TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Genetik tarama kromozom testi , kan tahlili olarak yapılıyor bizde sperm problemi oldığu için doktor baktı bende hazır yapmışken yaptırdım benden istenmemişti . 45 gün sonra aldık sonuçları

Teşekkürler canım. Gezdim biraz üstüne. Şimdi yatışa geçtim. Ağrılı bi işlem değil olmayanlar hiç korkmasın.
Ohh iyi yapmışsın canım ilkinde çok dinlemediğimi sanıyodum kendimi ama günde 4saat filan uyuyodum bende çok abartmamak koşılu ile transferi olcam hayatıma devam edicem bu sefer inşallah

Anladim.yani erkege bağlı bir testmi bu yani
Şöyle söyleyim erkek sperm yetersizliğinde erkeğin kromozomlarında bir sorun var mı diye bakılıyor sanırım bazı kadın hastalıklarında da kadın kromozomlarına bakılıyor bende ihtiyaç yoktu fakat ailede bazı sıkıntılar olduğundan ben yaptırmak istedim sadece size söylenmediği durumda yaptırmayın gerek Yok tabi

O heyecandan sormadım onlarda solemedi hiç iki tane transfer olacaktı 1 i gelişmeye devaö etmeniş bu yüzden 1 kalıteli embriyo transfer edildi

Anladim.yani erkege bağlı bir testmi bu yani
Hayır erkege bağlı değil. Şimdi ilk tedavin olduğu için doktordan duymaman normal. Bir kac kez negatifle sonuclanan tüp bebekte bir seçenek olarak isteniyor. Yani eşler kan örneği veriyo ben 7 tüp vermiştim ama az az dolduruyor örnek alacak kadar. 2 ay gibi bir süre de cikiyo sonuç. Eşlerin koromozomlarina bakılıyor bir sikinti var mı die ayrıca yakin akraba da sorn yoksa zaten temiz çıkıyor.

Tskr ederim cevabiniz icin sagolun

Ilk defa duydum inanin.peki bi sorun çıktı diyelim tedavisi varmi acaba çözülebilen bişimi

Ayy aynı günüz canım inşallah güzel sonuçlar alırız,hadi bakalım benimde dondurulmuşlarla perşembe transfer
Ben çok korkuyorum. 5. Gün embriyosuna şans daha çok diyolardı. Doktorum yumurta az riske atamam dedi. Şimdi 2 mi 3. Günmu oluyolar. Bi terslik olmaz inşallah

Ben çok korkuyorum. 5. Gün embriyosuna şans daha çok diyolardı. Doktorum yumurta az riske atamam dedi. Şimdi 2 mi 3. Günmu oluyolar. Bi terslik olmaz inşallah
Hiç önemli değil canım takılma buna evet 5.gün embriyosu beklenen embriyo ama olmasada tutan o kadar çok ki,hiç takılma bunlara bu günlerin tadını çıkart

Ilk defa duydum inanin.peki bi sorun çıktı diyelim tedavisi varmi acaba çözülebilen bişimi
Eger genetik kromozom bozuk çıkarsa dondurulmuş embriyolar da otomatikman bozuk demektir. Tedavi baştan uygulanır bu sefer de yıkama istemi ile daha ayrıntılı işlemler yapılır bem oralarda olmadığım için pek bipmiyorim ama koromozom bozuk sa embriyo da bozuktur zaten ailede yoksa temiz çıkıyor . Ayrıca tedaviye baslamadan önce ailede önemli bir hastalık varmı diye sorulur ona göre tüp bebek işlemi yapılır.

Valla gününe hiç takılı kalma, 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç koskoca bir sıfır

kizlarrer menogon igne kullanan varmi aranizda ? kac ml olarak kullaniyorsunuz ve dozunuz ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…