- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
Can'ım hadi hayırla sonuçlanır inş. Sıkı sıkı tutunsunlar sanaKizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim. Allah hepimizi hayirli ve saglikli evlatlarla sevindirsin
Ben bezmi alemde yaptırdım. Doktorumdan çok memnumdum tatlı bir kadın. Ama ekip sorunlu biraz. Çalışanlar vs. Telefonla ulaşmak bile sıkıntı oluyor bazen. İlki tutmadı ikinci seferde tuttu çok şükür. Raporsuz 5600 raporlu 3600 ilaçlar hariçHamile kalan arkadaşlarım, gözünüz aydın Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.. Tüp bebek araştırması içindeyim ama henüz hiçbir bilgi sahibi değilim. Hamile kalan arkadaşlarım İstanbul içinde nereleri önerirsiniz? Fiyatlar hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Can'ım hadi hayırla sonuçlanır inş. Sıkı sıkı tutunsunlar sana
Cevabin icin tesekkur ederim :) peki ikinci transfer hakkin var mi yoksa ekstra ucret mi odemek gerekiyor ikincisi icin? Doktorun kimdi canim? Bende arastiriyorum, 3bucuk yillik evliyim 9 ay once 1 gebelik oldu ama 7.haftada kaybettim kurtajla alindi. Tekrar hamile kalamiyorum. Esimde ve bende bir problem bulunamadi. Henuz hic aşilama falanda denemedik ben tüp bebek dusunuyorum ama rapor icin daha once asilama sarti var mi bilmiyorum?Ben bezmi alemde yaptırdım. Doktorumdan çok memnumdum tatlı bir kadın. Ama ekip sorunlu biraz. Çalışanlar vs. Telefonla ulaşmak bile sıkıntı oluyor bazen. İlki tutmadı ikinci seferde tuttu çok şükür. Raporsuz 5600 raporlu 3600 ilaçlar hariç
Rapor için iki aşılama şartı var. Tabi devlette yada devletle anlaşmalı bir hastanede yapılmalı. Ayrıca başka şartları da var. Sigorta Prim gün sayısı vs.Cevabin icin tesekkur ederim :) peki ikinci transfer hakkin var mi yoksa ekstra ucret mi odemek gerekiyor ikincisi icin? Doktorun kimdi canim? Bende arastiriyorum, 3bucuk yillik evliyim 9 ay once 1 gebelik oldu ama 7.haftada kaybettim kurtajla alindi. Tekrar hamile kalamiyorum. Esimde ve bende bir problem bulunamadi. Henuz hic aşilama falanda denemedik ben tüp bebek dusunuyorum ama rapor icin daha once asilama sarti var mi bilmiyorum?
Canım benim benim 20 gün transfer edildiKızlar benim dondurulmuş embriyomu dr adetin 11.günü transfer etti sizinkiler kaçıncı gün transfer edildi
Ya benimki dondurulmuştu adetin 11. Günü transfer edildiCanım benim benim 20 gün transfer edildi
Cnmm kacinci haftandasin duam baska doktora gitseydin kalp atimi icin ???? Yaniii neden yavas atiomus aciklamadii doktorrr allahim sen nasip et saglikla tamamlansin..Ya benimki dondurulmuştu adetin 11. Günü transfer edildi
Kızlar benim dondurulmuş embriyomu dr adetin 11.günü transfer etti sizinkiler kaçıncı gün transfer edildi
Ya ondan o zaman ultrasonla uymaması. 1 hafta erken transfer yaptı .her zaman 17. 18. Günü yapardı.şimdide benek adet tarihinden 1 hafta geriden gelişiyor ultrason ve adet tarihi uymuyor yaniBenimki de dondurulmus. Yarin transferim ve adetimin 20.günü
Ya ondan o zaman ultrasonla uymaması. 1 hafta erken transfer yaptı .her zaman 17. 18. Günü yapardı.şimdide benek adet tarihinden 1 hafta geriden gelişiyor ultrason ve adet tarihi uymuyor yani
Linki atarmısın rica etsemGebelik haftasını embriyoya gore hesaplamiyorlar mi. Nette transfere gore hesaplama var. Bi baksana, kac çıkıyor
Transfer tarihine göre bu gün 8+1 diyor adet tarihime göre ise bu gün 7+3 embriyom 6+3
Canım ben daha transfer olmadım ama doktor 17-20 gün arası transfer olur sesi tahmini. Erken mi seninki biraz?rahim kalınlığın kaçtı hatırlıyor musun?Sen hesapla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?