Can'ım inşallah sonu da senin gibi pozitif olur.Benim o ağrıların gecesinde lekelenme olmuştu 9. Gündü.
İnşallah pozitif olur ama benimki gibi geçmez. Benim kötü geçiyorCan'ım inşallah sonu da senin gibi pozitif olur.
Canım neden kötü geçiyor ne oldu ki?İnşallah pozitif olur ama benimki gibi geçmez. Benim kötü geçiyor
Hayırlı hamilelikler olsun
Benimkiler ikiz ve kanamam olduCanım neden kötü geçiyor ne oldu ki?
Doktorunla görüştün mu?
Günaydın bence var canım tebrik ederim 3. Gün embriyo suna göre normal çıkmasıKızlar günaydın.
Sabah idrarı ile erken gebelik testi yaptım.
Fortest marka. İlk kez yaptım. Bu testle yapan var mı önceden. Silik çizgi çıktı çünkü
Sağol canımmmm. İnşallah öyledirGünaydın bence var canım tebrik ederim 3. Gün embriyo suna göre normal çıkması
Maşallah devamı gelsin sakın sıkma canını tadını çıkar hamilesin :))))
İnşallah canım kanı ne zaman vereceksinSağol canımmmm. İnşallah öyledir
Can'ım hemen kan vermem yani inşallah :)İnşallah canım kanı ne zaman vereceksin
Evet canım, hayalet çizgi var. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Kızlar günaydın.
Fortest marka. İlk kez yaptım. Bu testle yapan var mı önceden. Silik çizgi çıktı çünkü
Sağol Can'ım inşallah.Evet canım, hayalet çizgi var. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Şimdi rahatlama zamanı senin için, artık stressiz bekle test gününü, hergün idrar testi yapıp beynini bulandırma canım
Hayırlı olsun çok sevindim sanki kendime çift çizgi çıkmış gibi oldum allahım sağlıklı sıhhat li kucagini almayi nasip etsin bende bayramdan sonra başlıcam inşallah tüp bebeğe bizler içinde dua edersen mutlu oluruz allaha emanet ol bebeginleKızlar normal gebelik testi daha koyu çıktı sabahki erken gebelik testinden.
Canım hamilesinKızlar normal gebelik testi daha koyu çıktı sabahki erken gebelik testinden.
Evet bu test gayet net, hadi hayırlı olsun.Kızlar normal gebelik testi daha koyu çıktı sabahki erken gebelik testinden.
Biz hep kanda baktik bence kanda baktir.Kızlar günaydın.
Ekim ayında tekrar edeceğiz canım nasipse. Dondurulmuşlar ya da baştan başlama konusunda eşim, doktorum ve ben fikir telakkisinde bulunacağız. Bende burum budur, bayram koşturması ve inşaat içindeyim aynı zamandayasminsay canım ne yaptın nasılsın
Hayırlısı ile başlar inşallah tedavin bende evdeyim bayram hazırlıkları işte.. bizde eylülde başlayacağız inşallah biraz heyecanlıyım biraz endişeliyim biraz korkuyorum karmakarışık duygular içindeyim.. inşallah güzel sonuçlar alırız mutlu son olur..Ekim ayında tekrar edeceğiz canım nasipse. Dondurulmuşlar ya da baştan başlama konusunda eşim, doktorum ve ben fikir telakkisinde bulunacağız. Bende burum budur, bayram koşturması ve inşaat içindeyim aynı zamandaSen nasılsın?
İnşallah canım benim, bunun için özeliz. Rabbim imtihanımızın sonucunu güzel eylesin inşallah. Sen benden önce başlayacaksın, hayırlısıyla kucaklarımız dolsun, boynumuz bükük kalmasın inşallahHayırlısı ile başlar inşallah tedavin bende evdeyim bayram hazırlıkları işte.. bizde eylülde başlayacağız inşallah biraz heyecanlıyım biraz endişeliyim biraz korkuyorum karmakarışık duygular içindeyim.. inşallah güzel sonuçlar alırız mutlu son olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?