TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

CAnım benim hayırlısı ne ise o olsun. Acil doktoruna bakma sen. Tüp bebek olduğundan gelişimi farklılık gösterebilir. Sen kendi doktorunun ne dediğine bak

Kızlar benim Temmuz'da başarısız bir denemem oldu Ağustos'ta 23. Günümde adet oldum bu ay 40. Günüm böyle olan var mı? Aranızda

Kızlar benim Temmuz'da başarısız bir denemem oldu Ağustos'ta 23. Günümde adet oldum bu ay 40. Günüm böyle olan var mı? Aranızda
Canım benim transfer değil de opu sonrası 30 gün süren bir adetim olmuştu. Doktor normal demişti. İlaçlardan galiba. Belki senin de öyle bir şeydir.

Canım benim transfer değil de opu sonrası 30 gün süren bir adetim olmuştu. Doktor normal demişti. İlaçlardan galiba. Belki senin de öyle bir şeydir.
Öyle bişey sanırım

Bende de olmuştu normalde 25 günde bir olurken 31. Günde regl olmuştum sanırım normal gecikmesi yeni bir regl döngüsü oluşturuyor vücut .sen kaç günde bir olurdun normalde 1 haftalık gecikme normalde daha da uzarsa doktorunla görüş istersen

30 günde çok nadir aşılama sonrasın36 güne çıktı

30 günde çok nadir aşılama sonrasın36 güne çıktı
Tedavi sürecinde benim regl değişkenlik gösterdi her ay ayni olurken 23. Günde olduğum da oldu ama benimde temmuzda negatif olmuştu ilaçları bırakınca 2 gün sonra oldum 35.gündu ozaman transferim 18.gün olmuştu çünkü ama sonraki regl 31.gunde geldi bu ay bakalım ne olacak onun gelmesiyle tedaviye yeniden baslyicaz çünkü . O kadar hormon ilaçları aldık üstüne negatif sonuç ve stres yüklendik gecikme olması normal tabi 10 günü artık geçiyorsa bilemem

Streste çok etkili

10 ağustosta transfer yapıldı iyi kalite 7 hücreli malesef olmadı12 gün sürdü adetim çok zor bir süreç maddi en çok da manevi yıkıldık inşallah bir dahaki sefer olur şubat mart gibi gidicez tekrar kg vericem biraz

Can'ım benim yıpratma kendini. Hepimiz çok iyi anlıyoruz aynı üzüntüyü yıllardır yaşıyoruz. Sen manevi olarak toparlan. Maddiyat bir şekilde çözülür. Kafan rahat başla Yeni tedavine.

Maşallah canım, darısı başımıza. Duanı bekliyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağında da göstersin. Şimdi 1 embriyo tutmuş gibi görünüyor değil mi?
Kızlar test günüm bugündü ama ben dün akşam yaptırdım. 14. Gün değerim 395 çıktı

Kızlarrr ben döndümm gecen ay histereskopi oldum diye rahat rahat tatil yaparım sandım sonuçta adet uzar diye düşündüm ama öyle olmadı tam gününde adet oldum hemen bilet alıp istanbula uçtuk doktora gittim ve rahim hazırlamayı başlattık sadece estrofem verdi mavi olan hap. Şaşırdım ilk tedavimde ki doktorum bant coraspirin ve kan sulandırıci igne vermişti .. demekki her diktor farklı çalışıyor. Benim gibi sadece estrofem ile rahim hazırlamaya başlayan varmı aranızda kızlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…