TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Inşallah canım evet bir aksilik olmazsa eylülde başlayacağız... biz özeliz biz anneyiz en hassas anneleri ...

Can'ım çok sağol. Dualarım hep sizlerle emin ol.

Evet canım bugün 9. Gündü. 2 transfer yapıldı. 3. Gün embriyosu.
Yok kuzum elimi sürmem Zaten. Nakliye ile herşeyi toplama olarak anlaşırız gerekirse.

Biz hep kanda baktik bence kanda baktir.
Baktırdım Can'ım. 46 çıktı.

Süper haber bu bence kan testi yaptır
Tebrikler darısı başımıza :))))
Sağol Can'ım benim.
46 çıktı.

3. Güne göre gayet iyi canım kat kat katlansın inşallah kucağınada almak nasip olsun sağlıcakla
Sağol Can'ım inş. Darısı sizlere.
Yani kaç olmalı tam bilmiyorum.
İdrarda öyle koyu olunca iki embriyo birden tuttu gibi geldi. Ama sanırım bir tane tutmuş

Kızlar bu gün temizlik yaptım yoruldum .crinon jelin tortusu pembe geldi böyle olan varmı ?

Kızlar bu gün temizlik yaptım yoruldum .crinon jelin tortusu pembe geldi böyle olan varmı ?
Merhaba ben de 6+6 günlüğüm 3 gün önce kalp atışını aldık çok şükür rahatladım bu defa da jel tortuları kahverengi gelmeye başladı forumlarda baya bi okudum olabiliyormuş.Bu sabaha karşı 4 te lavaboya çıktığımda peçeteye biraz da kan geldi koştur koştur acile gittim.Doktor kese aynı duruyo bi sıkıntı yok dedi elhamdülillah inşaallah gelmz bi daha.Sen de boşver temizlik falan yapma.

haklısın canım yapmam

Benimde 3 gun emriyosu 10 agustos ta kondu 21 agustosta negatif cikti ama 21 agustos aksami siyah renkte biraz kan geldi ertesi gun kahverengi 1 sonrada adetim basladi.benim aklima takildi transfer sonrasi negatif olup siyah kan gelen oldumu acaba testmi yanlisti ilaclari biraktim 21 sabahi dusukmu olustu aklimda birsuru sorular içimin acisi yetmez gibi birde kafamda sorular

Günaydın kızlar sabaha kadar yatamadım.gece hafif ağrılarım vardı acile gittik alttan bile kalp atışı duyulmadı bebek biraz küçük gibi haftasına göre dedi .kese:12 mm dedi sizin keseler kaç mm acaba .3 gün sonrada atmazsa bebeği alacam dedi acil dr u.ama salı günü tüp dr uma randevum var o ne diyece bakalım

Canım geçmiş olsun inşaallah sonradan bi sürpriz olur pıt pıt sesini duyuverrrsin salı gününü bekle mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dualarımzdasın.

Canım kan testi kolay kolay yanlış çıkmaz bu gibi sorularla iyice üzersin kendini adetin herzamankinden farklı olması da ilaçlardan olabilir inşaallah en hayrlı zamanda alırsın hayrlı haberler.

Günaydın bende 17 ağustosta transfer oldum.pozitif sonuc aldım.30 agustos 13. Gundu.merkezim 10 15 gün sonra kese görmeye git diyor.aslında asistan dr merkezdeki; bayramdan sonra kese gormeye git demisti.sat da 2 agustos benim bu arada.ankarada iyi ve uygun bir hastane ve dr tavsiyeniz var mı.ben ozel sigorta yaptirmayi düşunuyorum.dogum ve muayene icin.sizin iyi buldugunuz hastane ve dr bekliyorum bilgi verirseniz sevinirim.az once eski sayfaları okudum.ozelin tabiki cihazları daha iyi daha erken görünüŕ kese yazmıssiniz.bencede oyle..böyle cihazları yeni gittiginiz hastaneyi yazar misinız
haftaya keseyi görebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…