Ankara medicana canımHangi merkezde yaptiriyorsun canım,hepimizin sebebi farklı yerlerde Rabbim ol desin yeter ki
İnşallah hayırlı haberler verirsin canımslm canım. benim de ilk denemem.sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı 7 gün sonra falan kan testi yaptırcam
E2 çok yüksek çıktı canım. Ohss olmayayım diye. Doktor 2 adet geçsin dedi.Senin neden donduruldu canım,rahim dinlendirmek için mi
Aynı durumdayız. İğnesiz bigün ne güzelmiş. İnşallah bol kaliteli yunurtalarımız olur yarın. Şu durumda transfer haftasonu olur değil miBugün iğne yok.Yarın opu için heyecanlıyım. Hayırlısı olur inşallah
Hangi hastane senin? Doktordan doktora da değişebilir. Bakalım artık hayırlısıCanım dün benim adetin 2 . Günüydü doktor başlattı hemen iğneye .Tahmini 20 günde yumurta toplama ve transfer biter dedi
Benim adanada Ankada hastanesi canımHangi hastane senin? Doktordan doktora da değişebilir. Bakalım artık hayırlısı
Bana transfer için gün vermediler canım 5.güne giderse haftasonu olur diye düşünüyorum. Haftasonu die temizlik yaptık bugün eşimle, yoruldum biraz şu aşamada sıkıntı olmaz heraldeAynı durumdayız. İğnesiz bigün ne güzelmiş. İnşallah bol kaliteli yunurtalarımız olur yarın. Şu durumda transfer haftasonu olur değil mi
Yok sanmıyorum şu ara sıkıntı olmaması lazım. Ben çok heyecanlıyım yarın için. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.Bana transfer için gün vermediler canım 5.güne giderse haftasonu olur diye düşünüyorum. Haftasonu die temizlik yaptık bugün eşimle, yoruldum biraz şu aşamada sıkıntı olmaz heralde
Kaç gün oldu canım ?Ben hala regl olmadım mmm çıldırıcimmmm
Çıldırıcimmmm artık bebişimi almak istiyorummmmmm:)))
Cnm aramadilarsa sen ara genelde gun ici ariolar...Kızlarr opunun ertesi günü embriyolarla ilgili bilgi vermek için arayacaklarını söylediler ama henüz aramadılar çatlıcam meraktan. Sizi kaç gibi aramışlardı?
Bi sorunun yoksa hemen başlatırlar cnmMerhaba herkese. 2 basarısız aşılamadan sonra tüp bebeğe başlama niyetiyle çarsamba gün Baskent hastanesine gidicez. Perşembe ya da cuma adet günüm. Sizce çarşamba ilk kontrolleri yaptıktan sonra hemen bu ay adetken tedaviye baslarmıtız yoksa ağustosa mı sarkar? Elimde simir, sperm, amh, hsg vs. Sonuçlar var zaten
9 gün neredeyse testler de negatifKaç gün oldu canım ?
Aradılar canım aradılar hatta sonra yine aradılar yarın transfer yapıcaz dedilerCnm aramadilarsa sen ara genelde gun ici ariolar...
Ayyy hadi inşallah tutunur da annesini hiç bırakmaz canımAradılar canım aradılar hatta sonra yine aradılar yarın transfer yapıcaz dediler
Aminnnn canım benimAyyy hadi inşallah tutunur da annesini hiç bırakmaz canım
Ayyyyyyyyyyyyyy heyecan dorukta cokkk heyecanliiiii sıkı sıkı tutunsun cnm sanaaaa hadiiii gelsinnn güzelllll haberlerr bolcaaaaa kizlar ne dusunuosak onu yasiyozz hadiiii yayilsinnn pozitiffff sinerjiiiii......Aradılar canım aradılar hatta sonra yine aradılar yarın transfer yapıcaz dediler
3. Gün embriyosu mu oluyor canımAradılar canım aradılar hatta sonra yine aradılar yarın transfer yapıcaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?