TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Aynen canım biz çok bekledik inşallah hepimiz güzel haberler alacağız bende hep dua ediyorum sizlere inşallah rabbim güldürecek bizleri de

Ayyy süper ikiside tutunmuş maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Değerin kaç çıkmıştı seninle aynı öğreneceğiz inşallah

Dondurma yapılan embriyolarla transfer beklemekteyim. Doktora sormayı unuttum. İlişki yasak mı arkadaşlar transfer öncesi?

Dondurma yapılan embriyolarla transfer beklemekteyim. Doktora sormayı unuttum. İlişki yasak mı arkadaşlar transfer öncesi?
O konu ile alakalı bir bilgim yok, sadece şunu sormak istiyorum. Dondurulmuş transferinin hazırlığı ortalama ne kadar sürüyor?

Canım yaptırdım 12 çıktı çok üzüldüm ama daha test günüme 5 gün var bir ümit hala devam ediyor. Hayırlısı
Dondurulmuşta zaten normalden geç öğreniliyor diye okumuştum canım. Moral bozmak yok, tahlil gününü bekleyelim. Bir hayli erken yapıldı testin.

Embriyolog da öyle söyledi geç çıkar dedi inşallah geç tutunma olmuştur
Şu anda bir tutunma var görünüyor, ve katlanma da gerçekleşmeye başlayacak inanıyorum. Bu kadar sabrettin, biliyorum beklemek insanı çok yoruyor, ama tutunduğunu biliyorsun artık. Şimdi rahat olma zamanı canım.

Sağol canım desteğin için çok bekledim evet ilk çok üzüldüm sonra dediğin gibi düşündüm evet tutundu daha 5 gün var rabbim yüzüme gülecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…