Inşallah hepimiz için gönlümüzce olur hersey. Ewet kafam rahat ama kendime de çok kızıyorum çünkü ben çok araştırmacı biriyim keşke tecrübe yi bukadar hafife almasaydim okadar üzüldüm ki negstif olunca tabiki ebru hanımın bunda bir etkisi yok doktorlar işinde en iyileri ama keşke cem beyin dediği gibi döllemeden yumurta ayırıp dondurmayı düşünseydi benim için çok ama çok avantaj olucakti. Ama doktor kendi başarısını yükseltmek için nekadar çok Embryo elde edersem düşüncesine girdi ve 31 yumurtayı da kullandı cünkü işinde yeni herseyi denemek istiyor. Tabi bizde birsey bilmediğimiz için yepilan hersey iyi gUzel geliyor havalara uçtu okadar embriyo yu duyunca ama unuttuk hersey nasip kismet Allah nasip edicek ve bizim için hayırlı ise nasip olucak Hayrlı değilse Allah bir sebep göndericek..Canım tedavin hayırlı olsun , inş herşey gönlüne göre olur ve mutlu sona ulaşırsın . Çok sevindim senin adına böyle kafan rahat başlarsan devamı da güzel olur , gözlemlerini paylaşırsın ilerleyen zamanlarda
Benimkisi 6. gün embryosu, onezaman tutunuyorSanmıyorum blast embriyo 6. Gün tıtunmaya başlar demişti
Benim ilkinde değerim düşük çıkınca geç tutunma olmuş olabilir mi diye sorunca söylemişti canım
Cnm yüzde yüz nar suları var yada katkısız orijinali gibi olmasa da faydalı tavsiye ederim kabak çekirdeğinide unutmaCok tskr edrim aminnnar suyunu aile hekimliğindeki doktorda hep söylerdi gercekten faydali demekki ama bu mevsimde nerden bulunurki
Pihtilasma var mı sende canım,önlem olarak mı verdi yoksa,benim adetim pihtili geliyor da benim de ullanmam gerekir mi diye düşündüm..sağol canım, hepimiz için hayırlısı olsun. Benim dondurulmuşlarım var o yüzden yumurtalar için bir iğne kullanmıyorum. Clexane ı ise pıhtı için kullanıyorum o da doktorun titizliği diyelim :)tanem87
Nasıl geçti canım?Kızlar hastanedeyim şimdi rahim kalınlığına ve e2 ye bakılacak bunlara göre transfer günü verilecek hafta içi tahmini çarşamba,yine sanki ilk kez başlıyomuş gibi heyecanlıyım...ameliyat hemşirem beni görünce çok şaşırdı,ama ben hamilesin diye biliyodum dedi...o hastaların durumunu bilmiyo çünkü sürekli ameliyat hanede...duygularım depreşti,değişik bi ruh durumu
İyiydi canım rahim kalınlığı sınırda biraz ,7 mm perşembe 10.00 da transfer alınan kan normal çıkarsa ...çok heyecanlıyım,perşembe gününe kadar rahim daha iyi olur inşallah...Nasıl geçti canım?
Canim biz bu gidisle Ağustos ayina kalicazKızlar ben regl olmadım tarlusal alsam mı bilemedim yatın hemşireye soracağım benim gibi geciken tarlusal alan var mı bu ay transfer yan etki olur mu bilemiyorum kafam karışık 1 hafta oldu bazen daha da fazla oluyor beklemek çok zor
Ay canim hakkinda hayırlısı olsun Allah'ım emegini bosa çıkarmasın insallah ya cok heyecanliKızlar hastanedeyim şimdi rahim kalınlığına ve e2 ye bakılacak bunlara göre transfer günü verilecek hafta içi tahmini çarşamba,yine sanki ilk kez başlıyomuş gibi heyecanlıyım...ameliyat hemşirem beni görünce çok şaşırdı,ama ben hamilesin diye biliyodum dedi...o hastaların durumunu bilmiyo çünkü sürekli ameliyat hanede...duygularım depreşti,değişik bi ruh durumu
Geçmiş olsun canım hadi hayırlısı,ağrın var mıKızlar opu yapıldı bugün şükür 7 adet yumurta toplandı. Beklicez artık bakalım
Yok canım hiç ama hiç ağrım yok midem bulandı kustum sadeceGeçmiş olsun canım hadi hayırlısı,ağrın var mı
Selam canım. Senden 1 gün önce toplanmış yumurtam,mesajlarına baktım da. Benim dondurma yapıldı. 2 adet sonrası transfer olacakmış. Ben de memnunum hastane ve doktorumdan. Benim ilk tüp denemem, senin?Slm canim benimde doktorum ozge idem.hastaneden ve dokrorumdan cok memnunum.her acidan ekip, deneyim cok iydi.sen hangi asamadasin
Benimkisi 6. gün embryosu, onezaman tutunuyor
Mide bulantısı ohs olduğunu mu gösteriyordu ben mi yanlış biliyorum seni telaslandirmak istemem ama öyle durumda transfer yapmıyorlar diye duymuştum..seninki geçici birşeydir belki canım..Yok canım hiç ama hiç ağrım yok midem bulandı kustum sadece
Aynı gün oluyor o zaman canım :)Benimkisi 6. gün embryosu, onezaman tutunuyor
Cnm opu sirasindami esler spermleri veriolar sormayi unuttum esim ona gore izin alcakta? Ne zaman veriolardi?Kızlar opu yapıldı bugün şükür 7 adet yumurta toplandı. Beklicez artık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?