yaa bana 2 toz 2 su yazmislar ama yapan hemsire 1 toz 1 su yapmisbrecetede 150 unite yaziyrdu eve gelince farkettik birsey olurmuki acaba yaaBen kullandım. Toz ve ilacı karıştırıp tamamen kullandım. 600 falan oluyo galiba. Yakıyo biraz gonala göre.
Bir günle bişey olmaz ama devamı için mutlaka doktorundan bilgi al canım.yaa bana 2 toz 2 su yazmislar ama yapan hemsire 1 toz 1 su yapmisbrecetede 150 unite yaziyrdu eve gelince farkettik birsey olurmuki acaba yaa
Anladim cok tskr ederim bilgilendirdiginiz icin.hakkimizda hayirlisi olsun.Eger genetik kromozom bozuk çıkarsa dondurulmuş embriyolar da otomatikman bozuk demektir. Tedavi baştan uygulanır bu sefer de yıkama istemi ile daha ayrıntılı işlemler yapılır bem oralarda olmadığım için pek bipmiyorim ama koromozom bozuk sa embriyo da bozuktur zaten ailede yoksa temiz çıkıyor . Ayrıca tedaviye baslamadan önce ailede önemli bir hastalık varmı diye sorulur ona göre tüp bebek işlemi yapılır.
Hayırlı olsun. Hsg niye istendi?Herkese merhaba buzun yumurta toplama günümdü. Histereskopi için transfer eylüle kaldı
Benim 2 toz bır suyduyaa bana 2 toz 2 su yazmislar ama yapan hemsire 1 toz 1 su yapmisbrecetede 150 unite yaziyrdu eve gelince farkettik birsey olurmuki acaba yaa
Eger 5.gün embriyosu ise 7.gün idrarda ince bir çizgi görenler var. Kanada da 7.gün ortalama en az 25 ile 45 arası görenler var. Ama 3.gün embriyosu transfer oldu ise 7.gün çıkan görmedim en erken 9.gün fln çıkıyor idrarda ve kan da yinede doktorlar 12 gün gb bir süre veriyor garanti sonuç için.Herkese tedavisi hayırlı uğurlu olsun herkese sağlıklı bebişler nasip olsun..
Bende 6 temmuz perşembe transfer oldum acaba pozitif gören arkadaşlar bi belirti yaşadı mi yaşadıysa ne zaman başladı bu belirtiler..
3. Gün embriyosu peki kandan önce herhangi bi belirti oluyor muEger 5.gün embriyosu ise 7.gün idrarda ince bir çizgi görenler var. Kanada da 7.gün ortalama en az 25 ile 45 arası görenler var. Ama 3.gün embriyosu transfer oldu ise 7.gün çıkan görmedim en erken 9.gün fln çıkıyor idrarda ve kan da yinede doktorlar 12 gün gb bir süre veriyor garanti sonuç için.
Vücut belirtisi olarak bekleme çünkü çok erken ancak idrar ve kan da belli olur şimdilik . Çünkü ilaçlar ve hormon arttırıcı kullanıyoruz vücut belirtisi bunlardan bebelirtisi olur3. Gün embriyosu peki kandan önce herhangi bi belirti oluyor mu
Anladım haklısın heyecandan kendimizde belirti arıyoruz aslında bir sürü hormon ilacı alıyoruz verdikleri belirtiler de hamilelikle aynı en iyisi sakince bekleyeyimVücut belirtisi olarak bekleme çünkü çok erken ancak idrar ve kan da belli olur şimdilik . Çünkü ilaçlar ve hormon arttırıcı kullanıyoruz vücut belirtisi bunlardan bebelirtisi olur
İnşallah pozitif çıkar canım ama 6. Gün çok erken değil mi,en az 3 gun daha bekle bence,sonrasinda 2 güne bir test vereceksin yıpranma ,biliyorum beklemek çok zor ben de aynilarini yaşadım canımArkadaslar bigun transferimin 6.günü ve idrar testi yaptim.cok silik çizgi çıktı.kan testi vermeyi düşünüyorum simdi gidip ama bisi sorcam.gonalf kullandigimiz zaman hamilelik hormonu aliyoduk ve hamile olmasakta testte hamile cikabiliyoduk.benim yumurta toplama islemin 2 ay once oldu ve dondurulmuştu.simdi estrofem progestan ve. Crione jel kullaniyorum.bunlarsa hamileleik hormonu varmi acaba?bilen varmi
Ben ilk transferimde sağ bacagimda çekilmeler olmuştu ,kasıkta da batmalarim olmuştu pozitifti canım,ama seni yanlış düşündürmek istemem en iyisi belirti arama psikolojik olarak da öyle hissedebiliyoruz,ikinci denememde de tuttu gibi hissediyordum ama olumsuzdu,nasip canım dua edelim hayırlısini dileyelim Allahtan..Herkese tedavisi hayırlı uğurlu olsun herkese sağlıklı bebişler nasip olsun..
Bende 6 temmuz perşembe transfer oldum acaba pozitif gören arkadaşlar bi belirti yaşadı mi yaşadıysa ne zaman başladı bu belirtiler..
tesekkur ederim cnm dun gece gidip bi kere daha vurdurduk vudurmam gerekuyormuzBir günle bişey olmaz ama devamı için mutlaka doktorundan bilgi al canım.
Cok erken farkındayımİnşallah pozitif çıkar canım ama 6. Gün çok erken değil mi,en az 3 gun daha bekle bence,sonrasinda 2 güne bir test vereceksin yıpranma ,biliyorum beklemek çok zor ben de aynilarini yaşadım canım
Açıkçası bir belirti de yok . Ilk 3 gün yoğun bi şekilde adet sancısı gibi şancı çektim kasik ağrisi. Dünden beridir bel agrım var dün daha fazlaydı bugün azaldı. Bunları belirti saymıyorum çünkü ilaçlardan normal başka da bişey yok acaba olmadı mı diye düşünmeden edemiyorumBen ilk transferimde sağ bacagimda çekilmeler olmuştu ,kasıkta da batmalarim olmuştu pozitifti canım,ama seni yanlış düşündürmek istemem en iyisi belirti arama psikolojik olarak da öyle hissedebiliyoruz,ikinci denememde de tuttu gibi hissediyordum ama olumsuzdu,nasip canım dua edelim hayırlısini dileyelim Allahtan..
Canım hakkında hayırlısı olsun kaç tane toplandı ki yumurtanherkese merhaba bende bu ay ilk tüp denememe başladım ama başlamadan bitti galiba .cumartesi opu olmuştu ama embriyolar sıkıntılı galiba transfer bile olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?