Hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah yaşın kaçtı 2 tane koydular? 35 altı 1 diye okudum internetten. Benim yaşım 34 ama iki konsun isterim yaniSlm kızlar ben dun transfer oldum.2 tane embriyo 1.kalite idi.2sinide koydular.don durulcak kalmadi.ama her sey cok guzel gitti.sanirim yarin bi aksilik olmazsa tutunma gunu.
Öylemi kişiden kişiye değişen bir şeymi acaba bu durum.5. Gün embriyosunda ertesi gün tutunma günü demişti dr um canım
Arkadaşın dediği doğru canım. Ertesi günmüş herkeste.Öylemi kişiden kişiye değişen bir şeymi acaba bu durum.
Canım devlette yaptırırsan geçerli genelde bu. ÖZel merkezler yaşa bakmadan 2 koyuyor. Ama yasal değil tabi.Hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah yaşın kaçtı 2 tane koydular? 35 altı 1 diye okudum internetten. Benim yaşım 34 ama iki konsun isterim yani
Merhaba canım,hayırlı olsun tedavin,benim de adetin 3. Günü bugün, ben gonal f kullaniyorum sadece,sen neden estrofem cleaxene kullaniyorsunki şimdiden?Herkese merhaba,
Bir süredir başlığı takipteyim hepimiz için zorlu bir süreç bu ve ancak bu platformda kendmizi anlayabilecek insanlar buluyoruz. O yüzden hepiniz iyiki varsınız öncelikle :)
Ben de bu ay 3. Tüp bebek denememi yapacağım. Dondurulmuş 3 tane embriyom, öncesinde 2 tane başarısız tüp bebek denemem var. Çokça tecrübelilerden sayılırım :)
Şu an adetin 2. Günündeyim estrofem tablet günde 3 kez ve de clexane 0.4 lük iğne günde bir kez kullanıyorum. Bunların yanında santafer, inofolic combi ve dvit var..
Dilerim manevi yükü oldukça ağır olan bu süreci mutlu bitiririz hepimiz!
Opu sonrası durumuma göre karar verilecek canımHadi hayırlısı inşallah transfer olacak mı yoksa dondurulacak mı cnm
Ben içtim hep çay içmemekmi gerekiyokiKızlar kahveyi tamamen bıraktık ama siz iğne kullanım sürecinde çay içtiniz mi
Kafein tavsiye edilmiyor çayda da kafein varmışBen içtim hep çay içmemekmi gerekiyoki
Yasim 31 ama ben 2 istedim.3 kesinlikle koymuyorlar.bende cikolata kisti var belki ondan kabul etmistir.Hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah yaşın kaçtı 2 tane koydular? 35 altı 1 diye okudum internetten. Benim yaşım 34 ama iki konsun isterim yani
Slm canim benimde doktorum ozge idem.hastaneden ve dokrorumdan cok memnunum.her acidan ekip, deneyim cok iydi.sen hangi asamadasinKayseri Acıbadem Çağlar Yazıcıoğlu.
Doğru canım 5. Gün embriyosunda ertesi gün tutunur demişti daha önceki dr umTransferden hemen sonraki gun mu tutunuo cnm embriyo???
Sanmıyorum blast embriyo 6. Gün tıtunmaya başlar demiştiÖylemi kişiden kişiye değişen bir şeymi acaba bu durum.
Aslında doğru söylüyorsun canım bende kararsızdım ilaç konusundaKızlar bugün nihayet cem bey ile görüşmemi yaptım. Anlaştık inşallah güzel olur hersey. Benden kan pihtilasma ve kromozom testi istedi bende onları zaten yaptığımı fakat henüz sonuç çıkmadığını söyledim zaten 2 ayda çıkıyo benim 25 gün oldu testi yaptiralı. Yani ben bu ay tedaviye baslayamiyorum sonucuma göre hareket edeceğini söyledi acele etmeyelim one olan temkinli hareket etmemiz dedi. Buarada bugün adet oldum 10 gün geciktim sakin strest yapmadın gecikme çok normal ilaçlardan dolayi gecikme oluyor. Adet bekleyenler kafaya yakmayın boşuna elinde sonunda oluyo sun boşuna ilaç kullanmayin olmak için ..
Bu arada ebru hanim dan cem beye geçiş yaptığım için okadar mutluyum ki anlatamam çok deneyimli bir doktor olduğunu bana kanıtladı. . Dedi ki doktorun ebru hanim çok güzel yumurta takibi yapmış 31 yumurta toplamış büyük başarı ama ben onun yerinde olsaydım 31 yumurta nin hepsini döllemezdim zaten çok. 5 tane yumurta ayirirdim Farzet ki kromozom testinde sorun çıktı tedavi baştan olucak neden birdaha sana en baştan çile verelim ki elimde hazır yumurta olurdu ve biz başka yöntemler ile tedavi uyguladık dedi ama şimdi kromozom da sorun çıkarsa bütün embriyolar çöp olucak çünkü ihtimal olarak hepsinde sorun olabilir gözüyle bakıcaz ama inşallah bunlara gerek duymayiz genetik testin temiz çıkar ve bizde donmus embriyo ile devam ederiz tedaviye dedi. Bu arada 31 yumurta toplandı dedim ama 16 si döllenme oldu. Kısacası tecrübe çok baska bisey kızlar bugün bunu anladım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?