Canım hiç kozmetik kullanma.Kızlar yarın transferim var 12 de dua edin lütfen yapmam gereken bişey varmııı
Nasıl yani makyaj mı etkiliyorCanım hiç kozmetik kullanma.
Acı hıssediliyormu muayeneden bile korkar oldum artıkNasıl yani makyaj mı etkiliyor
Benim 10 gün gecikti sonra adet oldum birgun daha bekle bakalım eğer olmazsan doktorun la konuşursun9 gün neredeyse testler de negatif
Canım benim ilk tüp bebek denemem ama daha transfer aşamasına gelmedik. Acı olmuyormuş. Tuvalete sıkışık olunacakmış. Parfüm rol on ve diğer makyaj malzemeleri yasakmış. Bir merkezin sayfasında okumuştum.Nasıl yani makyaj mı etkiliyor
Eger ilk transferin ise yarın yasayabilecegin en güzel heycani yasicskKızlar yarın transferim var 12 de dua edin lütfen yapmam gereken bişey varmııı
Eger ilk transferin ise yarın yasayabilecegin en güzel heycani yasicaksin çünkü o anı görüyosun ekranda böyle inci ye benzer renkle bir şey görünüyo oraya biraktiklarinda ben inanılmaz heycanlanmidim ağladım doktorum artık bebeğin seninle demişti. . ❤ yarin icin yapacağın çok bişey yok dua etmekten başka.. sadece sıkışık olman lazim okadarKızlar yarın transferim var 12 de dua edin lütfen yapmam gereken bişey varmııı
Opuyu 0.gün sayıyorlar diye biliyorum öyleyse şayet 2.gün oluyor canım3. Gün embriyosu mu oluyor canım
AyyEger ilk transferin ise yarın yasayabilecegin en güzel heycani yasicsk
Eger ilk transferin ise yarın yasayabilecegin en güzel heycani yasicaksin çünkü o anı görüyosun ekranda böyle inci ye benzer renkle bir şey görünüyo oraya biraktiklarinda ben inanılmaz heycanlanmidim ağladım doktorum artık bebeğin seninle demişti. . ❤ yarin icin yapacağın çok bişey yok dua etmekten başka.. sadece sıkışık olman lazim okadar
Rica ederim ne demek benim nasip olması insalalh seninki sıkı sıkı tutunur sana. Bu arada çok sıkışık olma olur mu çünki fazla idrar olursa transfer öncesi birsey takip boşaltıyo normal olursan buna gerek kalmazAyy gercekten cok heyecanlıyım tesekkürler
Ayy
Kızlar yarın transferim var 12 de dua edin lütfen yapmam gereken bişey varmııı
Hadi hayırlısı olsun canım, anestezi almicaksin değil mi,ben ilkinde bilmediğim için anestezi almıştım ama hiç gerek yokmuş iki dakikalık işlem. Duşunu al en doğal halinle git canım makyaj parfüm kullanma,bir de sıkışık olman gerek ama fazla sıkışık olmana gerek yok daha rahat oluyor,ben transfer öncesi çok sıkışık tim hemsireye söyledim boşalt biraz dedi daha rahatttim çıkınca hemen tuvalete gitmene gerek olmaz..Kızlar yarın transferim var 12 de dua edin lütfen yapmam gereken bişey varmııı
Hadi ya cok sıkısık gel dediler bende ole su içiyorumRica ederim ne demek benim nasip olması insalalh seninki sıkı sıkı tutunur sana. Bu arada çok sıkışık olma olur mu çünki fazla idrar olursa transfer öncesi birsey takip boşaltıyo normal olursan buna gerek kalmaz
çok su içme, o ayrı eziyet oluyor ultrasonu bastırdıkçaHadi ya cok sıkısık gel dediler bende ole su içiyorum
Yok almıcam canım anesteziHadi hayırlısı olsun canım, anestezi almicaksin değil mi,ben ilkinde bilmediğim için anestezi almıştım ama hiç gerek yokmuş iki dakikalık işlem. Duşunu al en doğal halinle git canım makyaj parfüm kullanma,bir de sıkışık olman gerek ama fazla sıkışık olmana gerek yok daha rahat oluyor,ben transfer öncesi çok sıkışık tim hemsireye söyledim boşalt biraz dedi daha rahatttim çıkınca hemen tuvalete gitmene gerek olmaz..
Sen transfer oldunmu ne kadar oluoçok su içme, o ayrı eziyet oluyor ultrasonu bastırdıkça
benim bir negatif denemem var oradan biliyorum , şuan regl olmayı bekliyorum 2.nci tedaviye başlamak içinSen transfer oldunmu ne kadar oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?