TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bu aya yetişmez ama hemen ağustos başında olur çünkü adet olduğunda 3.günü iğnelere başlıyorsun sonra 16-20.günler arasında yumurtaların toplanıyo sonra duruma göre embriyo 3-5 gün sonra transfer oluyo,bu hesaba göre temmuzu geçirebilirsin canım.Önemli olan başlamak ,inşallah güzel güzel sonuçlar alırsın...

Mide bulantısı ohs olduğunu mu gösteriyordu ben mi yanlış biliyorum seni telaslandirmak istemem ama öyle durumda transfer yapmıyorlar diye duymuştum..seninki geçici birşeydir belki canım..
Mide bulantısı narkozdan oldu canım geçti 2-3 saate kadar

Tebrikler geçmiş olsun canım. Benim de normalde bugündü ama yumurtaların boyutu yetişmedi pazartesi yapacak doktorum. Senin kaç mm idi yumurtaların?
Ben bilmiyorum bile yunurtalarımın kaç cm olduğunu sormadım açıkçası. Sen de güzel güzel haberler al inşallah pazartesi günü

İyi canım sevindim, okadar emek veriyoruz hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbim..
Şu an en yakın transfer kimin burda acaba?
Zahidem ilk pozitifi aldı çok şükür
Darısı bizlere
Benim kan iyi çıkarsa perşembe transferim canım,zaten bu hafta sanırım hepimiz teker teker transfer olcaz ayy,rabbim hayırlısını versin inşallah...

Benim kan iyi çıkarsa perşembe transferim canım,zaten bu hafta sanırım hepimiz teker teker transfer olcaz ayy,rabbim hayırlısını versin inşallah...
Hayırlısı olsun canım,benim transfer haftaya Allah nasip ederse

Tekrar kana mı bakılıyor opudan sonra,bana önceleri nde hiç bakmadilar ama
Benim dondurulmuş olduğu için bakıyolar sanırım bende tam olarak bilmiyorum,ne söylenirse yapıyorum sadecehayırlısı olsun inşallah herkez için,emeklerimiz boşa gitmesin...

Benim dondurulmuş olduğu için bakıyolar sanırım bende tam olarak bilmiyorum,ne söylenirse yapıyorum sadecehayırlısı olsun inşallah herkez için,emeklerimiz boşa gitmesin...
Hangi merkezde yaptiriyorsun canım,hepimizin sebebi farklı yerlerde Rabbim ol desin yeter ki

Dondurma olmasaydı ben de dün yaptırmış olacaktım. Neyse hayırlısı böyleymiş demek ki

Selam canım. Senden 1 gün önce toplanmış yumurtam,mesajlarına baktım da. Benim dondurma yapıldı. 2 adet sonrası transfer olacakmış. Ben de memnunum hastane ve doktorumdan. Benim ilk tüp denemem, senin?
slm canım. benim de ilk denemem.sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı 7 gün sonra falan kan testi yaptırcam

Canım dün benim adetin 2 . Günüydü doktor başlattı hemen iğneye .Tahmini 20 günde yumurta toplama ve transfer biter dedi

Kızlarr opunun ertesi günü embriyolarla ilgili bilgi vermek için arayacaklarını söylediler ama henüz aramadılar çatlıcam meraktan. Sizi kaç gibi aramışlardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…