TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Cok erken farkındayım) ne biliyim 5.gun embriyosu olanlarin kimisinde erken çıkmış bi deneyim dedim.
5.gün embriyosu için 6.gün erken değil zaten 7.günde çıkmaya başlıyor 5.gün ise hayırlı olsun canım kuvvetle muhtemel halimesin kan testi yaptır az da olsa değer çıkarsa artık katlanmasini bekliceksin eğer hiç değer çıkmazsa 3gün daha beklersin insalalh netice alırsın topigimizin 2.hamilesi olursun

Insallahh cok tskr ederimmm cuma gunu kan testi yaptirmayi düşünüyorum biraz daha sabredeyim mucize olsun ve insallah bu başlık altindaki herkesin mutlu haberlerini alalim

Benim 2 toz bır suydu
canım tedavin hayırlı olsun mesajlarına biraz baktım konya kızılay hastanesinde mi yaptırdın bende orada tedavi olacağım ama eşimin sperm sonuçları iyi çıkmadı şimdi ilaç kullanıyor sorun neydi neler yaptın yazarsan çok sevinirim

selam kızlar benim de dün transferim yapıldı. dondurulmuş olan 6 adet embriyomdan 3 adeti embriyom çözüldü. 2. denemem olduğu için bu sefer fazla koymasını istemiştim doktordan. tam bir cevap vermedi(29 yaşında olduğum için), o an gereken yapılır dedi. çözdürdüklerinde 3ünün de durumunun iyi olduğunu söylediler. transferden sonra doktor odama geldiğinde kaç tane koyduklarını sordum. boşver geriye 3 adet embriyon kaldı falan diye net cevap vermedi. sanki 3ünü birden koymuş gibi. ama bana hiç inandırıcı gelmedi. umarım 1den fazla koymuşlardır. hepimize bol şans

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..!! Ben 7 yıllık evliyim ilk defa tüp bebek yaptıracağım kısmetse Bursa Jimer hastanesi doktor Suat hazel de ilk görüşmemizi yaptık ve karar verdik 2,5 cm çikolata kistim var bu yüzden tüp bebek önerdi doktorum Temmuz sonu adet olunca muayene edecek bir de adet bitiminde çağıracak sonraki ay yani Ağustos'ta adet olunca da tedaviye başlayacak kısmetse çok heyecanlıyım ve çok ta endişeliyim inşallah hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır amiiiin

Hayırlısı olsun inşallah bebek sahibi olursun çok özel değilse neden bukadar sene düşünmediniz yoksa probleminiz yeni mi oluştu ?

hayırlı olsun güzel haberler verirsin inş.Ben de dondurulmuş embriyo transferine başladım dr estrofem verdi.Başka nasıl işliyor süreç?Benim 8 dondurulmuş embriyo var işlem sırasında bunların hepsi mi çözülüyor acaba

Kızlar transfer olanlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız burası hamilelerle dolar taşar inşallah
Ben de şuan dr dayım testim 0.300 yani 1 bile değil (10.hün geçti)
Tarlusal alacağım birazdan yoksa rahim zarım inceymiş daha kalınlaşması sökülmesi kaç gün alır beklemekle gelmiyor çünkü yaa o kadar mutlu olmak için ne gerekiyor sa yaptım transfere moralli girmek için 10 gündür bekleyince ve 0 değeri de görünce gitti moral felan kalmadı

Vazgeçtim dayanamadim simdi kan verdim1.5 saat sonra cikicak insallah.umarim erken diildir

Kızlar dün transferimi oldum hayırlısıyla. Sonucun 22 temmuz da belli olacağını söylediler. Daha erken kan testi yapsam çıkmaz mı sonuç? Ya da ne kadar erken yapabilirim. Çooook merak içindeyim

Kızlar dün transferimi oldum hayırlısıyla. Sonucun 22 temmuz da belli olacağını söylediler. Daha erken kan testi yapsam çıkmaz mı sonuç? Ya da ne kadar erken yapabilirim. Çooook merak içindeyim
Hayirli olsun.kacinci gun embriyosu

Seçil hanımamı gidiyorsun bizde hiçbir problem cıkmadı canım doktor once asılamayı önerdi ama biz direk tüp bebeği tercih ettik zaman kaybı olmasın die adetin 2. gunu gittik ve ilaclara basladık gonal f folbiol menogan mıydı o luvrin bi kactane daha vardı işte iğneydi hepsi bitti cok şükür şimdi sonuc zamanı inş cektiğimiz acılara değer dua zamanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…