Uyanık değilmiydin ztn koyarlarken gosteriyorlar bellide oluyor kücücük beyaz bi bosluk bana bittikten sonra yeniden gosterdiselam kızlar benim de dün transferim yapıldı. dondurulmuş olan 6 adet embriyomdan 3 adeti embriyom çözüldü. 2. denemem olduğu için bu sefer fazla koymasını istemiştim doktordan. tam bir cevap vermedi(29 yaşında olduğum için), o an gereken yapılır dedi. çözdürdüklerinde 3ünün de durumunun iyi olduğunu söylediler. transferden sonra doktor odama geldiğinde kaç tane koyduklarını sordum. boşver geriye 3 adet embriyon kaldı falan diye net cevap vermedi. sanki 3ünü birden koymuş gibi. ama bana hiç inandırıcı gelmedi. umarım 1den fazla koymuşlardır.hepimize bol şans
Hayırlı olsun canım umarım amacına ulasırsınMerhaba arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..!! Ben 7 yıllık evliyim ilk defa tüp bebek yaptıracağım kısmetse Bursa Jimer hastanesi doktor Suat hazel de ilk görüşmemizi yaptık ve karar verdik 2,5 cm çikolata kistim var bu yüzden tüp bebek önerdi doktorum Temmuz sonu adet olunca muayene edecek bir de adet bitiminde çağıracak sonraki ay yani Ağustos'ta adet olunca da tedaviye başlayacak kısmetse çok heyecanlıyım ve çok ta endişeliyim inşallah hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır amiiiin
Arkadaşlar beta hcg 12.6.....5.gun embriyosu ve transferin 6 günü varmidir hamileik simdi
Hayır canım transfer adeti kdar çözülür ben estrofem climera bant progestan ve jel kullandımhayırlı olsun güzel haberler verirsin inş.Ben de dondurulmuş embriyo transferine başladım dr estrofem verdi.Başka nasıl işliyor süreç?Benim 8 dondurulmuş embriyo var işlem sırasında bunların hepsi mi çözülüyor acaba
Hayır canım transfer adeti kdar çözülür ben estrofem climera bant progestan ve jel kullandımhayırlı olsun güzel haberler verirsin inş.Ben de dondurulmuş embriyo transferine başladım dr estrofem verdi.Başka nasıl işliyor süreç?Benim 8 dondurulmuş embriyo var işlem sırasında bunların hepsi mi çözülüyor acaba
Evet erken dayanamadim iste.insallah sagolunErken yapmıssın zaten değer normal gibi tekrarla yeniden bende erken yaparım dayanamam galiba :) hadi hayırlısı olsun canım inş vardır bebişin:)
Benim daha 1. Gunun ilk gun sayılıyormu yaEvet erken dayanamadim iste.insallah sagolun
Canım hayırlı olsun inşallah güzel güzel yükselir değerlerinEvet erken dayanamadim iste.insallah sagolun
Sabret cnm tedaviye moral bozukluğu ile başlama sana burdan pozitif elektrik yolluyorum tedavide çok önemliKızlar transfer olanlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız burası hamilelerle dolar taşar inşallah
Ben de şuan dr dayım testim 0.300 yani 1 bile değil (10.hün geçti)
Tarlusal alacağım birazdan yoksa rahim zarım inceymiş daha kalınlaşması sökülmesi kaç gün alır beklemekle gelmiyor çünküyaa o kadar mutlu olmak için ne gerekiyor sa yaptım transfere moralli girmek için 10 gündür bekleyince ve 0 değeri de görünce gitti moral felan kalmadı
Transfer 0.gün ise 2. Gün embriyosu canımCanim embriyon kaçıncı gun embriyosu ? 3.gün embriyosumu 5.gün embriyosumu
Benim embriyom 4. Gün embriyosu ama 5. Gün embriyosu daha iyimi oluyoTransfer 0.gün ise 2. Gün embriyosu canım
Selam arkadaşlar ben de perşembe başlayacağım tüp bebeğe nasipse rüştü bey park15 te Siz nerelerde yaptırıyorsunuz?Benim daha 1. Gunun ilk gun sayılıyormu ya
Dün tranfer oldum yani 1. Gunum oluyor sen olacakmısın oldunmu transferSelam arkadaşlar ben de perşembe başlayacağım tüp bebeğe nasipse rüştü bey park15 te Siz nerelerde yaptırıyorsunuz?
Canım bu arada ben de bugün oldum öğleden sonra asistan bugün sıfırıncı Gün sayılıyor perşembe gel dedi.
He sen transfer oldun. Ben adetten bahsediyorsun sandım kusuruma bakmaDün tranfer oldum yani 1. Gunum oluyor sen olacakmısın oldunmu transfer
Hayirli olsun canım bebeğin suan yerleşmiş inşallah Katkat katlanır degerin iki gün sonra tekrarla yenidenArkadaşlar beta hcg 12.6.....5.gun embriyosu ve transferin 6 günü varmidir hamileik simdi
4.gün duymadım hiç ama demekki arkada az embriyo vardı riske atmamis doktor 5.gün için ama bişey farketmez mi 4 gün dışarda dayanmış transferde seninle devam edicek. Doktorlar da şunu düşünüyo embriyo ne kadar dışarda devam ederse kadar sağlam duruyor demektir . Ben çok okurum bu konuda. Önceden 2gün le başlamışlar dondurmaya sonra 3 sonra 4,5,6 en son benim 13 tane 5.gün 3tane 6.gün embriyom var . Yumurtam 31 taneydi o yüzden deneme yaptı ne kadar gidebilir diye. Mesela az yumurta olanlarda doktor riske gitmez 3.gün dondurur. Yani 3.gün kötü 5.gün güzel diye bişey yok sadece disarda bekleme süresi . Inşallah faydali olmuşumdur canımBenim embriyom 4. Gün embriyosu ama 5. Gün embriyosu daha iyimi oluyo
2 başarısız aşılama gecirdim canım ve ilk tüp bebek deneyimim malatyada.bu çilemiz nedir anlamadim degerimiz yüksek ciksa bile tam sevinemiyoruz.değer in katlanip katlanmicana takiliyoruz.nolcak bizim halimiz canim ya.normal gebelik yasayanlarda niye hic boyle seyler duymuyorumHayirli olsun canım bebeğin suan yerleşmiş inşallah Katkat katlanır degerin iki gün sonra tekrarla yenidenbu kaçıncı denemen ve nerde tedavini yaptırdın?
Merhaba hoşgeldin bende Ali Rüştü bey oldum bugün transferin 8 günü cümlemizin hakkında hayırlısı olsunSelam arkadaşlar ben de perşembe başlayacağım tüp bebeğe nasipse rüştü bey park15 te Siz nerelerde yaptırıyorsunuz?
Canım bu arada ben de bugün oldum öğleden sonra asistan bugün sıfırıncı Gün sayılıyor perşembe gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?