TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar yarın transferim var 12 de dua edin lütfen yapmam gereken bişey varmııı
Eger ilk transferin ise yarın yasayabilecegin en güzel heycani yasicsk
Eger ilk transferin ise yarın yasayabilecegin en güzel heycani yasicaksin çünkü o anı görüyosun ekranda böyle inci ye benzer renkle bir şey görünüyo oraya biraktiklarinda ben inanılmaz heycanlanmidim ağladım doktorum artık bebeğin seninle demişti. . ❤ yarin icin yapacağın çok bişey yok dua etmekten başka.. sadece sıkışık olman lazim okadar

Ayy gercekten cok heyecanlıyım tesekkürler
Ayy

Hadi hayırlısı olsun canım, anestezi almicaksin değil mi,ben ilkinde bilmediğim için anestezi almıştım ama hiç gerek yokmuş iki dakikalık işlem. Duşunu al en doğal halinle git canım makyaj parfüm kullanma,bir de sıkışık olman gerek ama fazla sıkışık olmana gerek yok daha rahat oluyor,ben transfer öncesi çok sıkışık tim hemsireye söyledim boşalt biraz dedi daha rahatttim çıkınca hemen tuvalete gitmene gerek olmaz..

Hadi ya cok sıkısık gel dediler bende ole su içiyorum

Yok almıcam canım anestezi

Merhaba bende temmuz ayı başlayacaklardanım e biraz stres var , mens günümü bekliyorum randevu için ilk randevuda neler yapılacak nasıl bi kontrol oluyor bilgi verirmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…