TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Uyanık değilmiydin ztn koyarlarken gosteriyorlar bellide oluyor kücücük beyaz bi bosluk bana bittikten sonra yeniden gosterdi

Hayırlı olsun canım umarım amacına ulasırsın

Erken yapmıssın zaten değer normal gibi tekrarla yeniden bende erken yaparım dayanamam galiba :) hadi hayırlısı olsun canım inş vardır bebişin:)
Arkadaşlar beta hcg 12.6.....5.gun embriyosu ve transferin 6 günü varmidir hamileik simdi

Hayır canım transfer adeti kdar çözülür ben estrofem climera bant progestan ve jel kullandım

Hayır canım transfer adeti kdar çözülür ben estrofem climera bant progestan ve jel kullandım

Sabret cnm tedaviye moral bozukluğu ile başlama sana burdan pozitif elektrik yolluyorum tedavide çok önemli

Benim daha 1. Gunun ilk gun sayılıyormu ya
Selam arkadaşlar ben de perşembe başlayacağım tüp bebeğe nasipse rüştü bey park15 te Siz nerelerde yaptırıyorsunuz?
Canım bu arada ben de bugün oldum öğleden sonra asistan bugün sıfırıncı Gün sayılıyor perşembe gel dedi.

Dün tranfer oldum yani 1. Gunum oluyor sen olacakmısın oldunmu transfer

Dün tranfer oldum yani 1. Gunum oluyor sen olacakmısın oldunmu transfer
He sen transfer oldun. Ben adetten bahsediyorsun sandım kusuruma bakma
Hayırlı olsun canım inşAllah hemencik tutunur bebişin sağlıkla kucağına alırsın.
Ben daha başlamadım perşembe başlicam. ilk denemem olucak biraz tırsıyorum iğnelerden vs.

Arkadaşlar beta hcg 12.6.....5.gun embriyosu ve transferin 6 günü varmidir hamileik simdi
Hayirli olsun canım bebeğin suan yerleşmiş inşallah Katkat katlanır degerin iki gün sonra tekrarla yeniden bu kaçıncı denemen ve nerde tedavini yaptırdın?

Benim embriyom 4. Gün embriyosu ama 5. Gün embriyosu daha iyimi oluyo
4.gün duymadım hiç ama demekki arkada az embriyo vardı riske atmamis doktor 5.gün için ama bişey farketmez mi 4 gün dışarda dayanmış transferde seninle devam edicek. Doktorlar da şunu düşünüyo embriyo ne kadar dışarda devam ederse kadar sağlam duruyor demektir . Ben çok okurum bu konuda. Önceden 2gün le başlamışlar dondurmaya sonra 3 sonra 4,5,6 en son benim 13 tane 5.gün 3tane 6.gün embriyom var . Yumurtam 31 taneydi o yüzden deneme yaptı ne kadar gidebilir diye. Mesela az yumurta olanlarda doktor riske gitmez 3.gün dondurur. Yani 3.gün kötü 5.gün güzel diye bişey yok sadece disarda bekleme süresi . Inşallah faydali olmuşumdur canım

Hayirli olsun canım bebeğin suan yerleşmiş inşallah Katkat katlanır degerin iki gün sonra tekrarla yeniden bu kaçıncı denemen ve nerde tedavini yaptırdın?
2 başarısız aşılama gecirdim canım ve ilk tüp bebek deneyimim malatyada.bu çilemiz nedir anlamadim degerimiz yüksek ciksa bile tam sevinemiyoruz.değer in katlanip katlanmicana takiliyoruz.nolcak bizim halimiz canim ya.normal gebelik yasayanlarda niye hic boyle seyler duymuyorum

Merhaba hoşgeldin bende Ali Rüştü bey oldum bugün transferin 8 günü cümlemizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…