin daha taşınma işin var, aman dikkat et, toparlama işlerine sakın ha sakın girişme. Biz kadınlar tez canlıyız iş konusunda, bırak toplasınlar.

Hayırlısı ile başlar inşallah tedavin bende evdeyim bayram hazırlıkları işte.. bizde eylülde başlayacağız inşallah biraz heyecanlıyım biraz endişeliyim biraz korkuyorum karmakarışık duygular içindeyim.. inşallah güzel sonuçlar alırız mutlu son olur..

İnşallah canım benim, bunun için özeliz. Rabbim imtihanımızın sonucunu güzel eylesin inşallah. Sen benden önce başlayacaksın, hayırlısıyla kucaklarımız dolsun, boynumuz bükük kalmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…