- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
Inşallah canım evet bir aksilik olmazsa eylülde başlayacağız... biz özeliz biz anneyiz en hassas anneleri ...İnşallah canım benim, bunun için özeliz. Rabbim imtihanımızın sonucunu güzel eylesin inşallah. Sen benden önce başlayacaksın, hayırlısıyla kucaklarımız dolsun, boynumuz bükük kalmasın inşallah
Süper haber bu bence kan testi yaptırKızlar normal gebelik testi daha koyu çıktı sabahki erken gebelik testinden.
Can'ım çok sağol. Dualarım hep sizlerle emin ol.Hayırlı olsun çok sevindim sanki kendime çift çizgi çıkmış gibi oldum allahım sağlıklı sıhhat li kucagini almayi nasip etsin bende bayramdan sonra başlıcam inşallah tüp bebeğe bizler içinde dua edersen mutlu oluruz allaha emanet ol bebeginle
Evet canım bugün 9. Gündü. 2 transfer yapıldı. 3. Gün embriyosu.Evet bu test gayet net, hadi hayırlı olsun.Yarın 10. günün değil mi canım, 2 adet mi transfer edilmişti? Senin daha taşınma işin var, aman dikkat et, toparlama işlerine sakın ha sakın girişme. Biz kadınlar tez canlıyız iş konusunda, bırak toplasınlar.
Baktırdım Can'ım. 46 çıktı.Biz hep kanda baktik bence kanda baktir.
Sağol Can'ım benim.Süper haber bu bence kan testi yaptır
Tebrikler darısı başımıza :))))
3. Güne göre gayet iyi canım kat kat katlansın inşallah kucağınada almak nasip olsun sağlıcaklaKızlar kan testi 46 çıktı.
3. Gün embriyosu. 9. Gün.
Sağol Can'ım inş. Darısı sizlere.3. Güne göre gayet iyi canım kat kat katlansın inşallah kucağınada almak nasip olsun sağlıcakla
Kızlar kan testi 46 çıktı.
Sağol Can'ım. Hepimize inşallah.Hayirli olsun. Cok sevindim. Allah kucagina almak nasip etsin. :)
Gözün aydın kuzum :)Kızlar kan testi 46 çıktı.
Benim gelmişti Can'ım önceden. Ama hamilelik yoktu o zaman. Bu durumda nasıl olur bilmiyorumKızlar bu gün temizlik yaptım yoruldum .crinon jelin tortusu pembe geldi böyle olan varmı ?
Sağol Can'ım benimGözün aydın kuzum :)
Merhaba ben de 6+6 günlüğüm 3 gün önce kalp atışını aldık çok şükür rahatladım bu defa da jel tortuları kahverengi gelmeye başladı forumlarda baya bi okudum olabiliyormuş.Bu sabaha karşı 4 te lavaboya çıktığımda peçeteye biraz da kan geldi koştur koştur acile gittim.Doktor kese aynı duruyo bi sıkıntı yok dedi elhamdülillah inşaallah gelmz bi daha.Sen de boşver temizlik falan yapma.Kızlar bu gün temizlik yaptım yoruldum .crinon jelin tortusu pembe geldi böyle olan varmı ?
haklısın canım yapmamMerhaba ben de 6+6 günlüğüm 3 gün önce kalp atışını aldık çok şükür rahatladım bu defa da jel tortuları kahverengi gelmeye başladı forumlarda baya bi okudum olabiliyormuş.Bu sabaha karşı 4 te lavaboya çıktığımda peçeteye biraz da kan geldi koştur koştur acile gittim.Doktor kese aynı duruyo bi sıkıntı yok dedi elhamdülillah inşaallah gelmz bi daha.Sen de boşver temizlik falan yapma.
Canım geçmiş olsun inşaallah sonradan bi sürpriz olur pıt pıt sesini duyuverrrsin salı gününü bekle mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dualarımzdasın.Günaydın kızlar sabaha kadar yatamadım.gece hafif ağrılarım vardı acile gittik alttan bile kalp atışı duyulmadı bebek biraz küçük gibi haftasına göre dedi .kese:12 mm dedi sizin keseler kaç mm acaba .3 gün sonrada atmazsa bebeği alacam dedi acil dr u.ama salı günü tüp dr uma randevum var o ne diyece bakalım
Canım kan testi kolay kolay yanlış çıkmaz bu gibi sorularla iyice üzersin kendini adetin herzamankinden farklı olması da ilaçlardan olabilir inşaallah en hayrlı zamanda alırsın hayrlı haberler.Benimde 3 gun emriyosu 10 agustos ta kondu 21 agustosta negatif cikti ama 21 agustos aksami siyah renkte biraz kan geldi ertesi gun kahverengi 1 sonrada adetim basladi.benim aklima takildi transfer sonrasi negatif olup siyah kan gelen oldumuacaba testmi yanlisti ilaclari biraktim 21 sabahi dusukmu olustu aklimda birsuru sorular içimin acisi yetmez gibi birde kafamda sorular
Sağol canım sen be yaptın iyimisinCanım geçmiş olsun inşaallah sonradan bi sürpriz olur pıt pıt sesini duyuverrrsin salı gününü bekle mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dualarımzdasın.
Ben çok şükür iyiyim bi baha gelmedi kan. o jel de beyaz geliyor artık şükürlrr olsun Rabbim hepimzn gönlündekini hayrlusyla versin inşaallah.Sendendegüzel haberler alırz inşaallah.Sağol canım sen be yaptın iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?