- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Genetik tarama kromozom testi , kan tahlili olarak yapılıyor bizde sperm problemi oldığu için doktor baktı bende hazır yapmışken yaptırdım benden istenmemişti . 45 gün sonra aldık sonuçlarıArkadaslar bu kromozom genetik testi dediginiz şey ne icin? Bendende tüp bebek tedavisne baslanmadan once bir takim tahliller istendi yaptirdim ama bunu doktorumun agzindan duymadim hic.yaptirdigim tahliller arasinda buda varmiydi bilmiyorum.neye sebep olur bu acıklarmısınız bana
çoğu insanda gecikiyormuş.Kizlar, kullandigimiz ilaclardan dolayi jel ve estrofen adetimiz gecikebilir mi?
Anladim.yani erkege bağlı bir testmi bu yaniGenetik tarama kromozom testi , kan tahlili olarak yapılıyor bizde sperm problemi oldığu için doktor baktı bende hazır yapmışken yaptırdım benden istenmemişti . 45 gün sonra aldık sonuçları
Ohh iyi yapmışsın canım ilkinde çok dinlemediğimi sanıyodum kendimi ama günde 4saat filan uyuyodum bende çok abartmamak koşılu ile transferi olcam hayatıma devam edicem bu sefer inşallahTeşekkürler canım. Gezdim biraz üstüne. Şimdi yatışa geçtim. Ağrılı bi işlem değil olmayanlar hiç korkmasın.
Ayy aynı günüz canım inşallah güzel sonuçlar alırız,hadi bakalım benimde dondurulmuşlarla perşembe transferOpu bitti.8 yumurta toplandı. Tranfer perşembeye nasip hayırlısı inşallah
Şöyle söyleyim erkek sperm yetersizliğinde erkeğin kromozomlarında bir sorun var mı diye bakılıyor sanırım bazı kadın hastalıklarında da kadın kromozomlarına bakılıyor bende ihtiyaç yoktu fakat ailede bazı sıkıntılar olduğundan ben yaptırmak istedim sadece size söylenmediği durumda yaptırmayın gerek Yok tabiAnladim.yani erkege bağlı bir testmi bu yani
İnş canım benim saolHayırlı olsun canım,o huzur büyüsün inşallah..
O heyecandan sormadım onlarda solemedi hiç iki tane transfer olacaktı 1 i gelişmeye devaö etmeniş bu yüzden 1 kalıteli embriyo transfer edildiHayırlı olsun . İnşallah sımsıkı tutunur. Kendini sıkma ve yürümeni değiştirme kabızlık olmazsa da çok iyi ve en önemlisi sürekli yatma stres yapma sakin ol ve inan seninle olduğuna inşallah pozitif in gelirrrrrrr. .kaçınci gün embriyosu kondu bu arada
İnş canım saolasınCanım hayırlı olsun,Bakarsın Allah gönlüne göre verir embriyo karnında bölünür...sağ selamet gelsin inşallah
Hayır erkege bağlı değil. Şimdi ilk tedavin olduğu için doktordan duymaman normal. Bir kac kez negatifle sonuclanan tüp bebekte bir seçenek olarak isteniyor. Yani eşler kan örneği veriyo ben 7 tüp vermiştim ama az az dolduruyor örnek alacak kadar. 2 ay gibi bir süre de cikiyo sonuç. Eşlerin koromozomlarina bakılıyor bir sikinti var mı die ayrıca yakin akraba da sorn yoksa zaten temiz çıkıyor.Anladim.yani erkege bağlı bir testmi bu yani
Tskr ederim cevabiniz icin sagolunŞöyle söyleyim erkek sperm yetersizliğinde erkeğin kromozomlarında bir sorun var mı diye bakılıyor sanırım bazı kadın hastalıklarında da kadın kromozomlarına bakılıyor bende ihtiyaç yoktu fakat ailede bazı sıkıntılar olduğundan ben yaptırmak istedim sadece size söylenmediği durumda yaptırmayın gerek Yok tabi
Ilk defa duydum inanin.peki bi sorun çıktı diyelim tedavisi varmi acaba çözülebilen bişimiHayır erkege bağlı değil. Şimdi ilk tedavin olduğu için doktordan duymaman normal. Bir kac kez negatifle sonuclanan tüp bebekte bir seçenek olarak isteniyor. Yani eşler kan örneği veriyo ben 7 tüp vermiştim ama az az dolduruyor örnek alacak kadar. 2 ay gibi bir süre de cikiyo sonuç. Eşlerin koromozomlarina bakılıyor bir sikinti var mı die ayrıca yakin akraba da sorn yoksa zaten temiz çıkıyor.
Ben çok korkuyorum. 5. Gün embriyosuna şans daha çok diyolardı. Doktorum yumurta az riske atamam dedi. Şimdi 2 mi 3. Günmu oluyolar. Bi terslik olmaz inşallahAyy aynı günüz canım inşallah güzel sonuçlar alırız,hadi bakalım benimde dondurulmuşlarla perşembe transfer
Hiç önemli değil canım takılma buna evet 5.gün embriyosu beklenen embriyo ama olmasada tutan o kadar çok ki,hiç takılma bunlara bu günlerin tadını çıkartBen çok korkuyorum. 5. Gün embriyosuna şans daha çok diyolardı. Doktorum yumurta az riske atamam dedi. Şimdi 2 mi 3. Günmu oluyolar. Bi terslik olmaz inşallah
Eger genetik kromozom bozuk çıkarsa dondurulmuş embriyolar da otomatikman bozuk demektir. Tedavi baştan uygulanır bu sefer de yıkama istemi ile daha ayrıntılı işlemler yapılır bem oralarda olmadığım için pek bipmiyorim ama koromozom bozuk sa embriyo da bozuktur zaten ailede yoksa temiz çıkıyor . Ayrıca tedaviye baslamadan önce ailede önemli bir hastalık varmı diye sorulur ona göre tüp bebek işlemi yapılır.Ilk defa duydum inanin.peki bi sorun çıktı diyelim tedavisi varmi acaba çözülebilen bişimi
Valla gününe hiç takılı kalma, 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç koskoca bir sıfırBen çok korkuyorum. 5. Gün embriyosuna şans daha çok diyolardı. Doktorum yumurta az riske atamam dedi. Şimdi 2 mi 3. Günmu oluyolar. Bi terslik olmaz inşallah
Rica ederim hakkımızda hayırlısıTskr ederim cevabiniz icin sagolun
Ben kullandım. Toz ve ilacı karıştırıp tamamen kullandım. 600 falan oluyo galiba. Yakıyo biraz gonala göre.kizlarrer menogon igne kullanan varmi aranizda ? kac ml olarak kullaniyorsunuz ve dozunuz ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?