TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bu ilk hamileligim galiba degil mi?
Sana nacizane tavsiye akisina birak, olumlu düşün . Bebegini sev. Allah verecekse hicbir sey engel olamaz. Ben dogaldan hamile kaldigimda beta hcg bir guzel artıyordu bir artmiyordu. Doktor dış gebelik diye o kadar korkuttu ki bir an önce düşsün istedim. Halbuki keseyi gördük ama bozuldu.

Arkadaşlarim hatırlarsanız ikizlere hamile kalmıştım. Doktorum birinin devam etmeyeceğini söyledi nitekim de bugün kontrolden geldim. Birisi küçülmüş ama çok şükür biri iyi gidiyor. Tüp bebek süreci çok zor, stresi hiç bitmiyor. Pozitif görünce herşey oldu sanıyorsun ama halbuki ki o sadece başlangıç. Hepimiz için herşeyin hayırlısını diliyorum

Kızlar iyi akşamlar şuanda rahim hazırlama sürecindeyim sadece estrofem kullanıyorum bu süreçte iliski durumunu devam ettiren varmı ?

Kızlar birşey sorcam, ultrasondaki rahim şekli günden güne değişir mi? 20 gün önce daha dar uzun patlıcan görünümündeydi. Dün akşam kontrolüm vardı ve doktor rahim görünümü için normal değil dedi? Şekil olarak daha yuvarlak çıktı ve rahim içi de elips şeklinde bir görünümü var.

Daha önce hiç duymadım canım

Kızlar transferimin 8. Günündeyim transfer yaptıran var mı ne durumdasınız eskilerrrrrr neredesiniz

Ayyy çok sevindiiimmmm. Hayırlısıyla sıra pıt pıt atan kalp sesinde. Ne diyeceğimi bilemiyorum canım benim. Taşınma işini ne yaptınız, oradan doktor araştırdın mı takiplerin için?
Can'ım hayırlısı size de inş. İyi haberleri sizden de bekliyoruz. Taşınma ve iş durumu iyice karıştı ikiz olunca. Eşim gitsen ne olacak 6 ay sonra izne çıkacaksın. Hadi 1 sene ücretsiz izin kullan sonra ikisini birden kime bırakacaksın diyor. Haklı da tabi. Aldığın parayı bakıcıya mı vericen diyor
Ne olacak hiç bilmiyorum İnan ki.
İstanbul için başka bi işe başvurmuştum. Onun açıklanmasını bekliyorum. O açıklansa belki daha kolay olur her şey. Şehir değişikliği olunca sorun oluyor. Kimsem de Yok orada çünkü.

İnşallah canım benim, artık istemsiz ağlamalarım arttı. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah.
Bende ikiz durumun için sordum taşınma işini. Bence de her türlü riski göze alıp bu dönemde çalışmamayı düşünmelisin, buna karar vermek için erken ama ikiz gebelikte zorlanırsın diye düşünüyorum

Doktorum bir sıkıntı olmaz dedi aslında. Ama tek sorun yalnız olacak olmam ve ister istemez arada ailemin eşimin yanına gelmek için yolculuk yapacak olmam.
Önceliğim bebeklerim tabi ki.
Ahhh Can'ım benim seni öyle iyi anlıyorum ki. İnan hala içimde o acılar var. Atabilmiş değilim. Öyle zor acılı günler geçirdim ki. 6 sene Her ay bir Umut ve hayalkırıklığı. Hala rüyadaymışım uyanacakmışım gibi.
Allahım tez zamanda güldürecek inş senin de yüzünü. İki ay sonra hatta iki ay bile değil keseyi kalp atışlarını bekleyeceğiz beraber

İnşallah canım benim, bu defa bende çok umutluyum ve inanıyorum. O günleride yaşayacağız Allah nasip ederse.
Kendine ve minik mercimeklerine güven canım. Bu defa kucağında olacaklar Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…