İnşallah Can'ım. İnanıyorum. Rabbim güldürecek bizleri.İnşallah canım benim, bu defa bende çok umutluyum ve inanıyorum. O günleride yaşayacağız Allah nasip ederse.
Kendine ve minik mercimeklerine güven canım. Bu defa kucağında olacaklar Allah'ın izniyle
Can'ım sen ismini değiştirmişsin sanırım :)Ah ya şimdi farkettimDolunay22 daha önce konuşmuştuk seninle :) Bezmialem'deydin sen. Hayırlısı olsun canım inşallah. Ben Bezmialemin 2 embriyo transfer etmediğini duymuştum aslında. Ama sanırım sadece ilk transferde 2 embriyo olmuyor değil mi?
Yok canım isim aynı değiştirmedim :):) Çok sevindim senin adına ikizlere hep bi hevesim ve sempatim vardır. Allah sağlıkla ikisini birden kucağına almanı nasip etsin. Bir süre doğal yolla gebelik bekliyorum daha, adet günümü bekliyorum doktorum rahim filmi istedi onu çektireceğim. Sonucu temiz çıkarsa bir süre daha bekleyeceğiz.Can'ım sen ismini değiştirmişsin sanırım :)
Yani evet ilk seferde transfer etmiyorlar. Ama hastanın durumuna göre değişiyormuş. Banu hanım bizim de insiyatif kullanma durumumuz var demişti. İlk deneme de bir tane sağlıklı 2 tane geriden gelen vardı. 3. Gün bazı sorunlardan transfer yapılmadı. 5. Güne geriden gelenlerden biri de sağlıklı olursa ikisini de transfer ederiz demişlerdi ama sadece tek bir tane sağlıklı devam etti.
Biz ısrarla iki tane istedik açıkçası. Eşim de söyledi.
Tesekkur ederim canım sen ne durumdasın nasıl gidiyor beklemek ?Canım benim hemşirem transfere kadar olabilir demişti ama biz az az olarak yaptık birde korundukKitakita
Bezmi aleme giden bi arkadaş vardı onunla karıştırdım sanırım Can'ım. Kusura bakma.Yok canım isim aynı değiştirmedim :):) Çok sevindim senin adına ikizlere hep bi hevesim ve sempatim vardır. Allah sağlıkla ikisini birden kucağına almanı nasip etsin. Bir süre doğal yolla gebelik bekliyorum daha, adet günümü bekliyorum doktorum rahim filmi istedi onu çektireceğim. Sonucu temiz çıkarsa bir süre daha bekleyeceğiz.
Maşallah ikiz demek ne güzelCan'ım keseyi gördüm bugün. Daha doğrusu kesecikleri) iki taneymiş meğer.
Evet canım 5. Gün iki taneTest yaptın mı hiç Can'ım ? 5. Gün embriyosu mu?
Ablam geldi yanıma onunla zaman çabuk geçiyor yoksa patlardım bugün 9. Günüm yatın kan testi yapacağım idrar silik çıktı inşallah iyi değerler çıkarTesekkur ederim canım sen ne durumdasın nasıl gidiyor beklemek ?
Benimde şimdilik güzel canım ara ara kasık ağrılarım var bazen bel beklemedeyim bol bol yemek yemekten kilo aldım :)))Ben ekim ayını bekliyorum canım.Dolunay22 keseyi bekliyor sanırım, @cocukoloji de benim gibi ekim ayını bekliyor, diğerlerinden bende habersizim. Sen nasılsın, bekleme süreci nasıl geçiyor?
Canım inşallah bu son olur ve pozitif haneleri alırsınMerhaba bende yeni katilanlardanim bu ay ki adetim de ikinci tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bu sefer pozitif olur ve banada anne olmak nasip olur başkent hastanesi Hulusi hocada yaptırmayı düşünüyorum inşallah doktorumla birlikte huzurlu bir süreç geçiririz hamile olan arkadaşlara rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizlere de anne olmayı benim için de dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun herkesten
Çok sevindim senin adınaaaaa çok güzel sabır gösterdin bu yolda insalalh yarın hersey istediğin gibi olur canım ..Ablam geldi yanıma onunla zaman çabuk geçiyor yoksa patlardım bugün 9. Günüm yatın kan testi yapacağım idrar silik çıktı inşallah iyi değerler çıkar
canım çok sevindim benimde 8. gün silik çizgi vardı 10. gün kanda öğrenmiştim aynı şekilde 2 tane 5. gün embriyosuydu ve ikiside tutundular sağlıkla devam eder inşallah.. sende güzel haberler vereceksin inşallah bizlereAblam geldi yanıma onunla zaman çabuk geçiyor yoksa patlardım bugün 9. Günüm yatın kan testi yapacağım idrar silik çıktı inşallah iyi değerler çıkar
Hakkınızda hayırlısı inşallah canım benim, idrarda silik çıktı ise kanda güzel bir değer çıkacaktır. Yarın bizleri haberdar etmeyi unutma canım, dualarımdasın. Birkaç kişi kaldık Temmuz'dan, ki sen çok bekledin transferini. Rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah.Benimde şimdilik güzel canım ara ara kasık ağrılarım var bazen bel beklemedeyim bol bol yemek yemekten kilo aldım :)))
Yarın kan vereceğim herşey yarın belli olacak
Ayyy inşallah canımCanım inşallah bu son olur ve pozitif haneleri alırsın
Valla silinse hamilesindir canım hayırlı olsunEvet canım 5. Gün iki tane
İdrar testi yaptım 8. Gün silik çizgi çıktı yatın 10. Gün kan vereceğim yani yarın korkularım var kanda görmeden sevinemiyorum
Değil mi canım yaaaa çok bekledim bu günü bir gün daha yarın öğreneceğim :)))Çok sevindim senin adınaaaaa çok güzel sabır gösterdin bu yolda insalalh yarın hersey istediğin gibi olur canım ..
İnşallah canım değer nasıl çıkar bilmiyorumValla silinse hamilesindir canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?