Kızlarrr ben döndümm gecen ay histereskopi oldum diye rahat rahat tatil yaparım sandım sonuçta adet uzar diye düşündüm ama öyle olmadı tam gününde adet oldum hemen bilet alıp istanbula uçtuk doktora gittim ve rahim hazırlamayı başlattık sadece estrofem verdi mavi olan hap. Şaşırdım ilk tedavimde ki doktorum bant coraspirin ve kan sulandırıci igne vermişti .. demekki her diktor farklı çalışıyor. Benim gibi sadece estrofem ile rahim hazırlamaya başlayan varmı aranızda kızlar ???
Sağol Can'ım Allah nasip etsin tez zamanda. Evet canım bence tek gibi. Sonradan bi sürpriz olmazsaMaşallah canım, darısı başımıza. Duanı bekliyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağında da göstersin. Şimdi 1 embriyo tutmuş gibi görünüyor değil mi?
Kızlar tüp bebekte geç Döllenme olur mu?
Canım ya güldürdün beni boşver erken gelmesi iyi yoksa beklemek zor:)))
Evet canım benimki 1 hafta geriden geliyormuşTutunma demek istedin galiba. Bence olabilir
Yaptılar canımmArkadaşlar transfer sürecine başlamak için doktora adetin 2. Günü gittiğinizde kan tahlili yaptı mı?
Canım merhaba nasılsın.. ben tatilden dolayı giremedim buralar siteye.. kalp atımini duydun mu inşallah bir sorun yokturEvet canım benimki 1 hafta geriden geliyormuş
Can'ım olabilir. Önemli olan sağlıklı ilerlemesi.Evet canım benimki 1 hafta geriden geliyormuş
Duymadım gördüm ama seyirme halinde zayıf yanıp sönüyorduCanım merhaba nasılsın.. ben tatilden dolayı giremedim buralar siteye.. kalp atımini duydun mu inşallah bir sorun yokturDadli
Kalp atımı çok zayıfmış sağlıklı değil gibi 1 hafta bekle dediCan'ım olabilir. Önemli olan sağlıklı ilerlemesi.
Hayırlısı olsun canım inşallah sana sıkı sıkı tutunacak bebeğin bol bol dua etKalp atımı çok zayıfmış sağlıklı değil gibi 1 hafta bekle dedi
Can'ım yaa. İnşallah sonu iyi sonuçlanırKalp atımı çok zayıfmış sağlıklı değil gibi 1 hafta bekle dedi
Amin canımCan'ım yaa. İnşallah sonu iyi sonuçlanır
Ediyorum canım sma stres tavan yaptıHayırlısı olsun canım inşallah sana sıkı sıkı tutunacak bebeğin bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?