TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

benim bir negatif denemem var oradan biliyorum , şuan regl olmayı bekliyorum 2.nci tedaviye başlamak için
Canim ikinci tedavin dondurulmuş mu olucak ne gibi artılar yaptın ikinci için ? Benim doktorum hiçbir sey istemediğini ancak 3.seferde isticegini söylediği için değiştirdim doktorumu bu doktor da kanpihtilasma ve genetik kromozom testi istedi ayrıca histeroskopi yapacağını söyledi bu yüzden benim transfer ağustos ta olucak ama hiç önemli değil tedbirli olması önemli benim için . Sen neler yaptın ?

Merhaba bende temmuz ayı başlayacaklardanım e biraz stres var , mens günümü bekliyorum randevu için ilk randevuda neler yapılacak nasıl bi kontrol oluyor bilgi verirmisiniz ?
Canım tedavin hayırlı olsun,ilk randevuda muayne olcak,yumurta ve yumurtalık durumuna göre ilaç tedavin için ilaç yazarlar birde eşinden semen analizi için sperm alırlar.Neler yapacağını anlatır.Aklına takılan ne varsa sor mutlaka...

Çok teşekkür ederim . Bizim tüm tetkiklerimiz yapıldı aslında eşimin semen testleri ve tanısı konuldu.banada hormon ayrıca hsg çekildi. Ve tabi genetik testlerimiz kromozom kontrollerimiz de yapıldı. Folik asit ve omega ilaçları yazıldı bana ve mens de gelmem söylendi. Bize tüp bebek yapılacağı tek söylendi. Çok merak içindeyim. Yumurta yumurtalık kontrolü dedin ya o ultrason bakılarak mı söyleniyor ve kan testleri ile ? Ultrason vajinal mi birde ?

Aa çok daha iyi canım,onlarla vakit kaybın olmayacak,evet ultrason vajinal ama merak etme çok basit asla can yakmıyo,o zaman ilacın dozu vs ayarlancak canım,muhtemelen iğnelerebaşlarsın hemen yaklaşık 16-20 gün sürüyo tedavi ilaçlarla,sonra yumurtalar toplanıcak ve sonra transfer embriyonun gelişimine göre...oda 3-5 gün arasında oluyo ...ve sonrada kısmetse kan vereceğin günü beklemek kalıyo geriye...emin ol bence en zoru oGüzel haberler ver inşallah

Benim doktorum histeroskopi yapacak, başka ek birşey istemedi. Bİr sürü vitamin verdi eşime ve bana . DOndurulmuş değil, sıfırdan tedavi. AMA SOnrasında doktor dondurup öyle transfer yapacakmış

Kızlar transfer oldum 2 tane olacaktı birisi gelişmesi devam etmemiş bir tane koyuldu biz hep ikiz hayal etmiştik ama hayırlısı işte :)bakalım bu 12 günü nasıl geçirecem içimde bi huzur var ya :)
Hayırlı olsun . İnşallah sımsıkı tutunur. Kendini sıkma ve yürümeni değiştirme kabızlık olmazsa da çok iyi ve en önemlisi sürekli yatma stres yapma sakin ol ve inan seninle olduğuna inşallah pozitif in gelirrrrrrr. .kaçınci gün embriyosu kondu bu arada

İnşallah.. ya ben birşey daha sormak istiyorum başka bir ile gidicem tedavi için acaba mensin ikinci günü gidince yumurta takibi boyunca orada mı bulunmam gerekiyor ? Yoksa belli aralıklarla görünsem yeter mi ? Çalışıyorum da sıkıntı olucak o kadar süre başka bi yerde kalmam

Kızlar transfer oldum 2 tane olacaktı birisi gelişmesi devam etmemiş bir tane koyuldu biz hep ikiz hayal etmiştik ama hayırlısı işte :)bakalım bu 12 günü nasıl geçirecem içimde bi huzur var ya :)
Canım hayırlı olsun,Bakarsın Allah gönlüne göre verir embriyo karnında bölünür...sağ selamet gelsin inşallah

Canım kendimden yola çıkarak cvp vereyim,beni haftada 1 görmek istedi hocam ,doktoruna göre değişebilir,burda bir topikte okumuştum şehir dışında olduğu zaman yumurta takibini ve rahim kalınlığını başka bir doktorda yaptırıp tüp bebek uzmanına haber veriyordu bir bayan,sadece transfer günü gitti.Hangi topikti hatırlamıyorum ama..1 kaybımdan sonra sanırım burada okumadığım yer kalmadı

Mrb canım, benim tedavim başladı,merkezim ıstanbul da ama yumurta takibini konyada yapıyorum,yarın ilk kontrolüm var,muhtemelen bir kez daha giderim kontrole,sonrasinda opu ve transfer için istanbula gidicem inşallah,sen de öyle yapabilirsin..

Yumurta toplama ve transferde yazıcaktım eksik yazmışım

çok iyi olur umarım bende bu şekilde halledebilirim , teşekkür ederim sana da bol şans
Umarım benimde öyle olur , git gel sıkıntı değilde o kadar süre işi bırakmak sıkıntı

Arkadaslar bu kromozom genetik testi dediginiz şey ne icin? Bendende tüp bebek tedavisne baslanmadan once bir takim tahliller istendi yaptirdim ama bunu doktorumun agzindan duymadim hic.yaptirdigim tahliller arasinda buda varmiydi bilmiyorum.neye sebep olur bu acıklarmısınız bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…