TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ben kullandım. Toz ve ilacı karıştırıp tamamen kullandım. 600 falan oluyo galiba. Yakıyo biraz gonala göre.
yaa bana 2 toz 2 su yazmislar ama yapan hemsire 1 toz 1 su yapmisbrecetede 150 unite yaziyrdu eve gelince farkettik birsey olurmuki acaba yaa

Anladim cok tskr ederim bilgilendirdiginiz icin.hakkimizda hayirlisi olsun.

Eger 5.gün embriyosu ise 7.gün idrarda ince bir çizgi görenler var. Kanada da 7.gün ortalama en az 25 ile 45 arası görenler var. Ama 3.gün embriyosu transfer oldu ise 7.gün çıkan görmedim en erken 9.gün fln çıkıyor idrarda ve kan da yinede doktorlar 12 gün gb bir süre veriyor garanti sonuç için.

Arkadaslar bigun transferimin 6.günü ve idrar testi yaptim.cok silik çizgi çıktı.kan testi vermeyi düşünüyorum simdi gidip ama bisi sorcam.gonalf kullandigimiz zaman hamilelik hormonu aliyoduk ve hamile olmasakta testte hamile cikabiliyoduk.benim yumurta toplama islemin 2 ay once oldu ve dondurulmuştu.simdi estrofem progestan ve. Crione jel kullaniyorum.bunlarsa hamileleik hormonu varmi acaba?bilen varmi

3. Gün embriyosu peki kandan önce herhangi bi belirti oluyor mu

3. Gün embriyosu peki kandan önce herhangi bi belirti oluyor mu
Vücut belirtisi olarak bekleme çünkü çok erken ancak idrar ve kan da belli olur şimdilik . Çünkü ilaçlar ve hormon arttırıcı kullanıyoruz vücut belirtisi bunlardan bebelirtisi olur

Vücut belirtisi olarak bekleme çünkü çok erken ancak idrar ve kan da belli olur şimdilik . Çünkü ilaçlar ve hormon arttırıcı kullanıyoruz vücut belirtisi bunlardan bebelirtisi olur
Anladım haklısın heyecandan kendimizde belirti arıyoruz aslında bir sürü hormon ilacı alıyoruz verdikleri belirtiler de hamilelikle aynı en iyisi sakince bekleyeyim inşallah Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını verir

İnşallah pozitif çıkar canım ama 6. Gün çok erken değil mi,en az 3 gun daha bekle bence,sonrasinda 2 güne bir test vereceksin yıpranma ,biliyorum beklemek çok zor ben de aynilarini yaşadım canım

Ben ilk transferimde sağ bacagimda çekilmeler olmuştu ,kasıkta da batmalarim olmuştu pozitifti canım,ama seni yanlış düşündürmek istemem en iyisi belirti arama psikolojik olarak da öyle hissedebiliyoruz,ikinci denememde de tuttu gibi hissediyordum ama olumsuzdu,nasip canım dua edelim hayırlısini dileyelim Allahtan..

İnşallah pozitif çıkar canım ama 6. Gün çok erken değil mi,en az 3 gun daha bekle bence,sonrasinda 2 güne bir test vereceksin yıpranma ,biliyorum beklemek çok zor ben de aynilarini yaşadım canım
Cok erken farkındayım) ne biliyim 5.gun embriyosu olanlarin kimisinde erken çıkmış bi deneyim dedim.

herkese merhaba bende bu ay ilk tüp denememe başladım ama başlamadan bitti galiba .cumartesi opu olmuştu ama embriyolar sıkıntılı galiba transfer bile olmayacak

Açıkçası bir belirti de yok . Ilk 3 gün yoğun bi şekilde adet sancısı gibi şancı çektim kasik ağrisi. Dünden beridir bel agrım var dün daha fazlaydı bugün azaldı. Bunları belirti saymıyorum çünkü ilaçlardan normal başka da bişey yok acaba olmadı mı diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…