TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İnşallah canım umudum o yönde değerim artar inşallah

Sağol canım desteğin için çok bekledim evet ilk çok üzüldüm sonra dediğin gibi düşündüm evet tutundu daha 5 gün var rabbim yüzüme gülecek inşallah
Tabiki destek olacağım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz canım benim, zaten bu konuyu bu yüzden açmadın mı? Güzel haberlerinizle kendi adıma buruk bir hâl alsamda, sizin adınıza içim pır pır ediyor. Bu sebeple her zaman yanınızdayım.

Canımsın elbet hepimiz pozitifi alacağız amma şimdi amma sonra rabbim ne zaman uygun görmüşse sıkma canını rabbime sığın

Kimyasal oldu yani, vazgeçmek yok ama. Unutma, bu beden yumurta ürettiği sürece devam! Şimdi iyi dinleniyor ve kendini bir sonraki denemeye çok güzel bir şekilde hazırlıyorsun canım.

Kimyasal oldu yani, vazgeçmek yok ama. Unutma, bu beden yumurta ürettiği sürece devam! Şimdi iyi dinleniyor ve kendini bir sonraki denemeye çok güzel bir şekilde hazırlıyorsun canım.
Ağlayamıyorum bile şuan donuk bir haldeyim
İnşallah hayırlısı canım

Şimdi değerimin 10. Gün 12
12. Gün 2 çıktı 3. Denemede böylece bitti

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bana moral verdiğiniz yanımda olduğunuz ve olan tüm herkese teşekkür ediyorum
Inanki okadar Üzgünüm ki .. senin için çok dua etmiştim inan birgün olacağına inandığın sürece başarıcaksin. Ben bu yolda seni çok tattir etmiştim ilk negatif im den sonra çok üzülmüstum ve senin güzel sabrini moralini bekleyişini gördükçe bende üzüntümü kenara bırakıp ikinciye odaklandım. . Lütfen üzülme olur mu insalah birgün olucak çünkü en hayırlısını ve en iyisini Rabbim bilDigi icin biz sadece dua ediyoruz ..

Sağol canımmmm çok teşekkür ederim rabbim en kısa sürede sanada banada herkese nasip eder bende sana dua ediyorum canım benim yaptığım dua nın haddi hesabı yok o kadar çok ki ama nasip değilmiş rabbim bunu nasip etmiş bana

Cnm bnm senden cok umutluydum dedim kesin oldu ama kismet inanki rabbim ol dedimi ne olsa faydasiz inankiii rabbim normal yoldan kismet eder isallahhh birbirimize destek olalim hrsey kismet gerisi bos...

Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün Can'ım. Çok zor bir imtihan. Ve biz bunu hakkıyla tamamlayacağız inş.

Selam kızlar, benim devrelerim nerelerde bakim 25 temmuz negatif sonrası beklemedeydim. Normal yoldanda denedim bu arada ama olmadı. Dün akşam adet oldum. Çarşamba randevum var sizce bekleme süresi yeterli mi? Son şansım tekrar tüp deneyecek maddi gücüm olmayabilir.

Buradayız canım. Bence yeterli süre beklemişsin, bende ekim ayı reglim ile başlayacağım. Rabbim kucaklarımızı hayırlısıyla doldursun inşallah:)

Çok heyecanlı ve endişeli hazırlama süreci ne kadar sürüyor transfer ne vakit olur acaba çok merak ediyorum. Allah emeklerimizi zayi etmesin hayırlısıyla inşallah eğer nasip olursa kızımın doğması gereken ayda tekrar hamile olacağım. Bir yanda hüzün bir yanda umut

Amin canım benim, inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…