TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Merhaba bende yeni katilanlardanim bu ay ki adetim de ikinci tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bu sefer pozitif olur ve banada anne olmak nasip olur başkent hastanesi Hulusi hocada yaptırmayı düşünüyorum inşallah doktorumla birlikte huzurlu bir süreç geçiririz hamile olan arkadaşlara rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizlere de anne olmayı benim için de dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun herkesten

Ah ya şimdi farkettim Dolunay22 daha önce konuşmuştuk seninle :) Bezmialem'deydin sen. Hayırlısı olsun canım inşallah. Ben Bezmialemin 2 embriyo transfer etmediğini duymuştum aslında. Ama sanırım sadece ilk transferde 2 embriyo olmuyor değil mi?

Can'ım sen ismini değiştirmişsin sanırım :)
Yani evet ilk seferde transfer etmiyorlar. Ama hastanın durumuna göre değişiyormuş. Banu hanım bizim de insiyatif kullanma durumumuz var demişti. İlk deneme de bir tane sağlıklı 2 tane geriden gelen vardı. 3. Gün bazı sorunlardan transfer yapılmadı. 5. Güne geriden gelenlerden biri de sağlıklı olursa ikisini de transfer ederiz demişlerdi ama sadece tek bir tane sağlıklı devam etti.
Biz ısrarla iki tane istedik açıkçası. Eşim de söyledi.

Yok canım isim aynı değiştirmedim :):) Çok sevindim senin adına ikizlere hep bi hevesim ve sempatim vardır. Allah sağlıkla ikisini birden kucağına almanı nasip etsin. Bir süre doğal yolla gebelik bekliyorum daha, adet günümü bekliyorum doktorum rahim filmi istedi onu çektireceğim. Sonucu temiz çıkarsa bir süre daha bekleyeceğiz.

Bezmi aleme giden bi arkadaş vardı onunla karıştırdım sanırım Can'ım. Kusura bakma.
Rabbim sana da nasip etsin Can'ım benim. Rahim filmi çekileceğine göre sanırım daha yolun başındasın. Umarım kısacık olur o yolun. Sonunda da iki tane bebiş olsun.

Ben ekim ayını bekliyorum canım. Dolunay22 keseyi bekliyor sanırım, @cocukoloji de benim gibi ekim ayını bekliyor, diğerlerinden bende habersizim. Sen nasılsın, bekleme süreci nasıl geçiyor?
Benimde şimdilik güzel canım ara ara kasık ağrılarım var bazen bel beklemedeyim bol bol yemek yemekten kilo aldım :)))
Yarın kan vereceğim herşey yarın belli olacak

Canım inşallah bu son olur ve pozitif haneleri alırsın

Ablam geldi yanıma onunla zaman çabuk geçiyor yoksa patlardım bugün 9. Günüm yatın kan testi yapacağım idrar silik çıktı inşallah iyi değerler çıkar
canım çok sevindim benimde 8. gün silik çizgi vardı 10. gün kanda öğrenmiştim aynı şekilde 2 tane 5. gün embriyosuydu ve ikiside tutundular sağlıkla devam eder inşallah.. sende güzel haberler vereceksin inşallah bizlere

Benimde şimdilik güzel canım ara ara kasık ağrılarım var bazen bel beklemedeyim bol bol yemek yemekten kilo aldım :)))
Yarın kan vereceğim herşey yarın belli olacak
Hakkınızda hayırlısı inşallah canım benim, idrarda silik çıktı ise kanda güzel bir değer çıkacaktır. Yarın bizleri haberdar etmeyi unutma canım, dualarımdasın. Birkaç kişi kaldık Temmuz'dan, ki sen çok bekledin transferini. Rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…