TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Aynı durumdayız. İğnesiz bigün ne güzelmiş. İnşallah bol kaliteli yunurtalarımız olur yarın. Şu durumda transfer haftasonu olur değil mi
Bana transfer için gün vermediler canım 5.güne giderse haftasonu olur diye düşünüyorum. Haftasonu die temizlik yaptık bugün eşimle, yoruldum biraz şu aşamada sıkıntı olmaz heralde

Bana transfer için gün vermediler canım 5.güne giderse haftasonu olur diye düşünüyorum. Haftasonu die temizlik yaptık bugün eşimle, yoruldum biraz şu aşamada sıkıntı olmaz heralde
Yok sanmıyorum şu ara sıkıntı olmaması lazım. Ben çok heyecanlıyım yarın için. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

Kızlar benim kan pihtilasma testim çıkmış fakat genetik kromozom testimiz çıkmamış dün adet oldum yarın pazartesi bantlarla rahim hazırlamaya baslicaktık ne güzel .. doktorumu arayip genetik testini önemsemediğimi asıl önemli olan kan pihtilasma testi olduğunu söylesem ve tedaviye başlasam nasıl olur ? Çünkü yüzde 90 genetik temiz çıkıyo akrabada yoksa. Uff 2 aya çıkıyo mus bide okadar beklemek istemiyorum 3 ay sonra 2. Yilimiz dolucak bebisimizle girmek istiyorum güzel olmaz mı hemde cinsiyeti bile belli olmuş olur 3ay a Ayy insalalh

Bi sorunun yoksa hemen başlatırlar cnm

Aradılar canım aradılar hatta sonra yine aradılar yarın transfer yapıcaz dediler
Ayyyyyyyyyyyyyy heyecan dorukta cokkk heyecanliiiii sıkı sıkı tutunsun cnm sanaaaa hadiiii gelsinnn güzelllll haberlerr bolcaaaaa kizlar ne dusunuosak onu yasiyozz hadiiii yayilsinnn pozitiffff sinerjiiiii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…