CAnım benim hayırlısı ne ise o olsun. Acil doktoruna bakma sen. Tüp bebek olduğundan gelişimi farklılık gösterebilir. Sen kendi doktorunun ne dediğine bakGünaydın kızlar sabaha kadar yatamadım.gece hafif ağrılarım vardı acile gittik alttan bile kalp atışı duyulmadı bebek biraz küçük gibi haftasına göre dedi .kese:12 mm dedi sizin keseler kaç mm acaba .3 gün sonrada atmazsa bebeği alacam dedi acil dr u.ama salı günü tüp dr uma randevum var o ne diyece bakalım
AminBen çok şükür iyiyim bi baha gelmedi kan. o jel de beyaz geliyor artık şükürlrr olsun Rabbim hepimzn gönlündekini hayrlusyla versin inşaallah.Sendendegüzel haberler alırz inşaallah.
Sağol canım sabaha kadar uyumadımCAnım benim hayırlısı ne ise o olsun. Acil doktoruna bakma sen. Tüp bebek olduğundan gelişimi farklılık gösterebilir. Sen kendi doktorunun ne dediğine bak
İnşallah canım, çok bekledin bu transfer gününü. Hayırla, güzelliklerle gel inşallahKızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum inşallah güzel haberlerle tekrar yazarım buraya :))
benim 17 agustosta transferim oldu ama gelismedi regl gunumu 7 gun gectim ama hala olmadiKızlar benim Temmuz'da başarısız bir denemem oldu Ağustos'ta 23. Günümde adet oldum bu ay 40. Günüm böyle olan var mı? Aranızda
Canım benim transfer değil de opu sonrası 30 gün süren bir adetim olmuştu. Doktor normal demişti. İlaçlardan galiba. Belki senin de öyle bir şeydir.Kızlar benim Temmuz'da başarısız bir denemem oldu Ağustos'ta 23. Günümde adet oldum bu ay 40. Günüm böyle olan var mı? Aranızda
Geçmiş olsun cnmbenim 17 agustosta transferim oldu ama gelismedi regl gunumu 7 gun gectim ama hala olmadi
Öyle bişey sanırımCanım benim transfer değil de opu sonrası 30 gün süren bir adetim olmuştu. Doktor normal demişti. İlaçlardan galiba. Belki senin de öyle bir şeydir.
Bende de olmuştu normalde 25 günde bir olurken 31. Günde regl olmuştum sanırım normal gecikmesi yeni bir regl döngüsü oluşturuyor vücut .sen kaç günde bir olurdun normalde 1 haftalık gecikme normalde daha da uzarsa doktorunla görüş istersenKızlar benim Temmuz'da başarısız bir denemem oldu Ağustos'ta 23. Günümde adet oldum bu ay 40. Günüm böyle olan var mı? Aranızda
30 günde çok nadir aşılama sonrasın36 güne çıktıBende de olmuştu normalde 25 günde bir olurken 31. Günde regl olmuştum sanırım normal gecikmesi yeni bir regl döngüsü oluşturuyor vücut .sen kaç günde bir olurdun normalde 1 haftalık gecikme normalde daha da uzarsa doktorunla görüş istersen
Tedavi sürecinde benim regl değişkenlik gösterdi her ay ayni olurken 23. Günde olduğum da oldu ama benimde temmuzda negatif olmuştu ilaçları bırakınca 2 gün sonra oldum 35.gündu ozaman transferim 18.gün olmuştu çünkü ama sonraki regl 31.gunde geldi bu ay bakalım ne olacak onun gelmesiyle tedaviye yeniden baslyicaz çünkü . O kadar hormon ilaçları aldık üstüne negatif sonuç ve stres yüklendik gecikme olması normal tabi 10 günü artık geçiyorsa bilemem30 günde çok nadir aşılama sonrasın36 güne çıktı
Streste çok etkiliTedavi sürecinde benim regl değişkenlik gösterdi her ay ayni olurken 23. Günde olduğum da oldu ama benimde temmuzda negatif olmuştu ilaçları bırakınca 2 gün sonra oldum 35.gündu ozaman transferim 18.gün olmuştu çünkü ama sonraki regl 31.gunde geldi bu ay bakalım ne olacak onun gelmesiyle tedaviye yeniden baslyicaz çünkü . O kadar hormon ilaçları aldık üstüne negatif sonuç ve stres yüklendik gecikme olması normal tabi 10 günü artık geçiyorsa bilemem
10 ağustosta transfer yapıldı iyi kalite 7 hücreli malesef olmadıKızlar benim Temmuz'da başarısız bir denemem oldu Ağustos'ta 23. Günümde adet oldum bu ay 40. Günüm böyle olan var mı? Aranızda
Can'ım benim yıpratma kendini. Hepimiz çok iyi anlıyoruz aynı üzüntüyü yıllardır yaşıyoruz. Sen manevi olarak toparlan. Maddiyat bir şekilde çözülür. Kafan rahat başla Yeni tedavine.10 ağustosta transfer yapıldı iyi kalite 7 hücreli malesef olmadı12 gün sürdü adetim çok zor bir süreç maddi en çok da manevi yıkıldık inşallah bir dahaki sefer olur şubat mart gibi gidicez tekrar kg vericem biraz
Kızlar test günüm bugündü ama ben dün akşam yaptırdım. 14. Gün değerim 395 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?